QUOTE(Gucis @ 2015 04 25, 08:00)
Aj apie paty miestely nelabai kas ir klausinėjo o i koki jūs viešbuty važiuojate? priklauso kokiu atstumu gyvensit
O dėl pačio miestelio man savotiškai gražus, aišku kaip ir visur savotiški kvapai šiukšlynai ir t.t aš vaikščiojau net giliau po gatves pažiūrėt kaip jie gyvena, pats centras gražus yra daug parduotuviu. Jei norit pagrindinio marketo jau turit klaust pačios gidės,viešbutyje irgi registraturoje mielai papasakoja kas kur yra:)Taksistai ne visi sugeba susikalbėt, ir neverta jais važinėt.brangu. jei atstumai po kelis km tai pajudėt verta. Sos atveju nakty gryšt tik. Man iki miestelio švyturio galo ten kapinynas idomus ir likę griuvėsiai, 5km plius minus tai visur pėsčiom pėsčiom!!!)) skirkit laiko išnaršykit miesteli:) beje gidė net nustemba kodėl pasirinkom Mahdia. Nes tipo visi važiuoja poilsiaut i Susą. Su taksi nevažiuokit i Susa gi brangu.(sako pigu taksi ka žinau jei 5 dinarai kokie 4km. Tai yra 2.5 euro S.sakyčiau anoks čia pigumas:)) traukinuku suplanuočiau Mahdia-Monastyris-Susas:)Mahdia turi nuostabia pakrantę!bėgiot man buvo tikras malonumas!ir nuostabiu kriaukliu prisrinkau:)