Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Jerda @ 2015 04 06, 13:16)
O jei turėsit galimybę pasidalinkite naujienomis ir būnant vietoje. Labai smalsu kokios ekskursijos bus organizuojamos ir kokia kaina, kokie orai. Ar planuojate ekskursijas ar savarankiškas keliones?  Mačiau Jūsų viešbutis Mahdijoje, mūsų Monastire, irgi į tą pačią pusę  smile.gif Mes išvykstame 18d.

mes gryšim 18, kažkaip nežinau žinok, i tolimas niekur nevyksiu, kažką vietoje, pažurėsim ką siūlo, pažiurėjau ir svarankiškai ką verta aplankyt būtų, kylant nuo mahdijos link monastirio,taip mahdia beach viešbutis, orai galėtų būt normalūs unsure.gif kai čia lietuvoje jau dvi savaitės taip niūru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 06, 13:39)
mes gryšim 18, kažkaip nežinau žinok, i tolimas niekur nevyksiu, kažką vietoje, pažurėsim ką siūlo, pažiurėjau ir svarankiškai ką verta aplankyt būtų, kylant nuo mahdijos link monastirio,taip mahdia beach viešbutis, orai galėtų būt normalūs unsure.gif  kai čia lietuvoje jau dvi savaitės taip niūru blink.gif

Mes vyksime į šį viešbutį 04-18. Planuojame, ten būnant apsilankyt, trečiame pagal dydį pasaulyje amfiteatre El Džeme (http://lt.wikipedia.org/wiki/El_D%C5%BEemas), nuo Mahdia apie 45km atstumu.
Atsakyti
Na truputį atgyja Tuniso temelė-smagu. Prasidės keliavimai pirmųjų poilsiautojų.Praskinsit mums kelią.......O mes jau tik lauksime iš Jūsų visų naujienų,žinių gerų ir nelabai gerų.....Nesvarbu kokios jos bus-prašome apie viską papasakoti. Ar kas su NOVATURU keliaujate? Labai domins ekskursijos į kur organizuoja ir kokios kainos.

Sekmės visiems,kurie jau netrukus vaikštinės po TUNISO žemę ir mėgausis geru oru.Kad tik būtų ten ramu ir niekas nuotaikos nesugadintų. Išanksto linkiu gero poilsio.
Atsakyti
QUOTE(Drakosa1 @ 2015 04 07, 07:25)
Mes vyksime į šį viešbutį 04-18. Planuojame, ten būnant apsilankyt, trečiame pagal dydį pasaulyje amfiteatre El Džeme (http://lt.wikipedia.org/wiki/El_D%C5%BEemas), nuo Mahdia apie 45km atstumu.

va vadinasi jūs po mūsų ax.gif bigsmile.gif
Ačiū reikia pasižymėt ši amfiteatra 4u.gif aš kažkaip jei savarankiškai pakeliaut susidariau nebloga žemėlapyje maršruta, nuo Mahdijos i viršu į visus pagrindinius kurortus ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 07, 09:20)
Na truputį atgyja Tuniso temelė-smagu. Prasidės keliavimai pirmųjų poilsiautojų.Praskinsit mums kelią.......O mes jau tik lauksime iš Jūsų visų naujienų,žinių gerų ir nelabai gerų.....Nesvarbu kokios jos bus-prašome apie viską papasakoti.    Ar kas su NOVATURU keliaujate? Labai domins ekskursijos į kur organizuoja ir kokios kainos.

Sekmės visiems,kurie jau netrukus vaikštinės po TUNISO žemę ir mėgausis geru oru.Kad tik būtų ten ramu ir niekas nuotaikos nesugadintų. Išanksto linkiu gero poilsio.

mes su Novaturu, tai papasakosiu viską kiek tik galėsiu kas kaip 4u.gif

ačiūū tikiuosi ir aš kad ramu bus ir sėkmingai viskas ax.gif 4u.gif
Papildyta:
o kas iš anksčiau esate vykusios pavasary i tunisą?, kaip ten bus su oru, suku galva ką čia isidėt reikalingiausia iš daiktų, kad nepersikraut unsure.gif g.gif
Atsakyti
http://www.mytrips.l...iko-Tunisas/906

Šią nuorodą:
Paskaičiau ir truputį susinervinau.......Daug jau minusų čia TUNISUI.
Na aš tikiuosi gal mano nuomonė bus geresnė.
Papildyta:
Jau visko prisiskaičiau,net galva "ištino".....
Prašau ir į šitą info atkreipti dėmesį. Tada ir mums papasakosite ar tikrai kažkas panašaus su tomis deklaracijomis.

Iš keliautojų info:

Kas vyksta i Tunisa pirma karta perspesiu del deklaracijos pildymo, kurias turetu isdalinti dar skrendant lektuve, bet kazkodel iteikia tik jau lipant is lektuvo. Tada tenka paknopstom pildyti ir ziauriai stresuoti, nes zmoniu daug, visi skuba kuo greiciau praeiti pro kontrole ir pasiimti bagaza, o be tu deklaraciju nepraleidzia. Bet geriau susikaupti ir ramiai uzpildyti, negu pristovejus eileje buti nusiustam atgal is naujo pildyti. Is esmes ten reikia tik nurodyti savo paso duomenis (kiekvienam asmeniui atskira deklaracija) keliones tiksla , buvimo laikotarpi, ir i koki viesbut/miesta vykstama. Svarbu: nuplesta saknele pasilikti, nes privalesite atiduoti grizdami atgal, kitu atveju teks is naujo pildyti ir stumdytis eilėje.
------------------------
Mums irgi taip pat buvo su tomis deklaracijomis. Taciau niekas neperspejo, kad reikia issisaugoti sakneles. Aisku, mes su kompanjone, tas sakneles panaudojom kaip reikiant: keliones pabaigoje, nusprendem, kad cia viso labo siuksles, suklijavom ant ju kramtomas gumas ir i siuksliadeze...
Kad jus butumet mate musu akis, kai vaziuojant i Monastirio oro uosta gide liepe visiems pasiruosti asmens dokumentus ir vizu sakneles
Laimei, pametusiems buvo galima is naujo perpildyti. Bet pamaoka gera gavome. Nusprendem, kad nuo siol ant dokumentu pasizymesim, kur svarbus, o kur nelabai
Atsakyti
[quote=maryte47,2015 04 07, 15:42]
http://www.mytrips.l...iko-Tunisas/906

