Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(Lina's art @ 2012 11 12, 22:36)
Buvom Tunise, daugiau nevaziuociau, labai jau nesvaru, nors emem brangu viesbuti su akvaparku. Siaubas, pritrekstos muses ant veidrodiu, juodu akiu tusu istepta pagalve... nekeiciami ranksluosciai... fe.

Tai kokiam viešbutyje buvot?
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2012 11 13, 08:49)
Tai kokiam viešbutyje buvot?

stai sitame
http://www.kelioniua...aquapark_3plius
Atsakyti
QUOTE(Lina's art @ 2012 11 14, 19:11)

Tas viešbutis buvo geras prieš 6 metus, tik tada akvaparko dar neturėjo. Pati jame buvau. Po to buvau nuvažiavus į svečius po metų, tai situacija buvo smarkiai pablogėjusi ir kiek žinau kasmet situacija vis blogėjo.
Atsakyti

Laba diena, o kovo menesi ten jau galima vaziuoti,silta butu? Kazkaip i Egipta vel nesinori...Kaip cia kazkuri rase,norisi pasyvaus laiko viesbutyje,tiesiog atostogu karstu... Ir veliau jau nelabai galim vaziuoti.kazin kova ne per anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 19, 12:34)
Laba diena, o kovo menesi ten jau galima vaziuoti,silta butu? Kazkaip i Egipta vel nesinori...Kaip cia kazkuri rase,norisi pasyvaus laiko viesbutyje,tiesiog atostogu karstu... Ir veliau jau nelabai galim vaziuoti.kazin kova ne per anksti? g.gif

Pavasarį ten orai nenuspėjami, kaip ir pas mus smile.gif
Kovą gali ir lyti, ir +30 būti.
Paprastai jau būna dienos gana šiltos, su maudynėm jūroj, tai kažin, ar pasiseks. Rinkitės tik tą viešbutį, kuris dirbo ir žiemą. Tada nebus drėgna kambariuose. Per anksti tikrai nebus, jei nėra noro ištisai pliaže gulėt ir maudytis jūroj. Kovas pats gerumas keliauti ir turistauti smile.gif

Atsakyti
Mes taip pat buvome Tunise ir niekuomet ten negrizciau atgal. Nesu buvui Turkijoje, bet po Tuniso nusprendziau, kad ten taip pat negrzu ir nesvaru.
Viesbutis musu buvo Ramada Liberty Resort 4 zvaigzdes, vienas ir geriausiu tame miestelyje kuriame buvom. Taciau teko apkeliauti daug Tuniso ir jokio malonumo nepajauteme. schmoll.gif
Nusprendziau, jog man tik Europos salys arciau sirdies:D
Atsakyti
Sveikos,
galvoju vykti į Tunisą, kelionė jau kovo 7 ir tik dabar pažiūrėjau, kad mano pasas galioja iki šių metų gegužės 12d, ar nekils dėl to problemų? Nes girdėjau atsiliepimų, kad jie į mėn nelabai žiūri, tik į metus, tai jei tai 2013 gali ir neįsileisti. Gal girdėjot ką apie tai?
Atsakyti
QUOTE(MorFina @ 2013 03 01, 21:25)
Sveikos,
galvoju vykti į Tunisą, kelionė jau kovo 7 ir tik dabar pažiūrėjau, kad mano pasas galioja iki šių metų gegužės 12d, ar nekils dėl to problemų? Nes girdėjau atsiliepimų, kad jie į mėn nelabai žiūri, tik į metus, tai jei tai 2013 gali ir neįsileisti. Gal girdėjot ką apie tai?

Bėkit tik greičiau paso keistis, jūsų nieks net į lėktuvą neįleis. Žiūri ir tikrai griežtai.
Atsakyti
QUOTE(MorFina @ 2013 03 01, 21:25)
Sveikos,

Sveika MorFina

Labai būtų įdomu išgirti įspūdžius iš kelionės į Tunisą
Kaip orai, viešbutis, pati atmosfera šalyje. per kur organizavotės kelionę?
Ačiū smile.gif
Atsakyti

Kas planuojat pakeliauti po Tunisą ir susipažinti su juo artimiau, ištyrinėti įvairius jos regionus, prašom krūvelę bukletų ir žemėlapių, surinktų iš Vivatur parodų, anglų kalba: Coasts of Carthage, Bizerte, Hamamet, Jasmine Hamamet, Susa, Monastir, Tunis and its Medina, the Oases, Big South.
Ką domina, prašom atvykti pasiimti, čia Vilniuje.
Atsakyti
labukas, mergaites 4u.gif

galvojam keliauti i tunisa rugsejo pirmomis dienomis. gal zinote kaip oras tokiu metu? ar yra kas buve Hamamete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 04 23, 12:04)
labukas, mergaites 4u.gif 

galvojam keliauti i tunisa rugsejo pirmomis dienomis. gal zinote kaip oras tokiu metu? ar yra kas buve Hamamete?  g.gif

Oras geras, mažiau karšta nei liepą, šiek tiek vėjuota, bet jūra nuostabi wub.gif tik antroj rugsėjo pusėj dumbliai pradeda augti, tai ne visi paplūdimiai tampa malonūs.
Hamametas tvarkingas, ypač, kur turistai vaikšto.
Atsakyti