Parduodu kelione i Tunisa, gal kas susidometu
http://www.novaturas...E/h/TNMTOPKAPI/
13 naktu, viskas iskaiciuota dviems, isvykimo data 2015-04-25 grizimo data 2015-05-08 kaina dviems 840 euru suma jau su draudimo mokesciu. mob tel. 864584535
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 21, 11:46)
Mes kol kas irgi lauksime, keisti neapsimoka, nes kainos labai pakile, o mes pirkome su akcija "vaikas keliauja nemokamai", tai keiciant akcija negaliotu.. be to kazka kito surasti tuo paciu metu butu labai sunku.
mes ir pirkome , vaikas keliauja nemokamai
mes nusipirkome liepos menesiui
tai palauksime , dar daug laiko yra , bet tikiu , kad viskas ok bus
QUOTE(riberte @ 2015 03 24, 18:58)
mes ir pirkome , vaikas keliauja nemokamai
O kada vykstate ir i koki viesbuti? Mes i Thalassa Souse, liepos 10-17
QUOTE(alincik90 @ 2015 03 24, 16:39)
Parduodu kelione i Tunisa, gal kas susidometu
13 naktu, viskas iskaiciuota dviems, isvykimo data 2015-04-25 grizimo data 2015-05-08 kaina dviems 840 euru suma jau su draudimo mokesciu. mob tel. 864584535
Labai geras ir pigus variantas .O kada pirkot kelione, kad tokia gera kaina?
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 24, 20:45)
O kada vykstate ir i koki viesbuti? Mes i Thalassa Souse, liepos 10-17
mes liepos 17 /24 , skanes /monastyras , emem viesbuti eden club
del daugybes vandens kalneliu ir pramogu vaikams , kalneliai ir suaugusiems , jura salia isvis viesbucio visiskai , nereik net eit , su maudymuku nu baseino nueini iki juros
QUOTE(Dzeida @ 2015 03 25, 09:56)
Labai geras ir pigus variantas .O kada pirkot kelione, kad tokia gera kaina?
Pirkome 2014m. gruodi
QUOTE(riberte @ 2015 03 25, 14:37)
mes liepos 17 /24 , skanes /monastyras , emem viesbuti eden club
del daugybes vandens kalneliu ir pramogu vaikams , kalneliai ir suaugusiems , jura salia isvis viesbucio visiskai , nereik net eit , su maudymuku nu baseino nueini iki juros
Mes irgi si ziurinejome :-) vienintelis dalykas del ko bijojau - liepos karsciai, bet kadangi orai labai kinta, tikiuosi nebus per karsta :-)
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 27, 15:13)
Mes irgi si ziurinejome :-) vienintelis dalykas del ko bijojau - liepos karsciai, bet kadangi orai labai kinta, tikiuosi nebus per karsta :-)
As kazkaip nebijau. Nes 2 kartus liepos menesi keliavom i tunisa . Viena karta net nescia budama. Kazkaip man tas karstis kitoks nei turkijoje . Lengviau pernesamas. Plius jura salia . Tai manau viskas bus liuks. Ekskursiju neplanuoju.nes buta matyta viskas. Noriu dabr grynai poilsio jura baseinas. Atsipalaidavimo nuo darbu ir nieko neveikimas
QUOTE(riberte @ 2015 03 28, 11:49)
As kazkaip nebijau. Nes 2 kartus liepos menesi keliavom i tunisa . Viena karta net nescia budama. Kazkaip man tas karstis kitoks nei turkijoje . Lengviau pernesamas. Plius jura salia . Tai manau viskas bus liuks. Ekskursiju neplanuoju.nes buta matyta viskas. Noriu dabr grynai poilsio jura baseinas. Atsipalaidavimo nuo darbu ir nieko neveikimas
Nuraminote mane , nes visi nuo tada kai nusipirkome kelione bando itikinti, kad padareme klaida, kad gresia sveikatos problemos del dideliu karsciu, zodziu is tiesu buvau pradejusi ieskoti i ka pasikeisti.. Pasiziurinejau pernai metu temperaturas - liepos pirmojoje puseje buna apie +32, +34 - Lietuvoje kelis metus is eiles irgi buvo panasus karsciai, tai gal nieko cia baisaus
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 28, 18:19)
Nuraminote mane , nes visi nuo tada kai nusipirkome kelione bando itikinti, kad padareme klaida, kad gresia sveikatos problemos del dideliu karsciu, zodziu is tiesu buvau pradejusi ieskoti i ka pasikeisti.. Pasiziurinejau pernai metu temperaturas - liepos pirmojoje puseje buna apie +32, +34 - Lietuvoje kelis metus is eiles irgi buvo panasus karsciai, tai gal nieko cia baisaus
Manau, kad tikrai Tunise realiai buna karsciau , visgi Afrika, bet bijoti nereikia maudynes, kondicionieriai ...
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 28, 18:19)
Man asmeniskai tas karstis visai kitoks nei lietuvoj.lietuvoj prakaituoji per didelius karscius ir tt slegia.o tunise as net neprakaituoju . Vejelis . Jura viskas man lb pernesama .tai kad laukiam atostogu