Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai suaugusiųjų susiėjimuose

QUOTE(Ciccio @ 2013 12 17, 14:36)
Vaikams suaugusiųjų susiėjimuose ne vieta. Vaikams neįdomu, o suaugusieji irgi negali atsipalaiduoti. Mane erzina, kai kokie nors natūralistai-tėveliai atsitysia 3metį vaiką į bendradarbio gimtadienio šventę, ir viskas ką daro - tai vienas, tai kitas laksto paskui savo atžalą. Po to dar sugeba reikšti pretenzijas, jei vaikas nugvelbia nuo stalo ką nors, ko jam dar "negalima" valgyti.

pritariu drinks_cheers.gif suaugusiu susiejimai ir yra skirti suaugusiems. O jei norisi su vaikais, tai juk galima su kitom seimom susitarti kur parke susitikt, kad vaikai pazaist galetu.
Atsakyti
Aš taip pat pritariu,kad susiėjimai suaugusiems,tai ir yra suaugusiems.Kai vaikas buvo mažas,eidami į svečius kur yra vaikų ,vesdavomės kartu.Manau,kad tikrai nemandagu vestis vaiką į bendradarbio gimtadienį ar kokį nors suaugusiųjų pasisėdėjimą.Nežinau,gal ir yra tema apie vaikų buvimą viešuose renginiuose,bet man nepriimtina,kai bažnyčioje per mišias pradeda maži vaikai verkti ir mamytėms tenka nešti klykiantį vaikutį per bažnyčią blaškant kitų susikaupimą.Arba teko dalyvauti renginyje kur mažas vaikutis pradėjo verkti,tėtis niekaip nenuramino,tada atsistoti turėjo daug dalyvių,kad galėtų išleisti iš salės.Tokiu atveju jau bent prie išėjimo sėstų kitus gerbdami.Juk galima prieš vedantis vaiką pagalvoti,ar vaikui bus įdomu,ar tai nesukels nepatogumų kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2013 12 17, 16:36)
Vaikams suaugusiųjų susiėjimuose ne vieta. Vaikams neįdomu, o suaugusieji irgi negali atsipalaiduoti. Mane erzina, kai kokie nors natūralistai-tėveliai atsitysia 3metį vaiką į bendradarbio gimtadienio šventę, ir viskas ką daro - tai vienas, tai kitas laksto paskui savo atžalą. Po to dar sugeba reikšti pretenzijas, jei vaikas nugvelbia nuo stalo ką nors, ko jam dar "negalima" valgyti.

