Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(maryte47 @ 2015 03 30, 15:50)
Karštis tai dar ne taip baisu,neištirpau nei Turkijoje,nei Kretoje......Bet mane baugina tie neramumai. Galvojau kad jau ramu-pasirodo kad ne. Dar aštrėja ten padėtis. Tiesiog nežinau nei ką galvoti ir daryti.

O kas dar ten atsitiko? Girdejau tik apie protestus pries terorizma ar pan., bet kazko daugiau tai ne.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 30, 17:27)
O kas dar ten atsitiko? Girdejau tik apie protestus pries terorizma ar pan., bet kazko daugiau tai ne..  unsure.gif

Tuniso pajėgos nukovė devynis vyrus iš pagrindinės džihadistų grupuotės šalyje. Okba Ibn Nafaa brigada buvo kaltinama organizavusi ataką nacionaliniame muziejuje, sekmadienį paskelbė Vidaus reikalų ministerija.

„Praėjusį vakarą Sidi Aišo kalnuose (Tuniso centro vakaruose) buvo nukauti devyni teroristai“, – sakė ministerijos atstovas Mohamedas Ali Aroui.

http://www.delfi.lt/...0#ixzz3VtGTN35y
http://www.delfi.lt/...0#ixzz3VtFnifBv

Tai šaudo jie ten vieni kitus.

Bet aš buvau šiandie parašius klausimą,tai man taip atsakė:

Novaturo partneriai gyvenantys Tunise patikslino, jog situacija yra stabili ir pavojus turistams negresia. Kasdiena bendradarbiaujame su partneriais, todėl jeigu atsirastu kokių pakeitimų, susisieksime su Jumis.

Tai dar paklausiau kaip dėl ekskursijų-nes man tai aktualiausia.Lauksiu ką atsakys.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 03 30, 21:20)
Tai dar paklausiau kaip dėl ekskursijų-nes man tai aktualiausia.Lauksiu ką atsakys.

Manau, iš anksto labai sudėtinga kažką prognozuoti, tokia nenuspėjama situacija: vieną dieną viskas gali būti stabilu, o kitą - jau ne. doh.gif Belieka laukti ir tikėti, kad viskas bus gerai... ax.gif
Atsakyti
gavau ka tik :

Lietuvos užsienio reikalų ministerijos rekomendacijos dėl kelionių į Tunisą šiai dienai išlieka nepakitę. Novaturo planuojami skrydžiai ir kelionės į Tuniso kurortinius miestus prasideda balandžio 11 dieną.
Europos valstybių (Jungtinės Karalystės, Belgijos, Vokietijos) institucijos išplatino oficialius pranešimus, kuriuose pateiktos tokio paties turinio rekomendacijos kaip ir Lietuvos užsienio reikalų ministerijos. Užsienio kelionių operatoriai taip pat išplatino pranešimus su informacija apie skrydžių į Tunisą vykdymą kaip buvo suplanuota (Thomas Cook; LuxairTour).
Palaikydami ryšius su Novaturo partneriais šalyje ir Lietuvos užsienio reikalų ministerija, vadovaujamės jų teikiamomis rekomendacijomis.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 03 31, 08:26)
Manau, iš anksto labai sudėtinga kažką prognozuoti, tokia nenuspėjama situacija: vieną dieną viskas gali būti stabilu, o kitą - jau ne. doh.gif Belieka laukti ir tikėti, kad viskas bus gerai... ax.gif

teisingai belieka laukti bigsmile.gif 10 dienu dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 03 31, 16:11)
teisingai belieka laukti bigsmile.gif 10 dienu dar  bigsmile.gif

Kaip jums greitai. 4u.gif Lauksim pačių šviežiausių žinių iš keliautojų, labai įdomu bus išgirsti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 03 31, 14:11)
teisingai belieka laukti bigsmile.gif 10 dienu dar  bigsmile.gif

Labai labai lauksim naujienų.Kai sugryšite,neužmirškite mūsų-pasidalinkite visais įspūdžiais.
Aš ir tikiuosi kad viskas bus gerai. Man tai svarbiausiai kad į Sacharą būtų ekskursija......
Atsakyti
Lauksiu laimingai gryztanciu su karsciausiom ziniom is Tuniso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 04 01, 10:36)
g.gif  Aciu uz informacija.. Manau viskas susitvarkys, na o jeigu turistams pavojaus nera, tai manau kai kurias ekskursijas vykdys. Butinai papasakokite kai grisite, nes iki  Jusu keliones jau nebedaug like  mirksiukas.gif

Forumo dalyvė Gucis vyks anksčiau už mus. (mes 05.29) Kiek suprantu jie balandžio 11 d. Ir iš jų lauksim pirmiausiai naujienų.
Kiek visur žiurinėju tai lyg ir ramu Tunise.Jemene tai ten vyksta visokios riaušės. Bet toli nuo Tuniso.
Atsakyti
Žiūriu kaino i Tunisą nukrito. Dabar visai apsimokėtų pirkti kelionę.
Atsakyti
Mūsų kelionė neatpigo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 04 06, 12:35)
taip aš čia pirmiausiai būsiu, kuri nuvyks, jau šeštadieni ši bigsmile.gif  ax.gif būtinai gryžusi pasidalinsiu naujienomis 4u.gif

O jei turėsit galimybę pasidalinkite naujienomis ir būnant vietoje. Labai smalsu kokios ekskursijos bus organizuojamos ir kokia kaina, kokie orai. Ar planuojate ekskursijas ar savarankiškas keliones? Mačiau Jūsų viešbutis Mahdijoje, mūsų Monastire, irgi į tą pačią pusę smile.gif Mes išvykstame 18d.
Atsakyti