Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Gucis @ 2015 04 20, 08:42)
Dėl sacharos ivairiu nuomoniu buvo vienai porai patiko. Kitom dviem merginom nelabai. Aš i ja ir nemasčiau nes iškrenta abi dienos skrydžiu tai beturi nedaug dienu. Jei dviem savaitėm vyksti tada jo reikia nuvykti. Na plius mes norėjom biški ramybės nuo lakstymu. Kaip kas nori čia priklauso:) jei dar tektu nuvykti i tunisa tai sachara tektu aplankyt.nors vienas vyriškis sakė mažai tos sacharos matė tai suprask biggrin.gif na liepos menesy jūs vyksite tai turėtu gal kainos nesikeist manau:) dvieju dienu kelionė i sachara rašo 180 dinaru.vaikas(90 dinaru) per pus eurais verskitės ir viskas. Papildomos išlaidos ten: kelionė džipais i oazes bei jodinėjimas kupranugariu 65 dinarai. Galimybė aplankyt privačia oaze 10 d. Kambarys vienvietis už papildoma mokesti apie 13d. Ar domina kitu ekskursiju kainos?  Valiuta vežiaus tiesiog eurais. Musu viešbuty keičia registraturoje jie patys. Tai pasikeičiau kiek reikia iškart nusipirkau tas markutes po 30 dinarU.pas mus viešbuty turėjo. O kas liko oro uoste i eurus atsikeičiau. Patarimas neprisikeiskit daug euru oro uoste atkeičia mažesniu kursu!:)

Ar kelione i Sachara varginanti, gal zinot ar ryte anksti isveza, o po dvieju dienu gryzimas nakti ar dar dienos metu ?
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 04 20, 10:26)
Dėkui. 4u.gif Mes važiuosime 2 savaitėm, todėl nebus gaila paskirti 2 dienas Sacharai. biggrin.gif Tik neramina, jei bus labai karšta... Kažkaip nesinori, kad puiki kelionė virstų kančia. Tuo labiau, kad planuoju keliauti su septynmečiu.  ax.gif Neįsivaizduoju, ar pavys šį sumanymą įgyvendinti, bet kol kas taip mąstau. biggrin.gif Šiaip domina visos kelionės, nesu mėgėja sėdėti vienoje vietoje, norisi vis naujų potyrių. biggrin.gif Manau, su vaikučiais labai tiks piratų laivas, tai turbūt su juo plauksim. ax.gif

Labai faina 2 sav pavydžiu smile.gifbūtinai ir i sachara vykit viskas bus ok su vaiku. Veža rytais kartu užveža ir i amfiteatra ta. autobusai geri, sakė būna dažni sustojimai.vandens pasiimkit!! Nuvyksit pamatysit, bus iš jūsų ispudis!:) ištvers vaikas. Dėl karščio aš kai mėgėja man gali but ir 40:) kremuokitės labai pečius pėdas viska ko nedengiat veida ypač. Aš dabar gryžau ruda tokia kad žiūri čia lt kaip i ateivi :Dpiratu laivo norėjau ir aš deja dar nebuvo nes vėjuota ir bangos:(
Papildyta:
QUOTE(Dzeida @ 2015 04 20, 10:28)
Ar kelione i Sachara varginanti, gal zinot ar ryte anksti isveza, o  po dvieju dienu gryzimas nakti ar dar dienos metu ?

Ryte mus visus surinko iki amfitetro vežė poto i atskirus autobusus kas i sachara kas i monastyri. Pažiurėsiu poto laika kada tiksliai tai buvo:) o gryšta kitos paros vakare:) dėl ar varginanti buvo pora vyresnė teigiamai atsiliepė nes žmonės malonūs keliauti mėgstantys. Viska vertina teigiamai. O mergaitės dvi draugės bambėjo jom ta kelionė tik šiaip sau, pasikartosiu man ta ju netvarka aplamai kaip gyvena idomu. Gatvesė einant žinokit ikišau galva pro užuolaida ir kaip gyvena:D
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 20, 17:43)
Labai faina 2 sav pavydžiu smile.gifbūtinai ir i sachara vykit viskas bus ok su vaiku. Veža rytais kartu užveža ir i amfiteatra ta. autobusai geri, sakė būna dažni sustojimai.vandens pasiimkit!! Nuvyksit pamatysit, bus iš jūsų ispudis!:) ištvers vaikas. Dėl karščio aš kai mėgėja man gali but ir 40:) kremuokitės labai pečius pėdas viska ko nedengiat veida ypač. Aš dabar gryžau ruda tokia kad žiūri čia lt kaip i ateivi :Dpiratu laivo norėjau ir aš deja dar nebuvo nes vėjuota ir bangos:(
Papildyta:

