Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Jerda @ 2015 04 24, 09:38)
Kiti laukia, galima kavineje sedeti, ar arkliukus nusisamdyti karieta pasivazineti arba pesciomis po Sachara pavaikscioti. Vedliai tai kuprius vedzioja pesciomis tikrai ne ka maziau pamatytumet ;-). Dzipais i Oazes veza, jei ju neimti tuomet nera prasmes ir i sia ekskursija vykti

Ačiū. 4u.gif Aš jodinėjau su kupranugariais, antrą kartą nesinorėtų, nebent vaikai panorės, tai tegul jie šia pramoga mėgausis. O kiek maždaug laiko užtrunka ši atrakcija (jodinėjimas kupranugariais)?
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 04 24, 09:27)
Ačiū. 4u.gif  Aš jodinėjau su kupranugariais, antrą kartą nesinorėtų, nebent vaikai panorės, tai tegul jie šia pramoga mėgausis. O kiek maždaug laiko užtrunka ši atrakcija (jodinėjimas kupranugariais)?

O kodel nepatiko jojimas kupriais, ar kad baisu , ar labai vargina, o gal nesaugu gali numest ? blink.gif
QAs labai noreciau , bet truputi pribijau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 24 balandžio 2015 - 09:02
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 04 23, 20:29)
Skrydis anksti ryte, 7:15 smile.gif Mes i si: http://www.novaturas...E/h/TNMTHALSOU/

anksti, bet gerai, anksti ir ten būsim smile.gif

nuostabus Jūsų viešbutis, turės vaikai ką ten veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2015 04 24, 11:01)
O kodel nepatiko jojimas kupriais, ar kad baisu , ar labai vargina, o gal nesaugu gali numest ?  blink.gif
QAs labai noreciau , bet truputi pribijau .

Visai patiko, bet kartoti nesinori. mirksiukas.gif Man asmeniškai nulipti nuo kupranugario labiausiai nepatiko, toks jausmas, kad krisi tiesiai ant veido, bet viskas gerai. Šiaip įdomu. ax.gif Jei nebūčiau bandžiusi, tikrai jočiau. biggrin.gif Šiuo metu labai norėčiau ant dramblio pajodinėti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 04 24, 11:41)
Visai patiko, bet kartoti nesinori. mirksiukas.gif Man asmeniškai nulipti nuo kupranugario labiausiai nepatiko, toks jausmas, kad krisi tiesiai ant veido, bet viskas gerai. Šiaip įdomu. ax.gif Jei nebūčiau bandžiusi, tikrai jočiau. biggrin.gif Šiuo metu labai norėčiau ant dramblio pajodinėti. blush2.gif

drinks_cheers.gif
Visiškai sutinku. Jei būčiau nejojus, tikrai bandyčiau. Antrą kartą nėra noro, bet tikrai ne todėl, kad nepatiko ar baisu.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Jungiuosi ir aš, ką tik nusipirkau kelionę į Tunisą, pirmą kartą ten vykstu, tai labai seku jūsų temutę.
Važiuoju į Mahdiją, kažkokį mažą miestuką. Gal kuri esat ten buvus ir galit papasakot apie jį?
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2015 04 24, 10:57)
anksti, bet gerai, anksti ir ten būsim smile.gif

nuostabus Jūsų viešbutis, turės vaikai ką ten veikti smile.gif

Aciu, mums irgi patiko, bet atsiliepimu tai paciu ivairiausiu, tai bus matyt nuvykus kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 04 23, 19:37)
Sveikos merginos. Vakar grizau is ekskursijo sachara. Pirma diena man nelabai patiko. Kas buve Egipte tai kazko itin ispudingo pirmos dienos nesitikekit. O antra diena daug daug geresne. Jei kas labai taupo pinigelius,yra jojes kupriais tai nelabai ka prarastu neimdamas kupranugariu jojimo ir privacios oazes.
Papildyta:
Kelione varginanti tuo kad dvi dienas tenka labai anksti keltis. Bet ir pamatoma nemazai. Uzpakalis nuo sedejimo tik dabar atsigavo ;-) dar vyksiu i Kartagina Tunisa.

Sveiki......Kaip tas Tunisas?
Į Kartaginą-Tunisą su kelionių agentūra ar savarankiškai vykstate? Parašykite kaip įspūdžiai. Ar Sidi Bou Saide buvote?
O kaip ten ar vietiniai kur organizuoja ekskursijas ar ne?
Jei galite pasiklauskite dėl Džerbos salos-kaip ar galima nuvykti savarankiškai.
Sekmės toliau atostogaujant.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 24, 17:08)
Sveiki......Kaip tas Tunisas?
Į Kartaginą-Tunisą su kelionių agentūra ar savarankiškai vykstate? Parašykite kaip įspūdžiai. Ar Sidi Bou Saide buvote?
O kaip ten ar vietiniai kur organizuoja ekskursijas ar ne?
Jei galite pasiklauskite  dėl Džerbos salos-kaip ar galima nuvykti savarankiškai.
Sekmės toliau atostogaujant.

Užmiršau paklausti,kaip kainos....Kiek į Sacharą žmogui ?
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 24, 15:07)
Sveikos, merginos  4u.gif  Jungiuosi ir aš, ką tik nusipirkau kelionę į Tunisą, pirmą kartą ten vykstu, tai labai seku jūsų temutę.
Važiuoju į Mahdiją, kažkokį mažą miestuką. Gal kuri esat ten buvus ir galit papasakot apie jį?

Sveika nepatingėk kelis psl atverst atgal aš gi gryžus iš Mahdios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 24, 23:01)
Sveika nepatingėk kelis psl atverst atgal aš gi gryžus iš Mahdios wink.gif

Perskaičiau visą forumą, bet tikrai neradau apie patį miestelį, tik apie viešbučius ir ekskursijas. Gal esu žiopla blush2.gif Jeigu nesunku, parašykit kokio dydžio miestukas, ar visur galima nueiti pėsčiomis, kiek kainuoja miesto transportas, ar yra supermarketai su fiksuotomis kainomis, ar senamiestis vertas dėmesio, kiek kainuoja autobusu ar traukiniu nuvažiuot iki Suso.
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 24, 23:02)
Perskaičiau visą forumą, bet tikrai neradau apie patį miestelį, tik apie viešbučius ir ekskursijas. Gal esu žiopla  blush2.gif  Jeigu nesunku, parašykit kokio dydžio miestukas, ar visur galima nueiti pėsčiomis, kiek kainuoja miesto transportas, ar yra supermarketai su fiksuotomis kainomis, ar senamiestis vertas dėmesio, kiek kainuoja autobusu ar traukiniu nuvažiuot iki Suso.

Aj apie paty miestely nelabai kas ir klausinėjo o i koki jūs viešbuty važiuojate? priklauso kokiu atstumu gyvensit wink.gif
Atsakyti