Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

Štai ką radau parašyta:
Turistus Tunise ypač vilioja nebrangios vandens pramogos. Tunisas garsėja ir nardymo centrais. Čia vienos gražiausių Viduržemio jūros povandeninio pasaulio vietų. Nardymo mėgėjus iš viso pasaulio į Tunisą traukia spalvingi rifai, povandeninės uolos, daugybė Antrojo pasaulinio karo metu paskendusių laivų ir įdomi augmenija, gyvūnija.
Tai gal tikrai yra nardymo pramogų.............
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 05, 11:27)
Daug kur esate buvę?
Aš tai jau truputį esu vyresnio amžiaus,mano dukra viena sukūrus šeimą,jau augina vaikus,kita dar "mergauja",bet ir jai pats laikas būtų kurti šeimą.Kolkas su ja ir keliauju. Keliavimas prasidėjo prieš 6 metus (anksčiau galimybių nebuvo,nors svajojau visada).
Kai praeitą vasarą į Kretą ruošiausi tai ir nerimavau,bet buvo viskas super. Mes tai nemėgstame daug gulėti paplūdimyje ar prie baseino,mums reikia veiksmo-pamatyti kuo daugiau. Todėl ir galvoju kad Tunise kaži ar bus gražių vietų pamatyti. Bet visviena kažkas naujo bus....
Vat ir aš pastebėjau, kad apie nardymą atsiliepimų nėra.

Tunise išties daug gražių vietų, jei yra galimybių būtinai važiuokite į Sacharą, nes pakeliui aplankysit istorines, gamtines vietas, be to, pamatysit, kaip skiriasi šiaurės ir pietų Tuniso gamta, kaip retėja alyvmedžių giraitės.
O savarankiškai būtinai nukeliaukit į Monastyrą ir Mahdią. Priemiestinių traukinių stotį Suse rasti tikrai lengva smile.gif Be to, jau rašiau man atrodo, suvenyrai Monastyre gražesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2015 01 12, 11:11)
Tunise išties daug gražių vietų, jei yra galimybių būtinai važiuokite į Sacharą, nes pakeliui aplankysit istorines, gamtines vietas, be to, pamatysit, kaip skiriasi šiaurės ir pietų Tuniso gamta, kaip retėja alyvmedžių giraitės.
O savarankiškai būtinai nukeliaukit į Monastyrą ir Mahdią. Priemiestinių traukinių stotį Suse rasti tikrai lengva smile.gif Be to, jau rašiau man atrodo, suvenyrai Monastyre gražesni smile.gif

Taip Sacharą mūsų pirmu numeriu planuose. O Jūs esate ten buvę? Man tik įdomu kokiomis savaitės dienomis organizuojamos ekskursijos,nes mes tik 6 pilnom dienom vyksim. (aš tos dienos kur atskrendam ir tos kur išskrendam neskaitau)Atvyksim penktadienį,o išvyksim ir penktadienį. Kažkur skaičiau kad būtent ketvirtadienį-penktadienį į Sacharą ekskursija. Tai būtų didelis "pravalas".Jei kas žinote kaip ištikrųjų-prašau parašykite.Buvau klausius apie įdėklą fotikui,ar kas naudojotės,kad smėlio nepatektų.Bet atsakymo ir nesulaukiu. Kažkaip Tuniso Tema neaktyvi,mažai čia kas bendrauja. Gal dar peranksti-tik aš tokia nenuorama.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 13, 17:57)
Taip Sacharą mūsų pirmu numeriu planuose. O Jūs esate ten buvę? Man tik įdomu kokiomis savaitės dienomis organizuojamos ekskursijos,nes mes tik 6 pilnom dienom vyksim. (aš tos dienos kur atskrendam ir tos kur išskrendam neskaitau)Atvyksim penktadienį,o išvyksim ir penktadienį. Kažkur skaičiau kad būtent ketvirtadienį-penktadienį į Sacharą ekskursija. Tai būtų didelis "pravalas".Jei kas žinote kaip ištikrųjų-prašau parašykite.Buvau klausius apie įdėklą fotikui,ar kas naudojotės,kad smėlio nepatektų.Bet atsakymo ir nesulaukiu. Kažkaip Tuniso Tema neaktyvi,mažai čia kas bendrauja. Gal dar peranksti-tik aš tokia nenuorama.

Ekskursijos organizuojamos derinant prie skrydzių. Nemanau kad pagrindinę ekskursiją organizuotų skrydžių dienomis. Kaip buvo pernai ar dar seniau nebūtinai bus šiais metaisi. Aš likus kelioms savaitėms paprašysiu savo kelionių agentūros kad pateiktų ekskursijų programas, laikus ir kainas. Jų darbas suteikti informaciją, ką čia spėliosi kas ir kaip bus. O ir šiaip mėstu ir poilsi susiplanuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 01 13, 22:34)
Ekskursijos organizuojamos derinant prie skrydzių. Nemanau kad pagrindinę ekskursiją organizuotų skrydžių dienomis. Kaip buvo pernai ar dar seniau nebūtinai bus šiais metaisi. Aš likus kelioms savaitėms paprašysiu savo kelionių agentūros kad pateiktų ekskursijų programas, laikus ir kainas. Jų darbas suteikti informaciją, ką čia spėliosi kas ir kaip bus. O ir šiaip mėstu ir poilsi susiplanuoti  smile.gif

