QUOTE(Ciccio @ 2013 12 17, 16:36)
Vaikams suaugusiųjų susiėjimuose ne vieta. Vaikams neįdomu, o suaugusieji irgi negali atsipalaiduoti. Mane erzina, kai kokie nors natūralistai-tėveliai atsitysia 3metį vaiką į bendradarbio gimtadienio šventę, ir viskas ką daro - tai vienas, tai kitas laksto paskui savo atžalą. Po to dar sugeba reikšti pretenzijas, jei vaikas nugvelbia nuo stalo ką nors, ko jam dar "negalima" valgyti.
va va - ir mane knisa kai mus kviecia ir kviecia i visokius baliukus- aiskinam- neturim kur vaiku palikti- nera paprasciausiai fiziskai kur palikti atzalu- o ieskoti vienadienes aukles- as taip svetimais nepasitikiu... O visi ti gimines vos ne ultimatumo formoje kviecia... tai su vyru keikdamiesi ir vaziuojame- o paskui lakstom- vienas viduje kitas lauke- jei vaikai eina vidun vienas tevas jei lauke kitas- paskui pasikeiciam- kaertais pasidalindami vaikus- stresas- jokio poilsio jokiios sventes- vaikams patinka- o mus knisa- ypac kai kiti tevai ramia dusia nekreipia demesio i savo vaikus o mes kaip d..lai dar ir juos turim ziureti ir neduok die koks nukris kur tai spekit kas kaltas liks.... KNISA. Del nugvelbimo- tai taip neziurim- alkoholio neduodam- kazko astraus neleidziam- apsivems o va jei zinom tiksliai kad nepatiks spjaus tai sakom atseit tau negalima- (neizeidinesi gi zmogaus ypac kai paruosta kas nors ant tiek neskaniai kad zinom vaikas garsiai ir pariks feee (buvo kai 3m dukra pareiske kad maistas kazkos supuves- daugiau nerizikuosiu))
tai va tiek- man nesuprantama ir tai kad kvieciami i suaugusiu pasibuvimus seimos kur aisku kad netur nei ko paprasyt kad paziuretu (nes visi kas galetu paziuret ir yra tame susiejime) nei pasamdyt o kai neateini tai kokios pretenzijos kokie pykciai... kad neduokdie... toks vaizdas kad ne i baliu neatejai o mylima suniuka pervaziavai....
ufff nekreipkit demesio- buvau neseniai vaiko gimtadienyje kur vienintelis vaikas be gimtadieninio buvo mano sunus ir plius vos ne jubijilatas uzdarytas kitame kambaryje kad galetu "zmones" pabaliavot... buvau nusiurpusi, pakraupusi, nesiojau vaikams sultis ir torto sumustiniu, nes net vaiko stalu nebuvo pasirupinta... va cia tai "balius"