Gatvesė einant žinokit ikišau galva pro užuolaida ir kaip gyvena:D

Vaikai mūsų ištvermingi, manau, neturėtų su jais būti problemų, pripratę prie kelionių. Ir aš šilumos mėgėja, nemanau, kad perkaisiu. Kažin ar piratų laive bus putų šou? Nes Turkijoje, kai plaukėme piratų laivu, tai visais kartais būdavo, vaikams ypač patinka, labai tų putų laukia. biggrin.gif
Iš tiesų kaip gyvena kitos kultūros žmonės visada smalsu pasižiūrėti iš arti. Gerai, kai visada šilta, susirentei pastogę ir gyvenk, nereikia nei kūrenti, nei sienų šiltinti... bigsmile.gif Egipte teko matyti tokių namelių: susėdę ant kilimo vakarais kaljaną rūko ir džiaugiasi gyvenimu. Žinoma, čia iš šalies taip atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 20, 07:42)
Dėl sacharos ivairiu nuomoniu buvo vienai porai patiko. Kitom dviem merginom nelabai. Aš i ja ir nemasčiau nes iškrenta abi dienos skrydžiu tai beturi nedaug dienu. Jei dviem savaitėm vyksti tada jo reikia nuvykti. Na plius mes norėjom biški ramybės nuo lakstymu. Kaip kas nori čia priklauso:) jei dar tektu nuvykti i tunisa tai sachara tektu aplankyt.nors vienas vyriškis sakė mažai tos sacharos matė tai suprask biggrin.gif na liepos menesy jūs vyksite tai turėtu gal kainos nesikeist manau:) dvieju dienu kelionė i sachara rašo 180 dinaru.vaikas(90 dinaru) per pus eurais verskitės ir viskas. Papildomos išlaidos ten: kelionė džipais i oazes bei jodinėjimas kupranugariu 65 dinarai. Galimybė aplankyt privačia oaze 10 d. Kambarys vienvietis už papildoma mokesti apie 13d. Ar domina kitu ekskursiju kainos?  Valiuta vežiaus tiesiog eurais. Musu viešbuty keičia registraturoje jie patys. Tai pasikeičiau kiek reikia iškart nusipirkau tas markutes po 30 dinarU.pas mus viešbuty turėjo. O kas liko oro uoste i eurus atsikeičiau. Patarimas neprisikeiskit daug euru oro uoste atkeičia mažesniu kursu!:)

Aš tai jei tik bus galimybė,tai keliausiu 2 d.į Sacharą,kad ir savaitei skrendu......O ką aš ten gulėsiu-ne ne.....Man reikia veiksmo. O gegužės pabaigoje nebus dar gal labai karšta. Nes aš nepernešu didelio karščio. Nors aš Kretoje ir Turkijoje karštį išgyvenau daug lengviau,nei LIETUVOJE. O kokios ten markutės po 30 Dinarų-kam jos reikalingos?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 20, 20:00)
Aš tai jei tik bus galimybė,tai keliausiu 2 d.į Sacharą,kad ir savaitei skrendu......O ką aš ten gulėsiu-ne ne.....Man reikia veiksmo. O gegužės pabaigoje nebus dar gal labai karšta. Nes aš nepernešu didelio karščio. Nors aš Kretoje ir Turkijoje karštį išgyvenau daug lengviau,nei LIETUVOJE. O kokios ten markutės po 30 Dinarų-kam jos reikalingos?

Mokestis visiems išvykstant iš tuniso tiek suaugusiems tiek vaikams. Turi ir viešbučiai kai kurie arba orouoste isigyt kur keisitės dinarus likusius i eurus. Einant per pasu kontrolę iklijuoja ir štampą uždeda ant tos markutės:) tai va jei keliausit i sachara bus ir jūsu nuomonėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 04 20, 09:26)
Dėkui. 4u.gif Mes važiuosime 2 savaitėm, todėl nebus gaila paskirti 2 dienas Sacharai. biggrin.gif Tik neramina, jei bus labai karšta... Kažkaip nesinori, kad puiki kelionė virstų kančia. Tuo labiau, kad planuoju keliauti su septynmečiu.  ax.gif Neįsivaizduoju, ar pavys šį sumanymą įgyvendinti, bet kol kas taip mąstau. biggrin.gif Šiaip domina visos kelionės, nesu mėgėja sėdėti vienoje vietoje, norisi vis naujų potyrių. biggrin.gif Manau, su vaikučiais labai tiks piratų laivas, tai turbūt su juo plauksim. ax.gif

