Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(COCOS @ 2014 02 18, 00:17)
Nu jo labai aisku gaila,kad jusu viesbucio nebera pasiuloje,bet gal dar atsiras.Koks ten viesbutis buvo?per kur pirkti kelione?
Dekui  4u.gif

Mes kelionę pirkome iš Novaturo.Galite pasižiūrėti ir per Go Planet,bet ten dauguma viešbučių be AI maitinimo(pusryčiai+vakarienė),kas skrendant ypač su vaikais yra labai aktualu.Dar,jeigu pirksite kelionę iki kovo,tai nereikės papildomai mokėti kuro mokesčių biggrin.gif
Kaip jau minėjau,viskas priklauso nuo jūsų šeimos poreikių biggrin.gif Ar norite viešbučio mieste,kad vakarais galėtumėte pasivaikščioti.Ar planuojate savo atostogas leisti tik viešbutyje,tada reikia viešbučio su gera animacija.Ar vaikams aktualūs vandens kalneliai,baseinai ir t.t.Yra viešbučių,kur iki jūros reikia paeiti,yra ir ant jūros kranto biggrin.gif Iš savo patirties renkuosi viešbučius tik ant jūros kranto,su vandens kalneliais,būtinai AI ir kad netoli miesto,nes esant poreikiui,kad būtų galima nesunkiai nuvykti.Mes anksčiau visada apsistodavome Hammamete,šiemet būsime Skanes,tarp Susso ir Monastyro.Šiaip Tunise geriausi paplūdymiai Mahdijoje.Jeigu norite prabangesnių viešbučių,rinkitės Jazmin Hammamet kurortą,jis netoli pačio Hammameto.Ten jau tikras turistų rojus,viskas išpuoselėta,išblizginta,skirta tik turistams biggrin.gif Iš paprastesnių viešbučių visai neblogas Eden Club,geri atsiliepimai net rusų,anglų saituose.Iš brangesnių,neblogi yra Marhaba tinklo viešbučiai.Paskaitykite įvairius atsiliepimus,padės apsispręsti:D Kaip jau minėjau,viskas priklauso nuo jūsų poreikių ir galimybių.Gero jums ieškojimo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas keliavo i Tunisą kovo mėnesį? Kažin ar nesušalsiu Suse.. gal jūra nebus ledinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte11 @ 2014 02 21, 13:34)
Sveiki, gal kas keliavo i Tunisą kovo mėnesį? Kažin ar nesušalsiu Suse.. gal jūra nebus ledinė g.gif

Gal kiek ankstoka g.gif ir man asmeniškai šaltoka biggrin.gif Temperatūra +17 - +20,jūra šaltoka apie + 16 biggrin.gif Šiemet visur ankstyvas pavasaris,reikia tikėtis,kad bus šilčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2014 02 21, 23:10)
Gal kiek ankstoka g.gif ir man asmeniškai šaltoka biggrin.gif Temperatūra +17 - +20,jūra šaltoka apie + 16  biggrin.gif Šiemet visur ankstyvas pavasaris,reikia tikėtis,kad bus šilčiau  biggrin.gif

Atostogų noriu beprotiškai, tik va reik "ekonomiškų". Sušalt nesušalsiu, bet norisi ant saulytės padrybsoti ir pasimaudyti, ir dar po Sacharą pasidairyti. Pasakojo, kad šiemet vasario mėnesį buvo ir 28. Šiaip kovo pabaigoj turėtų atšilti, o jei ką, viešbučiai turi šildomus baseinus smile.gif Važiuoju 27d. iš Varšuvos, gal dar kas pakeliui?
Atsakyti
QUOTE(pelyte11 @ 2014 02 23, 22:51)
Atostogų noriu beprotiškai, tik va reik "ekonomiškų". Sušalt nesušalsiu, bet norisi ant saulytės padrybsoti ir pasimaudyti, ir dar po Sacharą pasidairyti. Pasakojo, kad šiemet vasario mėnesį buvo ir 28. Šiaip kovo pabaigoj turėtų atšilti, o jei ką, viešbučiai turi šildomus baseinus  smile.gif Važiuoju 27d. iš Varšuvos, gal dar kas pakeliui?

As skrendu kovo 26 is Londono.Busiu Marhaba club Susse:bigsmile:
Atsakyti
[quote=Rozarka,2014 02 23, 23:21]
[/quote

Aš Iberostar Diar El Kantaujyje busiu. Gal planuoji kokių ekskursijų? Norėčiau Sacharos, bet kiek gasdina tos dvi dienos.
Atsakyti
Sveikos,norėčiau ir aš truputį padiskutuoti su turinčiomis patirties.Nusipirkom ir mes per Piligrimą sausio mėn. į Nabeul,ą thumbup.gif viešbutis LES PYRAMIDES.Kelionė įvyks tik rugsėjyje.Bet jau dabar renku info.Gal galite pasidalinti patirtimi,būtų didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaMon @ 2014 02 24, 16:21)
Sveikos,norėčiau ir aš truputį padiskutuoti su turinčiomis patirties.Nusipirkom ir mes per Piligrimą sausio mėn. į Nabeul,ą thumbup.gif viešbutis LES PYRAMIDES.Kelionė įvyks tik rugsėjyje.Bet jau dabar renku info.Gal galite pasidalinti patirtimi,būtų didelis dėkui 4u.gif

