Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Drakosa1 @ 2015 03 07, 21:57)
Sveiki , mes į šį viešbutį važiuojam balandžio gale. Grįšim galėsim pasidalinti įspūdžiais.

O smagu girdėti-būsite gal pirmieji....Atidarysite kelią į Tunisą. Būtinai aprašykite grįžę įspūdžius.Gal pasidomėti galėsite dėl nardymo pramogų,ar yra?
Mes gegužės pabaigoje vyksime.
Atsakyti
Turbūt ir daugiau atsiras vykstančių, suaktyvės temutė, būtų labai smagu, kad atsirastų mamyčių, kurios pasidalintų įspūdžiais. 4u.gif
Atsakyti
Pamaniau,kadangi išeiginė viduryje savaitės,gal kas užsuks į čia padiskutuoti.....Deja tyluma ramuma.
O kelionės laikas jau artėja,dar kyla klausimų,norėtūsi daugiau ką sužinoti.
Atsakyti
Sveikos paneles,

Aš irgi su šeimynele planuoju birželio 6 d. LTI Mahdia Beach, (Mahdija).

Nors visi vaziuoja į Susą ar Hamameta, o mes bandysim į Mahdia.

Atstumas iki kurorto centro yra apie 5 km (Mahdijos) galima nueiti krantu ar mikriuku. Atstumas iki oro uosto yra apie 125 km (Enfidos) (tikrai toli).

Kyla klausimų kokios ekskursijos iš Mahdias?

Į Sacharą su vaikais tikrai per toli, bet bus matyt, labai laukiu parvažiuojančių iš Tuniso, būtent iš šio viešbučio, ir dėl ekskursijų.
Prašau pasidalinkit įspūdžiais.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif Mes irgi nusipirkome siais metais kelione i Tunisa Liepos 10 d. 7 naktim i Thalassa Sousse , vaziuosime su vaiku 4 metu. Dabar jau siek tiek nerimauju del karscio, bet kitomis datomis nepavyko.. . Gal zinote atsiliepimu apie viesbuti? Maciau, kad buvo rasiusiu is anksciau, jog rinkosi si viesbuti. Kas ten per sistema su priskirtais staliukais? Turkijoje neteko su tuo susidurti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2015 03 14, 17:25)
Sveikos!  smile.gif  Mes irgi nusipirkome siais metais kelione i Tunisa Liepos 10 d. 7 naktim i Thalassa Sousse , vaziuosime su vaiku 4 metu. Dabar jau siek tiek nerimauju del karscio, bet kitomis datomis nepavyko.. . Gal zinote atsiliepimu apie viesbuti? Maciau, kad buvo rasiusiu is anksciau, jog rinkosi si viesbuti. Kas ten per sistema su priskirtais staliukais? Turkijoje neteko su tuo susidurti.. 4u.gif

Sveika, aš ne tam viešbutį buvau, bet matyt Tunise daug kur taip. Jei turima galvoje staliukus restorane...tai tada atvykus priskiria vieną staliuką, prie kurio visą viešnagės laiką vakarieniaujate. Bent jau mano viešbutje buvo taip: pusryčiai ir pietūs galima sėdėti kur nori, o vakarienei turi sėsti ten kur skirta ir aptarnauja padavėjas.
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2015 03 15, 00:57)
Sveika, aš ne tam viešbutį buvau, bet matyt Tunise daug kur taip. Jei turima galvoje staliukus restorane...tai tada atvykus priskiria vieną staliuką, prie kurio visą viešnagės laiką vakarieniaujate. Bent jau mano viešbutje buvo taip: pusryčiai ir pietūs galima sėdėti kur nori, o vakarienei turi sėsti ten kur skirta ir aptarnauja padavėjas.

Aciu kotrynalis smile.gif
Atsakyti
Pernai buvom 2sav gryzom birz 9d.buvo 1 diena ant saules 49.tas karstis lengvesnis.juroj vanduo puikus.
Vaikas mazas ekskurdiju neemem.bet su vietiniais autobusais vazinejom be problemu.
Nors ir 5zvgz vesbutis bet pati maisto kokybe nezavejo.man daug kas neskanuna tokia ju ta virtuve.
Smagu uzsukt i turgus ten vaisiu kalnai.tuo metu jau galesit nusipirkt svieziu migdolu ir kainuoja pigiai.
Gyvenom netoli Souso tai medinoj radau keleta mszuteliu parduotuveliu kosmetikos parfumerijos.ten kvepalus pilsto.o tai kad vietiniais eina viens po kito ir perka nutariau ir as nupirkt vyrui keleta buteliuku.jam labai patiko tai po to jau uzsipirkom daug visokiu yvairiu.o kainos nepamenu bet laaaabai pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Koso @ 2015 03 15, 13:27)
Pernai buvom 2sav gryzom birz 9d.buvo 1 diena ant saules 49.tas karstis lengvesnis.juroj vanduo puikus.
Vaikas mazas ekskurdiju neemem.bet su vietiniais autobusais vazinejom be problemu.
Nors ir 5zvgz vesbutis bet pati maisto kokybe nezavejo.man daug kas neskanuna tokia ju ta virtuve.
Smagu uzsukt i turgus ten vaisiu kalnai.tuo metu jau galesit nusipirkt svieziu migdolu ir kainuoja pigiai.
Gyvenom netoli Souso tai medinoj radau keleta mszuteliu parduotuveliu kosmetikos parfumerijos.ten kvepalus pilsto.o tai kad vietiniais eina viens po kito ir perka nutariau ir as nupirkt vyrui keleta buteliuku.jam labai patiko tai po to jau uzsipirkom daug visokiu yvairiu.o kainos nepamenu bet laaaabai pigiai.