Mano drauge vyko i Sachara su 2 vaikais (viena mergaite 7 metu) birzelio pabaigoje, karsciu nesiskunde, mergaite kelione pakele gerai, buvo labai patenkinta mirksiukas.gif . As pati buvau rugsejo menesi, del karscio jokiu nusiskundimu neturejom (dar vaziavom i Kartagina, tai ten buvo kur kas karsciau lotuliukas.gif ) Kelione i Sachara labai patiko, rekomenduoju, ypac, jeigu vaziuojat dviem savaitem... Vaikam tikrai patiks joti kupramugariu ir vaziuoti arkliuku traukiamais vezimaiciais i oaze, ir su dzipais po dykuma neblogai pavezina, siek tiek ekstremalaus vairavimo po smeli thumbup.gif . Dar kas vykstate i Susa, tai butinai nuvaziuokit i salia easnti Port el Kantaoui, ten yra atrakcionu parkas, jachtu prieplauka ir grojantys fontanai, ir seip fainas miesteliukas wub.gif Galima vaziuoti is Suso kursuojanciu "traukinuku", kainuoja kapeikas, arba tiesiog pasigauti taxi... Nors mes tai del pramogos visada traukinuku vaziuodavom, vis siokia tokia atrakcija...
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2015 04 20, 23:10)
Mano drauge vyko i Sachara su 2 vaikais (viena mergaite 7 metu) birzelio pabaigoje, karsciu nesiskunde, mergaite kelione pakele gerai, buvo labai patenkinta  mirksiukas.gif . As pati buvau rugsejo menesi, del karscio jokiu nusiskundimu neturejom (dar vaziavom i Kartagina, tai ten buvo kur kas karsciau  lotuliukas.gif ) Kelione i Sachara labai patiko, rekomenduoju, ypac, jeigu vaziuojat dviem savaitem... Vaikam tikrai patiks joti kupramugariu ir vaziuoti arkliuku traukiamais vezimaiciais i oaze, ir su dzipais po dykuma neblogai pavezina, siek tiek ekstremalaus vairavimo po smeli  thumbup.gif . Dar kas vykstate i Susa, tai butinai nuvaziuokit i salia easnti Port el Kantaoui, ten yra atrakcionu parkas, jachtu prieplauka ir grojantys fontanai, ir seip fainas miesteliukas  wub.gif Galima vaziuoti is Suso kursuojanciu "traukinuku", kainuoja kapeikas, arba tiesiog pasigauti taxi... Nors mes tai del pramogos visada traukinuku vaziuodavom, vis siokia tokia atrakcija...

Aš ir galvoju nuvyktiį , į Port el Kantaoui.Kiek suprantu jis netoli nuo SUSO.Bet kaip vakare paskui sugryžti į SUSĄ? Ar ten ilgai tie traukinukai važinėja? Gal tada su taxi gryžti....bet jei nepavyks....reiks ant šaligatvio miegoti iki ryto.
Kokiam mieste Jūs buvote? Neįsivaizduoju to SUSO miesto-ar jame galima gražaus pamayti?
O man pakaks manau ir savaitės.....Nuskrendam penktadienį,o į Sachara jei pirmadienis-antradienis....tai labai liuks.Turim šeštadienį sekmadienį trečiadienį ir ketvirtadienį-kažkam kitur pasižvalgyti. Tik neįsivaizduoju kur ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 20, 20:59)
Mokestis visiems išvykstant iš tuniso tiek suaugusiems tiek vaikams. Turi ir viešbučiai kai kurie arba orouoste isigyt kur keisitės dinarus likusius i eurus. Einant per pasu kontrolę iklijuoja ir štampą uždeda ant tos markutės:) tai va jei keliausit i sachara bus ir jūsu nuomonėsmile.gif

