Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Gucis @ 2015 04 25, 08:00)
Aj apie paty miestely nelabai kas ir klausinėjo o i koki jūs viešbuty važiuojate? priklauso kokiu atstumu gyvensit wink.gif

O dėl pačio miestelio man savotiškai gražus, aišku kaip ir visur savotiški kvapai šiukšlynai ir t.t aš vaikščiojau net giliau po gatves pažiūrėt kaip jie gyvena, pats centras gražus yra daug parduotuviu. Jei norit pagrindinio marketo jau turit klaust pačios gidės,viešbutyje irgi registraturoje mielai papasakoja kas kur yra:)Taksistai ne visi sugeba susikalbėt, ir neverta jais važinėt.brangu. jei atstumai po kelis km tai pajudėt verta. Sos atveju nakty gryšt tik. Man iki miestelio švyturio galo ten kapinynas idomus ir likę griuvėsiai, 5km plius minus tai visur pėsčiom pėsčiom!!!:))) skirkit laiko išnaršykit miesteli:) beje gidė net nustemba kodėl pasirinkom Mahdia. Nes tipo visi važiuoja poilsiaut i Susą. Su taksi nevažiuokit i Susa gi brangu.(sako pigu taksi ka žinau jei 5 dinarai kokie 4km. Tai yra 2.5 euro S.sakyčiau anoks čia pigumas:)) traukinuku suplanuočiau Mahdia-Monastyris-Susas:)Mahdia turi nuostabia pakrantę!bėgiot man buvo tikras malonumas!ir nuostabiu kriaukliu prisrinkau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 25 balandžio 2015 - 07:40
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 24, 23:02)
Perskaičiau visą forumą, bet tikrai neradau apie patį miestelį, tik apie viešbučius ir ekskursijas. Gal esu žiopla  blush2.gif  Jeigu nesunku, parašykit kokio dydžio miestukas, ar visur galima nueiti pėsčiomis, kiek kainuoja miesto transportas, ar yra supermarketai su fiksuotomis kainomis, ar senamiestis vertas dėmesio, kiek kainuoja autobusu ar traukiniu nuvažiuot iki Suso.

Kainos kol nepamirsau apytiksliai su metro mahdija-monastiras i abu galus 3,800
monastyras -susas 1din.
Susas -tunisas beveik 14
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 04 25, 15:11)
Kainos kol nepamirsau apytiksliai su metro mahdija-monastiras i abu galus 3,800
monastyras -susas 1din.
Susas -tunisas beveik 14

Kaip sekasi,ar dar ilgai ten būsite? Kokia kaina buvo į Sacharą?
Ar buvote Sidi Bou Saide?
Ką daugiau aplankėte?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 24, 09:14)
O tai Jūs jei ką sužinosite apie Džerbos salą ir pakliūsite į ją-krokodilų aplankyti,tai labai prašau,aprašykite kaip.......Man tai ir įdomu kaip ten nuvykti ir surasti-savarankiškai.Niekur nerandu kad kas būtų aprašę.
Dar labai aš norėčiau į Sidi Bou Said miestą. Kai su ekskursija,tai kogero mažai ką pamatai-norėtūsi ilgiau ten pabūti.
Jau Jūs dieneles skaičiuojate iki skrydžio,greitai mėgausitės TUNISO grožybėmis arba ne.......
Papildyta:
O kur yra delfinariumas?

Nezinau kokiame mieste jis yra ax.gif , bet ekskursijos aprasyme nera itrauktas autobusas, tai galima manyti, kad tame paciame mieste Sousse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 25, 09:36)
O dėl pačio miestelio man savotiškai gražus, aišku kaip ir visur savotiški kvapai šiukšlynai ir t.t aš vaikščiojau net giliau po gatves pažiūrėt kaip jie gyvena, pats centras gražus yra daug parduotuviu. Jei norit pagrindinio marketo jau turit klaust pačios gidės,viešbutyje irgi registraturoje mielai papasakoja kas kur yra:)Taksistai ne visi sugeba susikalbėt, ir neverta jais važinėt.brangu. jei atstumai po kelis km tai pajudėt verta. Sos atveju nakty gryšt tik. Man iki miestelio švyturio galo ten kapinynas idomus ir likę griuvėsiai, 5km plius minus tai visur pėsčiom pėsčiom!!!:))) skirkit laiko išnaršykit miesteli:) beje gidė net nustemba kodėl pasirinkom Mahdia. Nes tipo visi važiuoja poilsiaut i Susą. Su taksi nevažiuokit i Susa gi brangu.(sako pigu taksi ka žinau jei 5 dinarai kokie 4km. Tai yra 2.5 euro S.sakyčiau anoks čia pigumas:)) traukinuku suplanuočiau Mahdia-Monastyris-Susas:)Mahdia turi nuostabia pakrantę!bėgiot man buvo tikras malonumas!ir nuostabiu kriaukliu prisrinkau:)