49 ant saule birzeli blink.gif Mano drauge buvo pernai geguzes priespaskutine savaite, sake net vesoka buvo, apie 25, tikriausiai del vejo .. Vadinasi temperatura gana greitai kinta..Idomu kas bus liepos pradzioje g.gif
Atsiliepimuose skaiciau, kad geriamas vanduo ribojamas (1 nemokamas butelis dienai). Kaip buvo pas jus viesbutyje?
Atsakyti
Vandeni nese po 3butelius kasdien plius kiti gaivus gerimai.
Tunise buvau 2 kartus. Liepos antroj pusej 2sav.tai vel buvo tokiuu dienu karstu.
Rekomenduoju molio sampuna nusipirkt general magazin.butelis apie 1litro spalva kakavine.man kondicionieriaus nereikejo po to.
Yra toks oliv citron tai puikiai ydegiau ir nenusvilau.ir dar po ydegio su alijosium tik pavadinino tiksliai nepamenu.saulute ten arsi.bukit atsargus tepkit pecius ir pedu virsu.nes paciai pedos taip paskrudo oda trukinejo ir kraujas bego.gresia tada kai vaiksciojat po miesta.patariu su savim turet krema su spf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koso: 15 kovo 2015 - 13:40
QUOTE(Koso @ 2015 03 15, 14:18)
Vandeni nese po 3butelius kasdien plius kiti gaivus gerimai.
Tunise buvau 2 kartus. Liepos antroj pusej 2sav.tai vel buvo tokiuu dienu karstu.
Rekomenduoju molio sampuna nusipirkt general magazin.butelis apie 1litro spalva kakavine.man kondicionieriaus nereikejo po to.
Yra toks oliv citron tai puikiai ydegiau ir nenusvilau.ir dar po ydegio su alijosium tik pavadinino tiksliai nepamenu.saulute ten arsi.bukit atsargus tepkit pecius ir pedu virsu.nes paciai pedos taip paskrudo oda trukinejo ir kraujas bego.gresia tada kai vaiksciojat po miesta.patariu su savim turet krema su spf

Aciu uz patarimus, butinai paieskosiu molio sampuno ir kremu, reikes ir dukrytei kazko rimciau, kad nenusviltu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam aktualu ir musu ispudziai is Tuniso. Su seima buvome dvi savaites pries kelis metus, vaikui tada buvo 5 metai. Vaziavome geguzes pabaigoje, birzelio pradzioje, kol dar ne taip karsta ir neprasidejes sezonas. Planavome specialiai pirma savaite keliauti, antra ramesnio poislio. Gyvenome 3 zv. viesbutyje Suso mieste. Viskas mums tenkino, jokiu maisto , vandens , gerimo apribojimu nepatyrem. Tiesa, antra savaite viesbutis prisipilde turistu, nes prasidejo sezonas ir tuomet gavom priskirta stala su padaveju, bei kartasi paprasydavo ateiti vakarieniauti nsutatytu laiku, del zmoniu gausos. Is pradziu buvo keistoka, bet velaiu pripratom, nes pavalge visuomet galodavom bet kurioj kitoj vietoj vakaroti prie baseino, terasoje, baruose ir t.t. Maistas, kaip veliau suzinojome mus uviesbutyje laikomas vienu is geriasuiu, nors ir 3 zv. viesbutis (gyvenome Marhaba), be to galejome naudotis greta esancio viesbucio (Marhaba Beach) baseinu, teritoriaj, papludimiu. Papludimys nerealus, vienas palciausiu Suse, svarus, nuolat priziurimas, neprileidzia prekeiviu, dusai, baras, WC, gultu per akis, uzsiimti niekada nereikejo. Mes rinkomes si viesbuti dar del to, kad pesciomis per 15-20min galedavom nueiti iki Medinos (senamiescio), t.y. jei nekeliaudavom patys organizuodavom pesciomis ekskursijas i miesta, o ten tikrai yra i ka paziureti. Dar vos uz keliu km yra Port el Kantoui kurortas (panasu i musu Nida), i kuri smagu nuvaziuoti vietiniu tuk tuku.
Del ekskursiju, kaip rasiau pirma savaite, t.y geguzes paskutine sav. keliavom, kol dar nebuvo karsciu (tuo metu Susse buvo apie 26 - 28 , o Sacharoje 33 karscio, todel keliaujantys liepos menesi atkreipkit i tai demesi, nes kuo toliau i pietus, tuo karsciau. I Sachara keliaciau dar karta tikrai, tik vel planuociau kuo anksciau, arba veliau rudeni, ar net ziema. Vaikas visas keliones istvere (gal netinkamas zodis, tiesiog keliavo) puikiai, neturejom jokiu rupesciu. Aisku, vienas kitas zaislas, vanduo butinai ir suplanuotos poilsio valandeles, o keliaujant jau nuo tevu priklauso ka ir kaip vaikui pateikti.
Dar del aptarnavimo viesbutyje pastebejimas, ne visus aptarnauja veinodai, auksine taisykle, elkites taip, kaip noretumete, kad su jumis elgtusi. Matem, kaip pvz, kai kuriems turistams neduodavo i kambarius isinesti gerimu, arba juos ribodavo, tuo tarpu mums su tuo nebuvo problemu, arba uzdraude i valgyklas eiti su rankinemis, nes kai kurios motersikes sugebedavo maisto issinesti ohmy.gif
Kas del vaiku atsisako Sacharos, patarciau nuvykti i Sidi bu Saidi miesteli, Kartagina, zoologijos soda. Visiems linkiu geru atostogo Tunise ir paciu geriausiu ispudziu 4u.gif
Atsakyti