sveikos pirmą kartą skrendu į Tunisą už kelių dienelių tai norėjau pasiteirauti, ar geriau dolerius imti ar eurus? Žinau, kad ten vietoj reikia keisti į jų valiutą, bet gal galite patarti ką visgi geriau imti?
QUOTE(Heileja @ 2015 04 13, 22:50)
sveikos pirmą kartą skrendu į Tunisą už kelių dienelių tai norėjau pasiteirauti, ar geriau dolerius imti ar eurus? Žinau, kad ten vietoj reikia keisti į jų valiutą, bet gal galite patarti ką visgi geriau imti?
Tai kad dabar dolerio kursas labai svyruojantis, brangstantis. Sunku prognozuoti. Mes irgi sestadieni kylam tai imsiu eurus ir truputi doleriu(kurie liko nuo praeitos keliones) nelabai yra skirtumas, kasdien keiciasi. Taigi daug priklauso po kiek dolerius nusipirktum.
Keliese vykstat ir i koki kurorta?
Mes dviese:as ir mama i Monastira
QUOTE(Heileja @ 2015 04 13, 22:50)
Sveika:-) Manau geriau Eurus imti, as irgi juos imsiu.. dolerio kursas vis dar labai svyruoja :-) smagiu atostogu! Ir lauksim ispudziu
QUOTE(Jerda @ 2015 04 14, 05:05)
Tai kad dabar dolerio kursas labai svyruojantis, brangstantis. Sunku prognozuoti. Mes irgi sestadieni kylam tai imsiu eurus ir truputi doleriu(kurie liko nuo praeitos keliones) nelabai yra skirtumas, kasdien keiciasi. Taigi daug priklauso po kiek dolerius nusipirktum.
Jūs su kokia agentūra?Žiūriu kad dauguma šeštadieniais,o mūsų penktadienį skrydis bus.Gal priklauso nuo agentūrų. Tai jau Jums čiapat kelionėlė.......
Visko daug sužinokite ir mums tada papasakosit.
Ką planuojate aplankyti?
Papildyta:
QUOTE(Heileja @ 2015 04 13, 21:50)
Tai va kad neaišku kas geriau,aš tai Eurus vešiuosi. Visviena ten tik jų valiuta atsiskaitymai.
Novaturas kainas ekskursijų tai man Eurais surašė,tik į Sacharą kur papildomai tai TD
Kada Jūs išvykstate ir su kokia agentūra? Į kurį miestą?
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 14, 13:54)
Jūs su kokia agentūra?Žiūriu kad dauguma šeštadieniais,o mūsų penktadienį skrydis bus.Gal priklauso nuo agentūrų. Tai jau Jums čiapat kelionėlė.......
Ką planuojate aplankyti?
Papildyta:
Tai va kad neaišku kas geriau,aš tai Eurus vešiuosi. Visviena ten tik jų valiuta atsiskaitymai.
Novaturas kainas ekskursijų tai man Eurais surašė,tik į Sacharą kur papildomai tai TD
Ką planuojate aplankyti?
Papildyta:
Su Novaturu. šeštadieniais mažuma, tik 3 pirmi skrydžiai http://www.novaturas...#flights-submit
man atsiunte visa grafiką ekskursijų su kainomis, viskas Tuniso dinarais. Sachara mano viešnagės metu bus antradieniais
Ačiū visoms už patarimus nusprendžiau imti eurus smulkesnėmis kupiūromis, kad galėčiau po ne itin daug keistis, planuoju atsiskaityti kortele kur bus galima.
Skrendame su draugėmis šeštadienį, į Sousse miestą
Gal galite kas nors pasidalinti ekskursijomis?
QUOTE(Jerda @ 2015 04 14, 17:58)
Su Novaturu. šeštadieniais mažuma, tik 3 pirmi skrydžiai http://www.novaturas...#flights-submit
man atsiunte visa grafiką ekskursijų su kainomis, viskas Tuniso dinarais. Sachara mano viešnagės metu bus antradieniais
Gal galite man į el paštą ekskursijų sąrašą atsiūsti-palyginčiau kainas.
maryte479@gmail.com
Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Heileja @ 2015 04 14, 21:55)
Ačiū visoms už patarimus nusprendžiau imti eurus smulkesnėmis kupiūromis, kad galėčiau po ne itin daug keistis, planuoju atsiskaityti kortele kur bus galima.
O į kokį viešbutį? Prašau pasidairykite Tej Marhaba viešbutį gal pamatysite.Mes į jį vyksime.
Nekaži kiek ekskursijų Novaturas organizuoja. Gal kitos agentūros ką daugiau turi. Jie tai 2 d į Sacharą,Pasivažinėjimas keturračiais,Iškyla laivu, Tunisas-Kartagina,Zoologijos parkas ir afrikietiškas vakaras,Monastyras-al Džemas,Iškyla į Kuriato salą laivu.
sveikos visos! Linkėjimai iš Tuniso Mahdia beach!!! Viskas kol kas super oras taip turėsiu minutėlę laiko papasakosiu daugiau )
Labukas, mes su drauge vykstame 25d. 13 dienu i Marhaba Royal Salem . Nebesulaukiu
QUOTE(Gucis @ 2015 04 16, 10:17)
sveikos visos! Linkėjimai iš Tuniso Mahdia beach!!! Viskas kol kas super oras taip turėsiu minutėlę laiko papasakosiu daugiau )
Papasakokite kaip viesbutis? Oras? Ar galima vaziuoti su mazais vaikais?
QUOTE(Gucis @ 2015 04 16, 09:17)
Oi ačiū už linkėjimus.....Pavydime baltai.kad Jums ten oras geras.Pabūkite ir pasidžiaukite šiluma,nes vėl gryšite į lietingą ir vėjuotą Lietuvą.
Kaip tie arabai-ar labai įkyrūs?
Lauksime visokių įspūdžių......
Sekmės toliau atostogaujant.
Papildyta:
QUOTE(ingfeting @ 2015 04 16, 10:53)
Labukas, mes su drauge vykstame 25d. 13 dienu i Marhaba Royal Salem . Nebesulaukiu
Į kokį miestą vykstate?..... Balandžio 25 d išvyksite?Ilgai pležinsitės tenai.
Su kokia agentūra?
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 16, 15:15)
Oi ačiū už linkėjimus.....Pavydime baltai.kad Jums ten oras geras.Pabūkite ir pasidžiaukite šiluma,nes vėl gryšite į lietingą ir vėjuotą Lietuvą.
Papildyta:
Su kokia agentūra?
Papildyta:
Su kokia agentūra?
Taip 25d isskrendame su Novaturu 13-kai dienu Atstumas iki kurorto centro yra apie 5 km (Susos).