Ačiū. Dabar viskas aišku kas su tomis markutėmis daroma.Koks Jūsų buvo maitinimas?
Gal pirkote aliejaus alyvuogių? Įdomu ar Kretos geresnis ar Tuniso?
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2015 04 21, 01:10)
Mano drauge vyko i Sachara su 2 vaikais (viena mergaite 7 metu) birzelio pabaigoje, karsciu nesiskunde, mergaite kelione pakele gerai, buvo labai patenkinta  mirksiukas.gif . As pati buvau rugsejo menesi, del karscio jokiu nusiskundimu neturejom (dar vaziavom i Kartagina, tai ten buvo kur kas karsciau  lotuliukas.gif ) Kelione i Sachara labai patiko, rekomenduoju, ypac, jeigu vaziuojat dviem savaitem... Vaikam tikrai patiks joti kupramugariu ir vaziuoti arkliuku traukiamais vezimaiciais i oaze, ir su dzipais po dykuma neblogai pavezina, siek tiek ekstremalaus vairavimo po smeli  thumbup.gif . Dar kas vykstate i Susa, tai butinai nuvaziuokit i salia easnti Port el Kantaoui, ten yra atrakcionu parkas, jachtu prieplauka ir grojantys fontanai, ir seip fainas miesteliukas  wub.gif Galima vaziuoti is Suso kursuojanciu "traukinuku", kainuoja kapeikas, arba tiesiog pasigauti taxi... Nors mes tai del pramogos visada traukinuku vaziuodavom, vis siokia tokia atrakcija...

drinks_cheers.gif Smagu tokį atsiliepimą skaityti. Ačiū. 4u.gif Paskatinot. Mes važiuosime penkiese. Trys maži vaikai ir su suaugę. ax.gif Vyras tikrai nevys, beprasmiška jį įkalbinėti. blush2.gif Manau, aš keliausiu į Sacharą arba su vienu, arba su dviem vaikučiais. Dar neapsisprendžiau. Nuspręsime vietoje. Mūsų vaikai tikrai kantrūs ir prie kelionių pripratę. Jie dvyniai, jei paimi vieną, kitas labai įsižeidžia, tai jei nesusitarsim, keliausim trise. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 21, 09:13)
Ačiū. Dabar viskas aišku kas su tomis markutėmis daroma.Koks Jūsų buvo maitinimas?
Gal pirkote aliejaus alyvuogių? Įdomu ar Kretos geresnis ar Tuniso?

pas mus buvo viskas iskaičiuota, ir iš tikro geras maistas aš kai mėgėja salotu daržoviu vištos žuvies, buvo net triušienos, daug ivairiu patiekalu ijungdavo, aišku padažu kai nevalgau neragavau aš ten nei guliašu nieko kam man to reikia, bet aplamai dėl maisto tam viešbučiui dedu pliusa gera:) idomu ka alacarte ten snack bare tiekia nes dar neveikė tik nuo gegužės kaip supratau, bet manau skanu, nors tiek visko neprivalgysi doh.gif eidavau valgyt vien kad eini, paskutinėm dienom jau sriubos ieškojau biggrin.gif vynas ir alus geras, degtinė irgi gera, jo aliejaus parsivežiau kaip gidas amfiteatro patarė pirkti tik extra virgin žymėta nes tada tik geri skaitosi pas juos g.gif dar nebandžiau idomu bus smile.gif vežiaus ir ju degtinės skonis kvapas neša i samane biggrin.gif
Papildyta:
user posted image[/url]
vaizdas iš kambario smile.gif
user posted image[/url]
papludimys smile.gif
user posted image[/url]
jūra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 21 balandžio 2015 - 10:14
QUOTE(inrinke @ 2015 04 20, 10:26)

Mes (aš su 2 vaikai 8 ir 11 m.) irgi 07.10 skredam i Tunisą, ir labai noriu nuvykti į Sacharą, bet vis prisibijau dėl vaikų, bet pasiskaičius šiandienos skaitinius, labai jau teigiamai nuteikė, tai gal kartais kartu su jumis ir vyksime biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Gucis,2015 04 21, 11:26]

Papildyta:

ech kaip aš ten noriu , super foto drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 21, 12:26)

Oi, kaip miela... wub.gif Nuostabūs vaizdai. Tikrai šaunias atostogas turėjote. 4u.gif

QUOTE(ZMama @ 2015 04 21, 12:28)
Mes (aš su 2 vaikai 8 ir 11 m.) irgi 07.10 skredam i Tunisą, ir labai noriu nuvykti  į Sacharą, bet vis prisibijau dėl vaikų, bet pasiskaičius šiandienos skaitinius, labai jau teigiamai nuteikė, tai gal kartais kartu su jumis ir vyksime biggrin.gif

Mes liepos 24 vyksime. Tai va, kad tėvams, bent jau man, norisi keliauti, tai tenka ir vaikučius vežtis. Manau, jūs pažįstate savo vaikus ir maždaug galite nuspėti jų elgesį, kaip jie elgsis. Suprantu, kad be vaikų komfortas didesnis, eini ir niekuo rūpintis nereikia, gali mėgautis reginiu, o su vaikiais, vistiek akys pirmiausia į juos kryps... ax.gif
Atsakyti