QUOTE(ppavasariss @ 2014 10 07, 14:32)
Visai neplanuotai siandien nusipirkom kelione i Tunisa. Noras keliauti nugalejo sveika prota Skaitineju, kad daugumoje viesbutuku labai ne kaip su gerimais. Ar imanoma ten kazka nusipirkti O gal geriau kokio skanesnio jau is namu isimesti Nors kai AI tai kazkaip veztis is namu...
Alkoholiu prekiauja tik valstybines parduotuves (General Magazine, rodos, taip vadinasi...) Paprastai kiekvienam kurortiniam miestelyje buna tokia parduotuve, reikia klausti gido. Paprasti marketai alkoholiu neprekiauja
QUOTE(Gomerta @ 2014 10 07, 18:19)
Alkoholiu prekiauja tik valstybines parduotuves (General Magazine, rodos, taip vadinasi...) Paprastai kiekvienam kurortiniam miestelyje buna tokia parduotuve, reikia klausti gido. Paprasti marketai alkoholiu neprekiauja
Tesingai, prekiauja Magazine General. Taip pat mieste kavinėse galima nebrangiai paragauti ir jų gėrimų ir įvežtinių. Tik reikia eiti po kavines ir klausti, nes tik keliuose restoranuose mačiau alko gėrimų meniu, kitur jie oficialiai neprekiauja, bet atsisėdus tuo pat pradeda vardinti ko turi Mūsų viešbutyje AI vietinių gerimų pasirinkimas paragavimui neblogas buvo, galima buvo nusipirkti ir brangesnių gėrimų (restoranas prekiavo vyno buteliais, o atskiras mokamas baras įvairiais vietiniais iš įvežtiniais man pažystamais gėrimais. Tik kiekvienam viešbutyje gal skiritingai būna Mes nesivežėm iš namų, AI užteko per akis
Ar matėt?
Информируем вас о том, что с 1 октября 2014 года на территории Туниса введен налог для туристов на выезд из страны в размере 30 тунисских динаров (17,65 долларов США).
Оплатить данный налог можно в отеле, аэропорте или в любом магазине Туниса, купив для этого специальную марку. Марку необходимо предъявить на таможне при вылете.
Информируем вас о том, что с 1 октября 2014 года на территории Туниса введен налог для туристов на выезд из страны в размере 30 тунисских динаров (17,65 долларов США).
Оплатить данный налог можно в отеле, аэропорте или в любом магазине Туниса, купив для этого специальную марку. Марку необходимо предъявить на таможне при вылете.
Aha, mums ten bunant, gide minejo, kad nuo spalio 1 planuojamas tas mokestis, bet patys turizmo sektoriaus darbuotojai abejojo, ar jis bus ivestas, nes, pasak gides, to mokescio ivedimas jau ne karta buvo atideliojamas, todel ir si karta tikejosi, kad bus tas pats... Pasirodo, vis tik ivede
Nieko gero, apsunkins isvykimo tvarka, bus oro uoste eiles, betvarke, jau nekalbant apie turistu piniginiu palengvinima uz nieka...
Nieko gero, apsunkins isvykimo tvarka, bus oro uoste eiles, betvarke, jau nekalbant apie turistu piniginiu palengvinima uz nieka...
Jungiuos į temą. Atsotogausim kitais metais Mahdoj
Tunise antrą kartą. Esame buve Suse
QUOTE(vasarė @ 2014 10 23, 22:30)
Jungiuos į temą. Atsotogausim kitais metais Mahdoj
Sveiki,
Aš taip pat galvoju apie Mahdijos kurortą,tik dar viešbučio niekaip neišsirenkam. Jei ne paslaptis,į kokį viešbutį jūs keliausite,kada?Ačiū
QUOTE(Gomerta @ 2014 10 14, 21:30)
Pasirodo, vis tik ivede
Mums jau teko garbe susimoketi
QUOTE(ppavasariss @ 2014 10 07, 15:32)
Visai neplanuotai siandien nusipirkom kelione i Tunisa. Noras keliauti nugalejo sveika prota Skaitineju, kad daugumoje viesbutuku labai ne kaip su gerimais. Ar imanoma ten kazka nusipirkti O gal geriau kokio skanesnio jau is namu isimesti Nors kai AI tai kazkaip veztis is namu...
Viskas priklausys į kokį viešbutį keliaujate.Jeigu į geresnį,tai tikimybė,kad gėrimai bus geresni,jei į 3*,tai vežkitės iš Lietuvos.Viena galiu pasakyti,kad Turkijoje mažiau skiedžia.Galima ir ten nupirkti,bet kaina aukštesnė nei Lietuvoje.Taip pat,per Ramadaną alkoholis neparduodamas niekur,išskyrus kai kurias kavines.
