Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

Kaip čia bus su mūsų kelionėmis į TUNISĄ? Girdėjote,skaitėte kas ten įvyko?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 03 19, 14:31)
Kaip čia bus su mūsų kelionėmis į TUNISĄ? Girdėjote,skaitėte kas ten įvyko?

Jeigu nebus atsauktos keliones tai tada ekskursios tikrai bus nevykdomos.arba su pastiprintais konvojais.
Musu gidai gali jus yspet apie pavojus ir patars likti viesbuciuose.arba isvykti ir gryzti kol sviesu.
Blogiausia kas gali nutikti tai buti pagrobtiems ir tapti ykaitais.
Tunisui labai svarbus turizmss per revoliucija jie labai daug neteko pajamu is sios srities.del to turistines zonos bus dar labiau saugomos.patruliuos padidintos pajegos civiliai apsirengusiu pareigunu
Atsakyti
QUOTE(Koso @ 2015 03 19, 19:19)
Jeigu nebus atsauktos keliones tai tada ekskursios tikrai bus nevykdomos.arba su pastiprintais konvojais.
Musu gidai gali jus yspet apie pavojus ir patars likti viesbuciuose.arba isvykti ir gryzti kol sviesu.
Blogiausia kas gali nutikti tai buti pagrobtiems ir tapti ykaitais.
Tunisui labai svarbus turizmss per revoliucija jie labai daug neteko pajamu is sios srities.del to turistines zonos bus dar labiau saugomos.patruliuos padidintos pajegos civiliai apsirengusiu pareigunu

Eisiu rytoj į Novaturą pasikalbėti. Gal patars kitur pasikeisti....Tiesiog galva neveda ką daryti. Pirmai ebola-dabar vėl naujas nerimas
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 03 19, 22:14)
Eisiu rytoj į Novaturą pasikalbėti. Gal patars kitur pasikeisti....Tiesiog galva neveda ką daryti. Pirmai ebola-dabar vėl naujas nerimas

Eisit į savo kelionių agentūrą ar į Novaturo ofisą?
Beje URM puslapyje Tunise "Rekomenduojama susilaikyti nuo nebūtinų kelionių į tam tikras šalies dalis "
O Egipte "Į tam tikras šalies dalis rekomenduojama nevykti "
Taigi Egipto rekomendacijos griežtesnės, bet pilnu pajėgumu kelionės vyksta. Manau kad neatšauks, ir taip tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 19 kovo 2015 - 22:02
N.o.v.a.t.u.r.a.s„organizuojami skrydžiai į Tunisą prasidės balandžio 11 dieną. Šiuo metu nuolatos palaikome ryšius su partneriais Tunise ir sekame, kokią informaciją ir rekomendacijas pateiks Užsienio reikalų ministerija. Šiuo metu keitimo ir anuliavimo sąygos pagal sutartiess sąygas.“ Kaip suprantu jiems nusispjauti. Turizmo deportamentui taip pat

Papildyta:
N.o.v.a.t.u.r.a.s„organizuojami skrydžiai į Tunisą prasidės balandžio 11 dieną. Šiuo metu nuolatos palaikome ryšius su partneriais Tunise ir sekame, kokią informaciją ir rekomendacijas pateiks Užsienio reikalų ministerija. Šiuo metu keitimo ir anuliavimo sąygos pagal sutartiess sąygas.“ Kaip suprantu jiems nusispjauti. Turizmo deportamentui taip pat

Atsakyti
QUOTE(sadzia @ 2015 03 12, 16:21)
Sveikos paneles,

Aš irgi su šeimynele planuoju birželio 6 d. LTI Mahdia Beach, (Mahdija).

Nors visi vaziuoja į Susą ar Hamameta, o mes bandysim į Mahdia.

Atstumas iki kurorto centro yra apie 5 km (Mahdijos) galima nueiti krantu ar mikriuku. Atstumas iki oro uosto yra apie 125 km (Enfidos) (tikrai toli).

Kyla klausimų kokios ekskursijos iš Mahdias?