Dėkui už išsamų atsakymą. Būsiu Topkapi Beach viešbutyje, rašo, kad 2,5 km iki centro, netoli, pats tas prasieiti. Iš Jūsų atsakymo įsivaizduoju, kad tai mažas, jaukus miestelis, turintis senamiestį, panašiai kaip mūsų Trakai, ar ne?
O traukinių kainos nekanda? Važiavot iki Monastyrio ir Suso?
Ir ar vietiniai kalba angliškai, kiek neramu, nes visur akcentuojama, Kad Tunise prancūzų kalba pagrindinė (po arabų).
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 25, 21:51)
Dėkui už išsamų atsakymą. Būsiu Topkapi Beach viešbutyje, rašo, kad 2,5 km iki centro, netoli, pats tas prasieiti. Iš Jūsų atsakymo įsivaizduoju, kad tai mažas, jaukus miestelis, turintis senamiestį, panašiai kaip mūsų Trakai, ar ne?
Ir ar vietiniai kalba angliškai, kiek neramu, nes visur akcentuojama, Kad Tunise prancūzų kalba pagrindinė (po arabų).

Traukinio-metro kainos juokingos. Anglu kalba susikalbama. O va su rusu kalba sudetingiau
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 25, 21:51)

Topkapi buvo viešbutyje keletas merginu iš to pačio skrydžio:)) tai jums nuo viešbučio iš vis netoli tai pėstute visur eikit!:) jo monastyryje buvom verta iki mauzoliejaus nuvažiuot pamatyt reikia nuostabi vieta. Iki suso nebespėjom:/ su traukiniais važinėkit kainos tikrai nedidelės:))) susikalba jie kažkiek angliškai, prancūzų jo antra jų kalba, bet pagrinde kiaurai vokiškai jie kalba, tai man buvo rojus nes laisvai vokiškai kai kalbu biggrin.gif susikalbėsit nepergyvenkit:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 26 balandžio 2015 - 04:59
QUOTE(Gucis @ 2015 04 26, 06:56)
Topkapi buvo viešbutyje keletas merginu iš to pačio skrydžio:)) tai jums nuo viešbučio iš vis netoli tai pėstute visur eikit!:) jo monastyryje buvom verta iki mauzoliejaus nuvažiuot pamatyt reikia nuostabi vieta. Iki suso nebespėjom:/ su traukiniais važinėkit kainos tikrai nedidelės:))) susikalba jie kažkiek angliškai, prancūzų jo antra jų kalba, bet pagrinde kiaurai vokiškai jie kalba, tai man buvo rojus nes laisvai vokiškai kai kalbu biggrin.gif susikalbėsit nepergyvenkit:)

Tai viskas super smile.gif Nuraminot mane dėl kalbos ir šiaip dėl visko. Dabar jau be nerimo lauksiu atostogų vacation4.gif Tik dar labai toli, liepą.
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 26, 11:17)
Tai viskas super  smile.gif  Nuraminot mane dėl kalbos ir šiaip dėl visko. Dabar jau be nerimo lauksiu atostogų  vacation4.gif Tik dar labai toli, liepą.

netruks ta liepa ateiti, ypač kai laikas lekia, beje o dėl pačių tunisiečių kabinėjasi tikrai daug demesio rodo neatsikratysi jų jei bent minimaliai dėmesio parodysi atgal, geriausia vengti ir nebus jokių ikyruolių ir ramiai bus viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 26, 14:41)
netruks ta liepa ateiti, ypač kai laikas lekia, beje o dėl pačių tunisiečių kabinėjasi tikrai daug demesio rodo neatsikratysi jų jei bent minimaliai dėmesio parodysi atgal, geriausia vengti ir nebus jokių ikyruolių ir ramiai bus viskas 4u.gif

Esu buvus ir Turkijoj, ir Egipte. Galvoju, kad įkyrumo lygis panašus turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 26, 14:22)
Esu buvus ir Turkijoj, ir Egipte. Galvoju, kad įkyrumo lygis panašus turėtų būti smile.gif

buvus ir aš bet man čia pasirodė tokie labai jau kitokie, net maži paaugliai berniukai lenda i akis hai hallo rėkia šaukia, pypsi su tom savo motorinkom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokingai atrodo iš tikro, biggrin.gif net mergaitės eina sveikinasi kaip ateive pasijunti smile.gif

dar keletas nuotraukėliu 4u.gif

user posted image
iš viešbučio balkono pritrauktas vaizdas:)

user posted image
kokteiliukas papludimy smile.gif

user posted image
nusivyles darbu piktasis kriauklių pardavėjas biggrin.gif

user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 26, 20:41)

Gražios nuotraukos. 4u.gif
Atsakyti