sveikos aš jau gryžus ir bandau adaptuotis sunku iš šilumos:)) truko keletos dieneliu. viešbučiu patenkinta net labai, aišku ten tik sezono pradžia tai viska pamažu tvarkė nedaug žmoniu ramybė. Pagrinde vien vokiečiai prancuzai, kiek minėjo vasaros sezonu prisirenka rusu tada jie ošia tikraja prasme:) aptarnavimas viskas ok. Maistas puikus nes mėgėja esu vištos žuvies ir daržoviu. vynas ir alus skanus. Susikalbėt vokiškai man buvo lengva nes visi ten linke tik vokiškai kalbėt
vienintelis minusas gal kas kad registraturoje yra baras ir ten ruko visi tik tai. Jūra nuostabi papludimys nuostabus, tos dvi val man skirtumas nelabai ka reiškė rytais ju laiku 6 keldavaus ir bėgdavau pajuriu poto pusryčiaut. Prisirinkau nuostabiu kriaukliu. Mes kaip ir dviese tebuvom kurie maudemes juroje tai jiems atrodo nesveika visiems:D dėl prekeiviu yra ten ju bet jei atsikratai ir nelenda i akis reikia mokėt su jais. Kiek čia forumuos paskaičius buvau visai neatitinka. Kaip elgiesi jei leidiesi ir sukabins gi viska ka turi. O taip norma kad visi linke sveikintis:))) ekskursijod dar tik pamažu organizuojamos norėjom piratu laivu plaukt bet dėl vėjo ir bangu dar ir vandens sporto nėra. Visas sezonas geguže kai veikti pradeda. Mes važiavom i monastyri ir el jem ta amfiteatra. Ir ėjom i sava miesteli ir pakako. beje kažkas klausė ar viešbutis musu tinka su vaikais manau taip nes jau buvo šeimu su vaikučiais.(mahdia beach) O daugiau ka nenustebino ta ju netvarka miesteliuose taip jie gyvena amžinuose bardakuose:)pažiūrėt idomu:)
Papildyta:
QUOTE(Dzeida @ 2015 04 17, 19:16)
Gal kuri zinot gera tinklalapi,kur galime sekti orus Tunise ( aisku isskyrus gismeteo )?
Aš ora ir laika isikėliau per telefono oru programa samsungas pas mane, butent mahdia miestelio:)tai laika statydavau lt laiku sakykim 8, tai čia 6 budavo:)
Papildyta:
QUOTE(ingfeting @ 2015 04 16, 11:53)
Labukas, mes su drauge vykstame 25d. 13 dienu i Marhaba Royal Salem
.
Nebesulaukiu
Mums kaip gidė sakė nuskilo oras išvis geras nes būna kartais lietaus. O čia buvo net 26-28. Aš mėgstu ir daugiau. O jums jau išvis balandžio galas išvis bus gerai. Sezono pagrindinė pradžia. Nes pas mus dar neveikė a lacarte snacks barai. Baseino baras. Animatoriai niekas dar tik nuo gegužės nes tipo turistu pradeda daugėt. Aš nesiskundžiu nes man ramybė patiko:) dėl arabu klausė kažkuri ar ikyrus jie ir ikyrus ir mandrus nesivelkit i pokalbius kalbėt tai moka. Aš išvis garbanota blondinė žydraakė. su keliais pakalbėjau tai draugas pyksta iki šiol