QUOTE(feja2 @ 2014 09 30, 11:20)
merginos, o kaip Enfida? žiūriu dauguma Suse apsistojat Eden club viešbutis gal bus buvusių?
Aš buvau...
Laba diena. Ir aš jungiuosi į Tuniso gerbėjų gretas. Po ilgų svarstymų avansas už kelionę į TUNISĄ sumokėtas. Skrydis gegužės 29d. Į SUSA Tej Marhaba viešbutį. Maitinimas viskas įskaičiuota.Nieko nežinau-bus kaip bus. Tik labai daug kyla neaiškumų.Juk čia ne Turkija,ne Graikija viskas kitaip. Ten tai jau aišku,kai pabuvau.
Skaičiau kad iš taksofonų pigiau į LT skambinti.O kur tų kortelių yra pirkti? Kaip skambinti,kokius nr.pradžioj rinkti?
Dėl ekskursijos į Sacharą 2 dienoms: 1.Kaip su taše,kurią pasiimsim,kur ją reikės dėti,juk ant kupriaus nesinešiu.(juk pasiimti būtinus reikmenis tai reikia)
Ar su kedais gerai į tą ekskursiją(kaip tas smėlis kaži kris į juos ar ne)ar reikia užsegamų kokių basučių ar šliurių?
2.Kaip tos ekskursijos vyksta-kiek žmonių grupėje? Juk ten kiek suprantu džipai atveža iki kupranugarių.Kokia ištikrųjų kaina šios ekskursijos?
3.Ar yra gražių vietų kurias aplanko tos ekskursijos metu?
Labai norėčiau kad kas buvo,plačiau papasakotu kaip ten vyksta.
Skaičiau kad yra kažkokios oazės,kanjonai,norėčiau tai pamatyti. Mane tai griuvėsiai ar kokia ten architektūra tai netaip jau vilioja. Man gamta:kalnai,kriokliai,uolos,tarpekliai,tai žiauriai patinka.
Taippat skaičiau kad traukiniais populiaru ten važinėti,kas važiavote,papasakokite.Nes mes prie jūros ar baseino neišgulim daugiau nei valandos,tai norėsis pavažinėti,pamatyti.
Dar dėl pinigų. O Lietuvoje nekeičia ,nėra kogero pas mus Tuniso Dinarų?
Tai reikia Eurus arba Dolerius vežtis?
Kaip bagažo svoris 20 kg ir rankinis 5 kg? Ar ir čia yra kokių skirtumų:mažiau ar daugiau?
Labai prašau,atsakykite į mano klausimus. Jų dar toliau bus ir daugiau.
Gal jau kas ir planuojate vykti pavasarį ar rudeniop,o gal ir vasarą,kas karščio nebijo?
Skaičiau kad iš taksofonų pigiau į LT skambinti.O kur tų kortelių yra pirkti? Kaip skambinti,kokius nr.pradžioj rinkti?
Dėl ekskursijos į Sacharą 2 dienoms: 1.Kaip su taše,kurią pasiimsim,kur ją reikės dėti,juk ant kupriaus nesinešiu.(juk pasiimti būtinus reikmenis tai reikia)
Ar su kedais gerai į tą ekskursiją(kaip tas smėlis kaži kris į juos ar ne)ar reikia užsegamų kokių basučių ar šliurių?
2.Kaip tos ekskursijos vyksta-kiek žmonių grupėje? Juk ten kiek suprantu džipai atveža iki kupranugarių.Kokia ištikrųjų kaina šios ekskursijos?
3.Ar yra gražių vietų kurias aplanko tos ekskursijos metu?
Labai norėčiau kad kas buvo,plačiau papasakotu kaip ten vyksta.
Skaičiau kad yra kažkokios oazės,kanjonai,norėčiau tai pamatyti. Mane tai griuvėsiai ar kokia ten architektūra tai netaip jau vilioja. Man gamta:kalnai,kriokliai,uolos,tarpekliai,tai žiauriai patinka.
Taippat skaičiau kad traukiniais populiaru ten važinėti,kas važiavote,papasakokite.Nes mes prie jūros ar baseino neišgulim daugiau nei valandos,tai norėsis pavažinėti,pamatyti.
Dar dėl pinigų. O Lietuvoje nekeičia ,nėra kogero pas mus Tuniso Dinarų?
Tai reikia Eurus arba Dolerius vežtis?
Kaip bagažo svoris 20 kg ir rankinis 5 kg? Ar ir čia yra kokių skirtumų:mažiau ar daugiau?
Labai prašau,atsakykite į mano klausimus. Jų dar toliau bus ir daugiau.
Gal jau kas ir planuojate vykti pavasarį ar rudeniop,o gal ir vasarą,kas karščio nebijo?