Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

gal yra kas is uk? ir patartu ka nusipirkti del atsargos, jei uzpultu alergija nuo saules g.gif nes pernai kretoje turejau sia beda.. doh.gif
Atsakyti
negi nera keliaujanciu siais metais i Tunisa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 04 30, 13:25)
negi nera keliaujanciu siais metais i Tunisa? g.gif

niekas nekeliauja siemet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 06 17, 17:23)
niekas nekeliauja siemet?  g.gif

As planuoju siemet i Tunisa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ala9 @ 2013 06 18, 12:57)
As planuoju siemet i Tunisa smile.gif

kada vyksite? smile.gif
Atsakyti
ir mes keliausime, bet tik kitu metu birzeli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spaicyy @ 2013 04 26, 00:01)
gal yra kas is uk? ir patartu ka nusipirkti del atsargos, jei uzpultu alergija nuo saules  g.gif  nes pernai kretoje turejau sia beda.. doh.gif

ar jus is uk keliaujate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(itsibitsi @ 2013 06 22, 23:09)
ir mes keliausime, bet tik kitu metu birzeli  smile.gif
Papildyta:

ar jus is uk keliaujate? smile.gif

taip, skrendam is Edinburgh smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu 20m. mergina būtų smagu susirasti draugę ar draugą kelionei į Tunisą rugsėjo mėnesiui. mardeamar3@gmail.com
Atsakyti
O kaip Tunisas žiemą? Turbūt nelabai? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Už 3 svaičių vykstame į Tunisą pirmą kartą. Ir planuojame vykti į Sacharos 2 d. ekskursiją. Gal galite parašyti, kiek doleriais kainuoja žmogui ši ekskursija? Ir kokios reikia aprangos ar šiai, ką dar reikia žinoti?

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Labas, aš taip pat gundausi kelionei į Tunisą, gal žinote kaip orai spalio pabaigoje ir ar verta ten vykti, Egiptas atkrito, o kur daugiau skristi????nerandu pamainos, ar Tunisas vertas dėmesio, ką reikėtų žinoti prieš vykstant?? DEKOJU
Atsakyti
Mes pernai buvome spalio 18-26 oras buvo puikus 25-30 laipsniu, bet jau veso. Buvome sacharoje, kiek kainavo nepamenu, be to mokejome eurais ax.gif geriause apranga nevarzantys judesiu sortai ir medvilniai marskineliai, vakarui buvau pasiemusi siltesniu rubu bet neprireike. Nepaisant to kad po vakarienes baisiai sustreikevo skrandis sita ekskursija buvo geriausia visos keliones dalis wub.gif
Atsakyti