Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Habbi @ 2014 12 16, 09:18)
Buvau balandį, bet orai ten kaip ir Lietuvoje - nenuspėjami smile.gif
Kai buvau balandį dieną būdavo apie +30, labai greitai visi nusvilo, nes saulė kaitri. Tačiau vakarai ir naktys šaltos, na pagal juos šaltos, temp. krisdavo iki +15 (+18). Tas temp svyravimas labai jautėsi, be to, pavėsyje būti irgi būdavo šalta.

Sousse, kaip ir kitur, saugu, tik aišku, kad nereikia po miestą išsirengus vaikščioti. Mes (2 moteriškės) rengdavomės paprastai: džinsai ar lininės kelnės, paprasti marškinėliai (ne itin aptempti ar su gilia iškirpte), kedukai. Žodžiu, nereikia erzinti nei vyrų, nei moterų smile.gif žvilgsnių būdavo, kalbinimų būdavo, bet kuo daugiau Tunise lankais, tuo mažiau tų kalbinimų ir žvilgsnių sulauki smile.gif matyt, jau nebeatrodai, kaip turistas  smile.gif
Tiesa, eidavom pasivaikščioti (apsipirkti) ne tik už viešbučio, bet ir už turistinės zonos.

o tai faina jei tokie orai butu biggrin.gif gal kartais buvote viesbuti Tour Khalef Thalassa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2014 12 18, 20:14)
o tai faina jei tokie orai  butu biggrin.gif gal kartais buvote viesbuti Tour Khalef Thalassa smile.gif

buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2014 12 29, 18:09)

idomu jusu nuomone apie si viesbutuka,vistiek daug kartu keliave i tunisa galit jau ir palyginti thumbup.gif
mes nusipirke i si viesbuti balandi skrisim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2014 12 30, 15:33)
idomu jusu nuomone apie si viesbutuka,vistiek daug kartu keliave i tunisa galit jau ir palyginti thumbup.gif

Jau rašiau, kad apie viešbučius nekomentuosiu smile.gif juk jei man patiko, tai nereiškia, kad ir kitiems patiks smile.gif

Šio viešbučio gera vieta, prie jūros, netoli centro, o visa kita - viešbutis kaip viešbutis, niekuo neypatingas smile.gif
Nuvažiuosit ir susidarysit nuomonę smile.gif beje, netoli to viešbučio yra gerų kavinių ir parduotuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2014 12 31, 16:04)
Jau rašiau, kad apie viešbučius nekomentuosiu smile.gif juk jei man patiko, tai nereiškia, kad ir kitiems patiks smile.gif

Šio viešbučio gera vieta, prie jūros, netoli centro, o visa kita - viešbutis kaip viešbutis, niekuo neypatingas smile.gif
Nuvažiuosit ir susidarysit nuomonę smile.gif beje, netoli to viešbučio yra gerų kavinių ir parduotuvių smile.gif

nu aisku tada smile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais pirmiausiai sveikinu visus, čia užklystančius.
Noriu pasiteirauti kas buvę Tunise ir ekskursijoje į Sacharą..Kaip ten reikalai dėl smėlio su fotoaparatais ir filmavimo kameromis. Kaip apsaugoti? Juk būnant tokioje vietoje grįžti be nuotraukų,tai labai liūdna.

O kaip tas ekskursijas organizuoja-yra paskirtos dienos? Mes nuskrisime penktadienį,tai įdomu kada galima į Sacharą.
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2014 12 30, 14:33)

Sveiki. Kada balandyj į Tunisą skrisite? Labai įdomu kokių įspūdžių perteiksite mums. Aš labai prašyčiau,pasidomėkite kaip ten reikalai su nardymo pramogomis. (jei neužmiršite). Ar planuojate į Sacharą 2 d keliauti?
Dar gal apsilankysite čia iki keliavimo,tai susirašysime......
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 03, 10:48)
Sveiki. Kada balandyj į Tunisą skrisite? Labai įdomu kokių įspūdžių perteiksite mums. Aš labai prašyčiau,pasidomėkite kaip ten reikalai su nardymo pramogomis. (jei neužmiršite). Ar planuojate į Sacharą 2 d keliauti?
Dar gal apsilankysite čia iki keliavimo,tai susirašysime......

mes balanzio 11-25 dienom busim tunise i Sachara tikrai nevaziuosim nes su vaiku busim o man ir paciai idomu kaip ten su nardymu schmoll.gif idomu su mazu vaiku i kokia ekskursija butu imanoma nyvykti smile.gif o kada jus keliausit i Tunisa
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2015 01 03, 14:24)
mes balanzio 11-25 dienom busim tunise i Sachara tikrai nevaziuosim nes su vaiku busim o man ir paciai idomu kaip ten su nardymu schmoll.gif idomu su mazu vaiku i kokia ekskursija butu imanoma nyvykti smile.gif o kada jus keliausit i Tunisa

