Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 20, 20:18)
As irgi susinervinau..  Aisku ekskursijos mums ne itin tiks liepos menesi (juk bus karsta), bet iki miesto tai noreciau iseiti.., bet jeigu nerekomenduos, tai liksim viesbutyje.  Gaila, kad Novaturas niekur neskelbia (arba as neradau) informacijos apie padeti. O kokios yra keitimo salygos? Kas butu, jeigu atsauktu keliones, grazintu pinigus ar ne?  4u.gif Maciau keliones ir toliau pardavinejamos, gal neverta nerimauti g.gif

aš šiandien skambinau domėjausi, mergina irgi tik tiek težino kad iš organizatorų nėra jokių pakeitimu.. o kas liečia jei neivyktu sakykim, maniau gražintų pinigus, sako tiesiog data keistu kelionės g.gif bet jeigu aš suplanavau atostogas tik tada, kokie man dar nukėlimai manau grąžintų ir pinigus kur jie dėtųsi g.gif

na manau viskas ok bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 03 20, 20:32)
aš šiandien skambinau domėjausi, mergina irgi tik tiek težino kad iš organizatorų nėra jokių pakeitimu.. o kas liečia jei neivyktu sakykim, maniau gražintų pinigus, sako tiesiog data keistu kelionės g.gif bet jeigu aš suplanavau atostogas tik tada, kokie man dar nukėlimai manau grąžintų ir pinigus kur jie dėtųsi g.gif

na manau viskas ok bus 4u.gif

Jei atšaukia kelionę grąžina visus pinigus. Jokių problemų. Bet tuo metu automatiškai pabrangta kelionės į kitas šalis ir keisti nelabai apsimoka į kitą kryptį, nebent kitu laiku. Bent jau man taip buvo su Egiptu kelis kartus( vieną kartą neišvykau, du kartus vis tik išvykau, nors rizikos kad atšauks kelionę buvo). Norinčių atsiranda daugiau, pasirinkimas mažėja, kainos pakyla.
Del kelioniu pardavinėjimo cia dar ne rodiklis, kai kelionės į Egiptą buvo atšauktos, internete vis dar rodė kad parduodamos kelionės net ir toms atšauktoms datoms doh.gif Po poros parų tik išėmė.
Į miestą išeiti greičiausiai bus saugu, nes saugumas bus tikrai sustiprintas, o jei būtų nesaugu net į miestą išeiti nė neskraidintų, o jei jau atskridę būtumėte, tuomet praneštų ir primygtinai nerekomenduotų palikti viešbučio teritorijos.
Vietinia nėra nusiteikę prieš turistus, tai teroristinis aktas, o teroristai renkasi tokias vietas, kur kuo daugiau žmonių. Todėl mėgstantiems turistauti , ypač savarankiškai, mažiau populiariais maršrutais nemanau kad labai jau pavojinga būtų.
Dabar belieka laukti kaip Tunisas pasirūpins didesniu saugumu, o pagal tai ir URM spęs kokio lygio saugumas šalyje.
Atsakyti
Na as irgi vakar uzklausiau, kaip bus vykdomas pakeitimas, jei atsisakytume vykti i Tunisa, tai sako, viena karta nemokamai, pagal galiojancias tuo metu kainas, nezinau net ka daryti, vyras sako palaukiam koki menesi, tada matysim, musu kelione rugjuti....
Atsakyti
Aš ir su dukra pasitariau kad laukiam kol prasidės skrydžiai nuo balandžio 11d. Gal bus daugiau informacijos.Dėl kainų kita kryptimi tai taip,gausis žymiai brangiau. Jie visus pinigus grąžintų tik tada jei atšauktų turistų skraidinimą.O jei aš pati neskrendu,tai čia ne peižastis kad pinigus grąžinti. Galiu keisti šalį ir prisimokėti........Kažkoks nervų gadinimas jau dabar.... Man tai aktualiausiai ar ten organizuos ekskursijas. Sachara-pats pagrindas. O ir taip planavome šen bei ten nuvykti. Data mums keisti nelabai gaunasi,nebent savaitės skirtumu,kadangi dukrai atostogos gegužės pabaiga,birželio pradžia.
Žiurinėjau visur subrangę jau ir dabar kelionės.Mes savarankiškai nemokame organizuotis,o ir nesigautų dabar kai pirkta per agentūrą.
Na reikia turėti viltį,gal aprims viskas ir bus gerai.
Atsakyti
Mes liepos pabaigoje vyksim, tai dar daug laiko. Manau, viskas bus gerai. Į ekskursijas gali vežti, bet pats žmogus rizikuoja, nes puikiai žino, kokia ten dabar padėtis ir situacija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2015 03 21, 10:33)
Mes liepos pabaigoje vyksim, tai dar daug laiko. Manau, viskas bus gerai. Į ekskursijas gali vežti, bet pats žmogus rizikuoja, nes puikiai žino, kokia ten dabar padėtis ir situacija... ax.gif