O kokia patirtis domina?Kas konkrečiai domina? smile.gif
Šiaip jūsų viešbutis netoli Hammameto smile.gif Netoli jūsų bus ir sostinė ir istorinis miestas Kartagina.Viešėdami ten,galite paekskursauti smile.gif Šiaip su Tunisu viskas gerai,oras puikus,jūra šilta smile.gif
Atsakyti
[quote=pelyte11,2014 02 24, 15:53]
[/quote

Aš Iberostar Diar El Kantaujyje busiu. Gal planuoji kokių ekskursijų? Norėčiau Sacharos, bet kiek gasdina tos dvi dienos.
[/quote]

As jau buvau ekskursijoj ,labai patariu vaziuot i ja,nes nepaprastai patiko.Apgyvendina viesbutyje,paiilseti po dienos tikrai galima.O siaip,tai as si karta galvoju paziuret ka siulys viesbucio agentura,nes as vaziuoju i ta pati viesbuti,kuriame buvau pries sesis metus,man jame buvo labai gerai ir labai patiko.Tiesa kaina is Londono nepalyginamai mazesne negu is Tez Tour.O siaip tai noreciau nuvaziuot paziuret Kartaginos likuciu.
Atsakyti
[quote=pelyte11,2014 02 24, 14:53]
[/quote

[/quote]
Sveikos pirmosios keliautojos biggrin.gif Smagu girdėti,kad ir kovą yra keliaujančių biggrin.gif
P.S.patikimi šaltiniai pranešė,kad Tunise jau šyla oras biggrin.gif Kad kovo mėn.planuojama jau +25 ir jūra virš +18 biggrin.gif
Norėčiau paprašyti,kai grįšite iš Tuniso,pasidalinkite savo kelionių įspūdžiais smile.gif
Labai aktualus klausimas dėl ekskursijų kainų,ypač Sacharos,dviejų dienų smile.gif
Kiek žinau,kainos yra pakilusios doh.gif Kas liečia ekskursiją,tai ji tikrai įdomi,nes apvažiuoji didžiają dalį Tuniso thumbup.gif Mes joje buvome ir tikrai nenusivylėme thumbup.gif Manau,kad būtinai verta joje sudalyvauti biggrin.gif Gaila,bet kaina yra šoktelėjusi doh.gif
Tik galiu nudžiuginti,kad dinaras yra nukritęs.Dabar 1dn- 1,7lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2014 02 25, 17:08)
Sveikos pirmosios keliautojos biggrin.gif Smagu girdėti,kad ir kovą yra keliaujančių  biggrin.gif
P.S.patikimi šaltiniai pranešė,kad Tunise jau šyla oras  biggrin.gif Kad kovo mėn.planuojama jau +25 ir jūra virš +18 biggrin.gif
Norėčiau paprašyti,kai grįšite iš Tuniso,pasidalinkite savo kelionių įspūdžiais smile.gif
Labai aktualus klausimas dėl ekskursijų kainų,ypač Sacharos,dviejų dienų smile.gif
Kiek žinau,kainos yra pakilusios doh.gif Kas liečia ekskursiją,tai ji tikrai įdomi,nes apvažiuoji didžiają dalį Tuniso thumbup.gif Mes joje buvome ir tikrai nenusivylėme thumbup.gif Manau,kad būtinai verta joje sudalyvauti biggrin.gif Gaila,bet kaina yra šoktelėjusi  doh.gif
Tik galiu nudžiuginti,kad dinaras yra nukritęs.Dabar 1dn- 1,7lt. biggrin.gif

Kokios džiugios žinios apie orus. thumbup.gif Man toks vandenukas primena arbata.
Teks imti Sachara, nors po smėlynus Jordanijoje braidžiau, bet čia juk ir Atlaso kalnų gabaliukas bus, senovės miestukai ir kaimas, kur džedajus augo lotuliukas.gif
Dar klausimukas buvusioms. Kaip ten reaguoja į vieną moterį mieste? Keliauju viena, labai norėčiau aplankyti pati Susą, turgelį aplankyti, medinoj pavaikščioti. Na "pauostyt" kaip jie ten gyvena. Kažin kaip ten jie?
Atsakyti
Sveikos keliautojos biggrin.gif , mes su šeima taip pat keliausim į Tunisą biggrin.gif rugsėjo mėn. biggrin.gif
Norėčiau po dykumą pakeliauti, tik ta kaina tokia didoka ax.gif Keliautume su vaikais- 7 ir 11m.
Atsakyti