Kaip rašo apie tokią ekskursiją:
Afrikietiškas vakaras ir zoologijos parkas ....Man tai truputį nesiderina zoologijos parkas su vakaru.....Kiek aš jau išstudijavus,tai ten nekažikiek ekskursijų organizuoja.Pastebėjau kad savarankiškai traukiniu ar autobusu,bei taxi keliauja . Ir visų atsiliepimai,kad pati geriausia ekskursija ir ka verta pamatyti tai Sachara. Aišku ,jeigu Jūsų vaikas dar mažas,tai gal ir sunku. Aš ir neįsivaizduoju kaip ten viskas vyksta.Jau dabar aš beveik gailiuosi kad Tunisą pasirinkom. Man tie griuvėsiai tai neįdomu.Aš labiau gamtos vaizdų mylėtoja. Va Turkijoje ir Kretoje,tai super patiko.
Mūsų skrydis gegužės 29d su Novaturu. O su kokia agentūra Jūs ir į kokį miestą? Mes į Susą.
Mano tai dukra labai nori nardyti. Jai Turkijoje patiko.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 03, 18:47)
Kaip rašo apie tokią ekskursiją:
Afrikietiškas vakaras ir zoologijos parkas ....Man tai truputį nesiderina zoologijos parkas su vakaru.....Kiek aš jau išstudijavus,tai ten nekažikiek ekskursijų organizuoja.Pastebėjau kad savarankiškai traukiniu ar autobusu,bei  taxi keliauja  . Ir visų atsiliepimai,kad pati geriausia ekskursija ir ka verta pamatyti tai Sachara. Aišku ,jeigu Jūsų vaikas dar mažas,tai gal ir sunku. Aš ir neįsivaizduoju kaip ten viskas vyksta.Jau dabar aš beveik gailiuosi kad Tunisą pasirinkom. Man tie griuvėsiai tai neįdomu.Aš labiau gamtos vaizdų mylėtoja. Va Turkijoje ir  Kretoje,tai super patiko.
Mūsų skrydis gegužės 29d su Novaturu. O su kokia agentūra Jūs ir į kokį miestą? Mes į Susą.
Mano tai dukra labai nori nardyti. Jai Turkijoje patiko.

mes tai pat pirkom su Novaturu irgi i Susa,Tunisa pasirinkom del papludimio gero ir siaip nesinori i ta pacia sali norisi kazko naujo pamatyti smile.gif mankazkaipatrodo nardyti ten nelabai.mes tai norim pasyvaus poilsio tai manau viskas bus puiku thumbup.gif ir jums patiks nereikia susidaryti priesankstine nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2015 01 04, 10:39)
mes tai pat pirkom su Novaturu irgi i Susa,Tunisa pasirinkom del papludimio gero ir siaip nesinori i ta pacia sali norisi kazko naujo pamatyti smile.gif mankazkaipatrodo nardyti ten nelabai.mes tai norim pasyvaus poilsio  tai manau viskas bus puiku thumbup.gif ir jums patiks nereikia susidaryti priesankstine nuomone smile.gif

Daug kur esate buvę?
Aš tai jau truputį esu vyresnio amžiaus,mano dukra viena sukūrus šeimą,jau augina vaikus,kita dar "mergauja",bet ir jai pats laikas būtų kurti šeimą.Kolkas su ja ir keliauju. Keliavimas prasidėjo prieš 6 metus (anksčiau galimybių nebuvo,nors svajojau visada).
Kai praeitą vasarą į Kretą ruošiausi tai ir nerimavau,bet buvo viskas super. Mes tai nemėgstame daug gulėti paplūdimyje ar prie baseino,mums reikia veiksmo-pamatyti kuo daugiau. Todėl ir galvoju kad Tunise kaži ar bus gražių vietų pamatyti. Bet visviena kažkas naujo bus....
Vat ir aš pastebėjau, kad apie nardymą atsiliepimų nėra.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 01 05, 10:27)
Daug kur esate buvę?
Aš tai jau truputį esu vyresnio amžiaus,mano dukra viena sukūrus šeimą,jau augina vaikus,kita dar "mergauja",bet ir jai pats laikas būtų kurti šeimą.Kolkas su ja ir keliauju. Keliavimas prasidėjo prieš 6 metus (anksčiau galimybių nebuvo,nors svajojau visada).
Kai praeitą vasarą į Kretą ruošiausi tai ir nerimavau,bet buvo viskas super. Mes tai nemėgstame daug gulėti paplūdimyje ar prie baseino,mums reikia veiksmo-pamatyti kuo daugiau. Todėl ir galvoju kad Tunise kaži ar bus gražių vietų pamatyti. Bet visviena kažkas naujo bus....
Vat ir aš pastebėjau, kad apie nardymą atsiliepimų nėra.

mes buve EGIPTE ir TURKIJOJE,RUDENI RUOSIAMES DAR GRAIKIJA APLANKYTI ,BUVOM LABAI EGIPTU SUSIZAVEKA 4 KARTUS BUVOM, MANO VYRUI TEN PATINKA LABAI biggrin.gif
Atsakyti