Mes kol kas irgi lauksime, keisti neapsimoka, nes kainos labai pakile, o mes pirkome su akcija "vaikas keliauja nemokamai", tai keiciant akcija negaliotu.. be to kazka kito surasti tuo paciu metu butu labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 21, 12:46)
Mes kol kas irgi lauksime, keisti neapsimoka, nes kainos labai pakile, o mes pirkome su akcija "vaikas keliauja nemokamai", tai keiciant akcija negaliotu.. be to kazka kito surasti tuo paciu metu butu labai sunku.

drinks_cheers.gif Mes irgi kol kas tikrai nesiruošiame keisti, nes mūsų sąstatui 3 vaikučiai ir 2 suaugę ypač kainos nedraugiškos... Kol kas stebėsime situaciją. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 22 kovo 2015 - 10:29
Kodėl manote , kad viešbučio teritorijoj saugiau , jei prie įėjimo apsauginis stovi , tai teroristus atbaidys . Matot Egipte , kai buvo neramumai , tai nebuvo prieš turistus . Rizikos matomai yra , aišku bus sakoma , kad garantuojam saugumą , bet kas gali ką garantuot šiais neramiais laikais .
Atsakyti
QUOTE(Vėduoklė @ 2015 03 22, 18:02)
Kodėl  manote , kad viešbučio teritorijoj saugiau , jei prie įėjimo apsauginis stovi , tai teroristus atbaidys . Matot Egipte , kai buvo neramumai , tai nebuvo prieš turistus . Rizikos matomai yra , aišku bus sakoma , kad garantuojam saugumą , bet kas gali ką garantuot šiais neramiais laikais .

zinokit as kaip zinodama pries gera menesiuka pasikeiciau kelione is Tuniso i Turkija kazkodel sirdis taip jaute ,kad nereikia ten vaziuoti beto musu kelione buvo suplanuota balandzio 11. smile.gif
Atsakyti
na aš jau bilietukus turiu balandžio 11, tikiuosi niekas neivyks iki to laiko unsure.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 03 23, 17:04)
na aš jau bilietukus turiu balandžio 11, tikiuosi niekas neivyks iki to laiko unsure.gif  4u.gif  smile.gif

Kokiame kurorte gyvensit? Jei organizuos ekskursijas ir viskas ten bus gerai-planuojat į Sacharą? Tai kai gryšit,papasakosit. Aš ir nerimauju.Mes į SUSSo miestą
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 03 23, 19:06)
Kokiame kurorte gyvensit? Jei organizuos ekskursijas ir viskas ten bus gerai-planuojat į Sacharą? Tai kai gryšit,papasakosit. Aš ir nerimauju.Mes į SUSSo miestą

Mahdia beach smile.gif
i ši viešbutuka
http://www.mahdia-be...com/index1.html mirksiukas.gif na dėl saharos nežinau nemastau vykti nenoriu iš tikro nėr ramu, geriau rinksiuos kas ramiau unsure.gif smile.gif išlaukti reikia dabar ir bus matyt kas kaip:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 23 kovo 2015 - 18:43