Sprendziau dilema kuri is dvieju pasirinktu filmu ziureti pirmiau, ar ''Ласточкино гнездо'' /2011/ ar ''Небо в огне'' /2010/. Tiek vienas tiek kitas susilaukes daugybe komentaru. Tad dabar zinau tikrai, kad ziuresiu abu.
Ir pradejau ziureti nuo pirmojo. Pirma serija emocijas sukele tokias, kad norejosi paimt ir sumalti i miltus uz neteisybe.... esu ipykusi
pirmas tikrai l.geras ziurejau negaledama atsitraukti
QUOTE(Visgi @ 2012 03 18, 01:22)
aga, Visgi, aciu uz ''Классные мужики'' , nuo pirmos serijos uzvede.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 18, 09:59)
aga, Visgi, aciu uz ''Классные мужики'' , nuo pirmos serijos uzvede.
toks fainiackas kaip as sakau
tik giliau pakapscius, pasiskaicius daugybe apie ji atsiliepimu isvada buvo viena- ko gero bus vertas demesio, akurat
kelinta serija ziurit ar jau perziurejot visa?
QUOTE(Visgi @ 2012 03 18, 12:04)
toks fainiackas kaip as sakau
tik giliau pakapscius, pasiskaicius daugybe apie ji atsiliepimu isvada buvo viena- ko gero bus vertas demesio, akurat
siandien ziuresiu likusias keturias,viskas ten man faina,istisas veiksmas, nenuobodu ir linksma, o dar 4 mano megiami aktoriai vaidina -is Svotu, paskui jos mama, miela aktore, vaidinusi komedijoj Isejo degtuku, Proninas ir vienas is tu dieduku aktoriu Nors siaip jau visi aktoriai saunus
dar paziurejau kiek gi pagrindine aktore Светлана Иванова, turi apdovanojimu, ogo, bent jau sitam filme jos energija tryksta per krastus.
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 17, 11:09)
Личные обстоятельства http://kinozal.tv/de...s.php?id=942361 jau visos serijos yra
Paziurejom su vyru vakar dvi serijas-uzkabliavo Gal kad veiksmo daug, gal kad jokiu saldybiu nera, ale man net i "Vorosilovo sauli" kazkuom panasu, gal analogiska situacija:
Girta naftos magnato dukrele padaro avarija, kurioje zusta du zmones, o mergyte guli reanimacijoje. Avarijos liudininkas buvo zymus chirurgas, kuris gelbedamas avarijos zmones, suduoda tai isterikei oligarcho dukrelei per veida. Cia ir prasideda: oligarchui atrodo, kad zuve du zmones dzin, uz tai koks izeidimas-jo dukrelei snukin uzdave Ir ima magnatas daryti tokius fintus, kistis i chirurgo gyvenima, stengiasi paveikti fiziskai ir psichologiskai daktaro seima taip, kad jis nueitu i policija ir prisiimtu jo dukreles padaryta avarija ant saves bei sestu i kalejima, o dukrele butu reabilituota visuomenes akivaizdoje kaip auka.
Ziurim ir mastom su vyru: va jei esi turtingas, tai ir esi nebaudziamas Rekomenduoju toms, kurioms saldybes ir "myliu, noriu, negaliu" nusibodo
ReNcYtEa, malonu, kad patiko man jis irgi be pabaigos pasirode, gal tesini tures
nu niekaip neprisimenu ,,dichi so mnoi", jauciu reiks pirma dali atsisiust
nu niekaip neprisimenu ,,dichi so mnoi", jauciu reiks pirma dali atsisiust
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 18, 11:22)
siandien ziuresiu likusias keturias,viskas ten man faina,istisas veiksmas, nenuobodu ir linksma, o dar 4 mano megiami aktoriai vaidina -is Svotu, paskui jos mama, miela aktore, vaidinusi komedijoj Isejo degtuku, Proninas ir vienas is tu dieduku aktoriu Nors siaip jau visi aktoriai saunus
paklausiu apie pirmas 4ser jau jusu ziuretas:
ar patiko to pirmojo jaunikio pirslybos kai prase rankos mamos ir mociutes? kvatojom ten su V
5-oje serijoje irgi viena vieta ten klasiska
(kur sakiau kad net biski geda buvo ziuret)
Kai surenka tokius gerus aktorius i viena kruva, automatiskai ir filmas geras gaunas. Ziuriu tai labai daznai pasitvirtina, bent jau is mano asmeniniu pastebejimu
QUOTE(Visgi @ 2012 03 18, 12:36)
paklausiu apie pirmas 4ser jau jusu ziuretas:
ar patiko to pirmojo jaunikio pirslybos kai prase rankos mamos ir mociutes? kvatojom ten su V
tas jaunikis isvis koks grazus , toks ir kvailas, ir suvaidink tu man toki Patiko man viskas, dabar laukiu kai ziuresiu ta vietele kur biskiuka geda
QUOTE(gabunia @ 2012 03 18, 01:50)
pirmas tikrai l.geras ziurejau negaledama atsitraukti
labai tikiuosi kad demesi islaikys iki galo ir neissikveps (bent jau pagal komentarus sprendziant to tikrai neturetu atsitikti)
yra rasoma kad tai melodrama, ar tikrai? nes man atrodo kad ne visai jau cia 100% melodrama kas pasakys?
nenoreciau tada laiko gaist saldziam filmui
Papildyta:
Ziurekit, idejo ''Личное дело капитана Рюмина'' /2010/ психологический триллер http://kinozal.tv/de...s.php?id=591535 nors buvo idetas anksciau, bet kazi kaip as demesio neatkreipiau
Pagal aprasyma turetu buti tikrai geras (kam patinka toks zanras)
As traukiu i sarasiuka
QUOTE(Visgi @ 2012 03 18, 13:12)
Papildyta:
Ziurekit, idejo ''Личное дело капитана Рюмина'' /2010/ [i]
Ziurekit, idejo ''Личное дело капитана Рюмина'' /2010/ [i]
Va, va ir as jau norejau imesti nuoroda, bo jau siunciuosiu , man rodos, turetu buti geras
kas ziurit sita:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=943020
jau 10 seriju ideta , liko dar 6...per savaite imeta po 3 , tai dar pora savaiteliu beliko nervu tampymo.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 18, 12:17)
Va, va ir as jau norejau imesti nuoroda, bo jau siunciuosiu , man rodos, turetu buti geras
bet ziurekit, vienoj nuorodoj yra virs 7Gb kitoj virs 4Gb, tai noriu pasitikslinti:
jei yra auksine razdacha tai dzin kiek ten Gb, man neminusuos nuo reitingo kaip suprantu?
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 18, 12:17)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=943020
jau 10 seriju ideta , liko dar 6...per savaite imeta po 3 , tai dar pora savaiteliu beliko nervu tampymo.
bet tai sakyciau skupokai deda rupus miltai na bet uztat tarp tarpu gali kazka kita ziureti, irgi neblogai vienu suviu du zuikiai