Į Sacharą su vaikais tikrai per toli, bet bus matyt,  labai laukiu parvažiuojančių iš Tuniso, būtent iš šio viešbučio, ir dėl ekskursijų.
Prašau pasidalinkit įspūdžiais.

sveika smile.gif mes planuojame vykti balandžio 11 būtent i šį viešbuty:) jeigu kas nesikeis dėl buvusių išpuolių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 03 20, 10:30)
sveika smile.gif mes planuojame vykti balandžio 11 būtent i šį viešbuty:) jeigu kas nesikeis dėl buvusių išpuolių g.gif

Su kokia agentūra vykstate? Mes su Novaturu tai sakė pirmas skrydis balandžio 11d. Nieko dabar negali pasakyti,kaip bus toliau kokia padėtis Tunise. Jei nurims tai vykdys skrydžius.
Papildyta:
QUOTE(Gucis @ 2015 03 20, 10:30)

http://www.novaturas...t...&transport=
Ant ekskursijos pažymėkit ir parodo visas ekskursijas

Kitos agentūros panašiai kogero ekskursijas organizuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 20 kovo 2015 - 12:52
QUOTE(maryte47 @ 2015 03 20, 13:50)
Su kokia agentūra vykstate? Mes su Novaturu tai sakė pirmas skrydis balandžio 11d. Nieko dabar negali pasakyti,kaip bus toliau kokia padėtis Tunise. Jei nurims tai vykdys skrydžius.
Papildyta:
http://www.novaturas...t...&transport=
Ant ekskursijos pažymėkit ir parodo visas ekskursijas

Kitos agentūros panašiai kogero ekskursijas organizuoja.

jo su novaturu smile.gif tą paty minėjo irgi, kad kol kas jokių žinių ar kas keičiasi, (gal nebebus išpuolių) manau viskas ok bus, vykdys skrydžius g.gif bet aš jau neekskursuosiu, maža ką biggrin.gif bigsmile.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2015 03 20, 15:43)
jo su novaturu  smile.gif tą paty minėjo irgi, kad kol kas jokių žinių ar kas keičiasi, (gal nebebus išpuolių) manau viskas ok bus, vykdys skrydžius  g.gif bet aš jau neekskursuosiu, maža ką  biggrin.gif  bigsmile.gif  g.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif Manau, skrydžius vykdys, tik įspės, kad nevyktumėm į ekskursijas. Mes taip pat labai planavom į Sacharą keliauti, bet, manau, teks atsisakyti... ax.gif
Atsakyti
O as jei tik ves ir i ekskursijas vyksiu
Atsakyti
O jei neorganizuos ekskursijų,tai tada aš nei nevykčiau.....Gulėjimas prie baseino ar jūros,tai ne mano "stilius".
Aš tai matysiu kaip viskas bus iki kokios balandžio 20 d. ir tada spręsiu. Jeiką tai keisiu šalį ir kitur vyksiu. Nes nuskridus ir tik apie viešbutį šmirinėti,tai nenoriu.

Biškį jau susinervinau. Na praeis saulės užtemimo bangos,gal viskas susinormalės. Labai norėčiau tuo tikėti.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 03 20, 19:44)
O jei neorganizuos ekskursijų,tai tada aš nei nevykčiau.....Gulėjimas prie baseino ar jūros,tai ne mano "stilius".
Aš tai matysiu kaip viskas bus iki kokios balandžio 20 d. ir tada spręsiu. Jeiką tai keisiu šalį ir kitur vyksiu. Nes nuskridus ir tik apie viešbutį šmirinėti,tai nenoriu.

Biškį jau susinervinau. Na praeis saulės užtemimo bangos,gal viskas susinormalės. Labai norėčiau tuo tikėti.

As irgi susinervinau.. Aisku ekskursijos mums ne itin tiks liepos menesi (juk bus karsta), bet iki miesto tai noreciau iseiti.., bet jeigu nerekomenduos, tai liksim viesbutyje. Gaila, kad Novaturas niekur neskelbia (arba as neradau) informacijos apie padeti. O kokios yra keitimo salygos? Kas butu, jeigu atsauktu keliones, grazintu pinigus ar ne? 4u.gif Maciau keliones ir toliau pardavinejamos, gal neverta nerimauti g.gif
Atsakyti