Tai aš ir mėgstu prieš išvykdama susidaryti planelį ir išsidėstyti dienas,kad daugiau kur pabūti ir daugiau pamatyti.
Prieš skrydį į Kretą aš taip buvau susiplanavus,kad taip ir buvo.Kas planuose buvo-tą ir pamatėme.Todėl ir dabar stengiuosi susirinkti daugiau informacijos,kad nebūtų veltui prabimbinėta dienos.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 01 13, 23:34)
Ekskursijos organizuojamos derinant prie skrydzių. Nemanau kad pagrindinę ekskursiją organizuotų skrydžių dienomis. Kaip buvo pernai ar dar seniau nebūtinai bus šiais metaisi. Aš likus kelioms savaitėms paprašysiu savo kelionių agentūros kad pateiktų ekskursijų programas, laikus ir kainas. Jų darbas suteikti informaciją, ką čia spėliosi kas ir kaip bus. O ir šiaip mėstu ir poilsi susiplanuoti  smile.gif

Taip tikrai, visas ekskursijas agentūros organzuoja taip smile.gif

Nebent norėtumėt keliauti ne su ta, su kuria atvykote. Tada jau reikia žiūrėti, kuriomis dienomis ir pan.

Papildyta:
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 13, 17:57)

Nenaudojom jokio specialaus dėklo fotikui. O smėlio buvo pilna visur, nes tą dieną, kaip buvom dykumoj, buvo nemažas vėjas. Jeigu fotiko nenumesit į smėlį, tai nieko jam ir neatsitiks.

Gal ir nenuorama mirksiukas.gif organizatoriai turbūt dar patys nežino, kuriomis dienomis organizuos ekskursijas ax.gif
Atsakyti
Mes nusipirkome bilietus į Tunisą taip pat. Keliaujam su Novaturu, balandžio 18 - 25. Viešbutis Thalassa Sousse (4*) su AI. Gal kas esate buvę? Taip pat kaip orai balandį? Ar išeis pasideginti ar verta tik apie pažintines ekskursijas galvoti?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 26, 23:40)
Mes nusipirkome bilietus į Tunisą taip pat. Keliaujam su Novaturu, balandžio 18 - 25. Viešbutis Thalassa Sousse (4*) su AI. Gal kas esate buvę? Taip pat kaip orai balandį? Ar išeis pasideginti ar verta tik apie pažintines ekskursijas galvoti?

Aš ir aktyviai studijuoju Tuniso temą. Apie orus balandžio mėn štai ką radau:
(ne mano pasisakymas-radau)

buvau balandžio 17 - 24d. oras jau buvo gan šiltas,
bet viena diena pasitaikė lietinga, kelias buvo gan stiprus
vėjas. kaip dažniausiai ir būna, išvažiuojant
saulė prikaitino iki 27 - 28 laipsnių ,))
kiek kalbėjau su vietiniais, supratau, jog Tunisą
geriausiai lankyti gegužės mėnesį. tada jau būna
pakankamai šilta, nebūna lietaus ir vėjo,
bet karštis įsidienojus dar nevargina ,))

Man atrodo kad niekas negali tiksliai pasakyti koks bus oras.Bet kogero geresnis varijantas balandis,nei liepa ar rugpjūtis (mano nuomone),netaip karšta.......Aišku kas mėgsta karštį,gal su manim nesutiks.
Mes gegužės pabaigoje vyksim-tikiuosi bus normalus oras.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 27, 14:53)
Aš ir aktyviai studijuoju Tuniso temą. Apie orus balandžio mėn štai ką radau:
(ne mano pasisakymas-radau)

buvau balandžio 17 - 24d. oras jau buvo gan šiltas,
bet viena diena pasitaikė lietinga, kelias buvo gan stiprus
vėjas. kaip dažniausiai ir būna, išvažiuojant
saulė prikaitino iki 27 - 28 laipsnių ,))

Man atrodo kad niekas negali tiksliai pasakyti koks bus oras.Bet kogero geresnis varijantas balandis,nei liepa ar rugpjūtis (mano nuomone),netaip karšta.......Aišku kas mėgsta karštį,gal su manim nesutiks.

Laikysim, vadinas, kumščius dėl orų (((:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 27, 19:36)
Laikysim, vadinas, kumščius dėl orų (((:

mes ir tokiu laiku busim tunise,as kazkaip kokiu 25 laipsniu tai tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 27, 14:53)

QUOTE(vaivavil @ 2015 01 29, 14:36)
mes ir tokiu laiku busim tunise,as kazkaip kokiu 25 laipsniu tai tikiuosi biggrin.gif

As Tunise buvau karta geguzes gale. Zinokit tris dienas lijo istisai, bet buvo silta smile.gif Prie juros visad vejas buvo, net maudytis nesinorejo. Va, toks oras pasitaike. Daugiau ir netraukia i Tunisa bigsmile.gif Negali nieko zinot kas bus, bet reikia tiketis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 01 29, 16:16)
As Tunise buvau karta geguzes gale. Zinokit tris dienas lijo istisai, bet buvo silta smile.gif Prie juros visad vejas buvo, net maudytis nesinorejo. Va, toks  oras pasitaike. Daugiau ir netraukia i Tunisa bigsmile.gif Negali nieko zinot kas bus, bet reikia tiketis biggrin.gif

nu vejo visai nenorim busim su vaikuciu smile.gif
Atsakyti