va va - ir mane knisa kai mus kviecia ir kviecia i visokius baliukus- aiskinam- neturim kur vaiku palikti- nera paprasciausiai fiziskai kur palikti atzalu- o ieskoti vienadienes aukles- as taip svetimais nepasitikiu... O visi ti gimines vos ne ultimatumo formoje kviecia... tai su vyru keikdamiesi ir vaziuojame- o paskui lakstom- vienas viduje kitas lauke- jei vaikai eina vidun vienas tevas jei lauke kitas- paskui pasikeiciam- kaertais pasidalindami vaikus- stresas- jokio poilsio jokiios sventes- vaikams patinka- o mus knisa- ypac kai kiti tevai ramia dusia nekreipia demesio i savo vaikus o mes kaip d..lai dar ir juos turim ziureti ir neduok die koks nukris kur tai spekit kas kaltas liks.... KNISA. Del nugvelbimo- tai taip neziurim- alkoholio neduodam- kazko astraus neleidziam- apsivems o va jei zinom tiksliai kad nepatiks spjaus tai sakom atseit tau negalima- (neizeidinesi gi zmogaus ypac kai paruosta kas nors ant tiek neskaniai kad zinom vaikas garsiai ir pariks feee (buvo kai 3m dukra pareiske kad maistas kazkos supuves- daugiau nerizikuosiu))
tai va tiek- man nesuprantama ir tai kad kvieciami i suaugusiu pasibuvimus seimos kur aisku kad netur nei ko paprasyt kad paziuretu (nes visi kas galetu paziuret ir yra tame susiejime) nei pasamdyt o kai neateini tai kokios pretenzijos kokie pykciai... kad neduokdie... toks vaizdas kad ne i baliu neatejai o mylima suniuka pervaziavai.... doh.gif
ufff nekreipkit demesio- buvau neseniai vaiko gimtadienyje kur vienintelis vaikas be gimtadieninio buvo mano sunus ir plius vos ne jubijilatas uzdarytas kitame kambaryje kad galetu "zmones" pabaliavot... buvau nusiurpusi, pakraupusi, nesiojau vaikams sultis ir torto sumustiniu, nes net vaiko stalu nebuvo pasirupinta... va cia tai "balius"
Atsakyti
su mažiukais, iki kokių 2 metų kaip minimum, aišku tenka užsiimti, reikalauja dėmesio, nori kartu žaisti, tai prie stalo tikrai nepasėdėsi smile.gif vyresni jau gali ir vieni patys pažaisti arba su kitais vaikais, tad ir svečiams laiko atsiranda thumbup.gif bet iš esmės pačiai kartais trukdo lakstantys ir rėkiantys vaikai, tempiantys pažiūrėt to ar ano biggrin.gif
Atsakyti
mes visur tik kartu. pavargstam kartais...bet esmėj tai patinka...smile.gif
Atsakyti
O as manau kad vaikai suaugusiuju susitikimuose netrukdo, na nebent tuose sisitikimuose vyksta kazlas nepadoraus, neetisko ar labai blogas pavyzdys rodomas. Taciau kulturingame suaugusiuju susiburime vaikai nekliudo.. zinoma manau kai kuriais atvejais deretu atsiklausti kitu susiburimo dalyviu jei tai privatus vakaras, o ne viesas renginys, ar jie nieko pries jei atsivesite vaika (-us)
Atsakyti
Aš irgi pritarčiau nuomonei, kad galima pasiimti vaiką, jei ir tėvams, ir vaikui gerai. Juk visokių vaikiukų būna, vieni laisvai adaptuojasi bet kur, kitiems sunkiau. Svarbu, kad tas suaugusiųjų susiėjimas būtų, kaip kažkas rašė "padorus" wink.gif
Atsakyti
Manau nuo susiėjimo priklauso. Jei einam su draugais pvz pažaisti boulingo ar į krepšinį-dukrytę imam, jei koks gimtadienis ir ten nėra vaikų-neimam. Ne dėl to, kad mum trukdytų atsipalaiduot ir pan, o dėl jos pačios. Greit viskas nusibosdavo, nebūdavo ką veikt, pavargdavo, tai tiesiog kam vaiką kankint. Net pati sakydavo, kad jai nuobodu, sako "aš nesuprantu apie ką jie kalba, visi rėkauja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nutty @ 2014 01 11, 16:33)
O as manau kad vaikai suaugusiuju susitikimuose netrukdo, na nebent tuose sisitikimuose vyksta kazlas nepadoraus, neetisko ar labai blogas pavyzdys rodomas. Taciau kulturingame suaugusiuju susiburime vaikai nekliudo..

tevams gal ir netrukdo, bet ar aplinkiniams netrukdo, tai cia didelis klausimas.
Ir nebutina kazko nepadoraus ar neetisko daryti - papraciausiai zmones nori atsipalaiduoti, o ne kazkieno vaiko klausytis ir ziureti, kad nuo stalo ko nepaimtu, kad keiksmazodis ar koks riebesnis zodelis neissprustu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(nutty @ 2014 01 11, 15:33)
O as manau kad vaikai suaugusiuju susitikimuose netrukdo, na nebent tuose sisitikimuose vyksta kazlas nepadoraus,

jus cia apie svingerius? biggrin.gif

QUOTE(Bekasė @ 2014 01 29, 09:51)
tevams gal ir netrukdo, bet ar aplinkiniams netrukdo, tai cia didelis klausimas.
Ir nebutina kazko nepadoraus ar neetisko daryti - papraciausiai zmones nori atsipalaiduoti, o ne kazkieno vaiko klausytis ir ziureti, kad nuo stalo ko nepaimtu, kad keiksmazodis ar koks riebesnis zodelis neissprustu ir t.t.

pritariu. Tevai turetu ne vien apie save galvoti MES MES MES, bet ir apie kitus.
Atsakyti
QUOTE(zzilkiene @ 2014 01 02, 14:05)
mes visur tik kartu. pavargstam kartais...bet esmėj tai patinka...smile.gif

Čia tik jums patinka ar ir aplinkiniams patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2013 12 17, 15:36)
Vaikams suaugusiųjų susiėjimuose ne vieta. Vaikams neįdomu, o suaugusieji irgi negali atsipalaiduoti.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 12 25, 23:16)
buvau neseniai vaiko gimtadienyje kur vienintelis vaikas be gimtadieninio buvo mano sunus ir plius vos ne jubijilatas uzdarytas kitame kambaryje kad galetu "zmones" pabaliavot... buvau nusiurpusi, pakraupusi, nesiojau vaikams sultis ir torto sumustiniu, nes net vaiko stalu nebuvo pasirupinta... va cia tai "balius"

doh.gif Kraupu, tipiškas lietuviškas plūginis žagrinis "vaiko gimtadienis".
Atsakyti