Šią nuorodą:
Paskaičiau ir truputį susinervinau.......Daug jau minusų čia TUNISUI.
Na aš tikiuosi gal mano nuomonė bus geresnė.
[

Labai aciu uz informacija apie deklaracijas smile.gif Zinosim, kad reikia sakneles saugoti ax.gif
Is tiesu, tai mane irgi isgasdino sitas pasakojimas, ypac apie viesbucius ir del vagysciu.. Ypac atsiliepimai apie Novaturo darba gasdino - juk keliones metu is atstovo ir tikiesi pagalbos. Kalbant apie atstovu darba - kai keliavome su Teztour i Turkija, tai gide lydejo i viesbuti ir pasirupino, kad viskas gerai butu, gautumeme kambari, atsake i kl., vaziuojant autobusu pasakojo apie sali ir pan.. buvo idomu paklausyti. Praeitais metais keliaujant su Novaturu nieko panasaus nebuvo - ne zodzio apie sali, palydos i viesbuti, taciau prireikus pagalbos pavyko susisiekti nakti su viena is gidziu (kitos dvi nekele ragelio).
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 04 07, 20:54)
Is tiesu, tai mane irgi isgasdino sitas pasakojimas, ypac  apie viesbucius ir del vagysciu.. Ypac atsiliepimai apie Novaturo darba gasdino - juk keliones metu is atstovo ir tikiesi pagalbos. Kalbant apie atstovu darba - kai keliavome su Teztour i Turkija, tai gide lydejo i viesbuti ir pasirupino, kad viskas gerai butu, gautumeme kambari, atsake i kl., vaziuojant autobusu pasakojo apie sali ir pan.. buvo idomu paklausyti.  Praeitais metais keliaujant su Novaturu nieko panasaus nebuvo - ne zodzio apie sali, palydos i viesbuti, taciau prireikus pagalbos pavyko susisiekti nakti su viena is gidziu (kitos dvi nekele ragelio).

drinks_cheers.gif
Novaturo gidai tikrai neatlieka savo darbo.
Nera net ko lyginti su Teztour gidais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 07 balandžio 2015 - 20:39
Kai atostogavome Alanijoje buvo Novaturo gidas vyrukas (neprisimenu jau vardo),nebuvo jokių problemų. Antrą sykį kai buvome Marmaryje tai buvo gidė Giedrė (vadinu aš ją Giedrute) labai faina,miela ir išmananti savo darbą. Mums buvo pradžioje problema dėl kambario-viską išsprendė. Į ekskursijas kai važiavome,labai gaug ir įdomiai pasakojo. Vienu žodžiu labai labai geri atsiliepimai.
Na o Kretoje kai atostogavome vasarą,tai gidas buvo "lopas",ko paklausi,to negausi.....Aš už jį daugiau žinojau. Todėl ir nepirkome iš Novaturo nei vienos ekskursijos,nes jis nieko net nepasiūlė.
O kaip bus Tunise-neaišku.
Atsakyti

aš manau vistiek gerai ir neigiami atsiliepimai kad išvykus per daug neatsipalaiduoti ir budriems būti g.gif 4u.gif

paskutinėje kelionėje Egipte buvau, tai pastebėjau kad kambarinė rausėsi po mano daiktus nors nieko nedingo, bet pamenu kaip buvau palikus sukneles viskas perdėta perversta i išvirkščias puses, nesuprasi ka ten veikė matavosi gal? kremai irgi nuspausti, g.gif g.gif baisu , geriausia yra užrakinami lagaminai kambaryje palieki ir ramu nesiknis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 08 balandžio 2015 - 09:40
Buvau šiandien NOVATURE,gavau jų ekskursijų sąrašą ir kainas. Bet nelabai jie ten ką organizuoja. Pagrinde 2 d.į Sacharą,o ten kitos tai mane nedomina.
Atsiprašau už gal per didelį įkyrumą,bet dar sykį prašau,(keliaujančių šiuo pirmu reisu ir vėliau),pasiklauskite apie nardymą,taippat apie Džerbos salą. Gal ten kažkas iš vietinių organizuoja tokias išvykas. Labai būčiau dėkinga.
Džerbos sala mane domina todėl,kad norėčiau pamatyti krokodilų fermą.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 08, 19:14)
Buvau šiandien NOVATURE,gavau jų ekskursijų sąrašą ir kainas. Bet nelabai jie ten ką organizuoja. Pagrinde 2 d.į Sacharą,o ten kitos tai mane nedomina.

Gal kainas Novature sakė už kelionę į Sacharą?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 08, 20:14)
Atsiprašau už gal per didelį įkyrumą,bet dar sykį prašau,(keliaujančių šiuo pirmu reisu ir vėliau),pasiklauskite apie nardymą,taippat apie Džerbos salą. Gal ten kažkas iš vietinių organizuoja tokias išvykas. Labai būčiau dėkinga.
Džerbos sala mane domina todėl,kad norėčiau pamatyti krokodilų fermą.

Parašykit ekskursijas kokias organizuoja ir kokios kainos
Atsakyti