Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

Labas vakaras 4u.gif

Pabaigiau Obuoliukus. Neblogas neblogas, gal kiek saldokas...
Šiandien pribėgom Gulčatai pažiūrėjau. Irgi nieko, mezgant kaip tik... ir ašarą išspaudė.

Ką žiūrėt? Tą Streloką ir Igrą turbūt reik su mb žiūrėt, bet kad ans išsikraustė keliems vakarams į garažą... Reik kažko moteriško.
Atsakyti
"Непутевая невестка" idejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 03 17, 22:25)
"Непутевая невестка" idejo  bigsmile.gif

parsisiunciau , paziurejau didesne dali pirmos serijos ir gana.Man nepatiko, filmas be rysio arba as durna schmoll.gif g.gif
ozys patiko, tik gaila, kad neparode kaip tai mergai siknon dure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 17 kovo 2012 - 20:36
QUOTE(Ingaja @ 2012 03 17, 21:25)
"Непутевая невестка" idejo  bigsmile.gif

aha smile.gif jei paziuresit, bukit gera parasaykit- kaip jis bigsmile.gif nes iki jo mano rankos dar 'nedasiekia'
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 17, 21:31)
parsisiunciau , paziurejau didesne dali pirmos serijos ir gana.Man nepatiko, filmas be rysio arba as durna schmoll.gif  g.gif
ai , turiu pasakyti , kad ožys patiko , tik gaila, kad neparode jo veiksmu ,butu idomu.

nu va, tik ka spejau uzklausti o jau atsakyma gavau mastau.gif
laba vakara,
kur tamsta dingus taip ilgai buvo? nes kai tik uzmatau naujas idetas serijas Цвет черемухи iskart jus prisimenu, nes kiek pamenu ziurit si filma
Atsakyti
pageltoninau teksta, ale kaip matau nespejau, jo ceriomusku jau 2 naujos idetos, siunciuosiu:)
sian apie uki sukuosi, atsilo , prasides aplinkos darbai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 17, 21:39)
pageltoninau teksta, ale kaip matau nespejau, jo ceriomusku jau 2 naujos idetos, siunciuosiu:)
sian apie uki sukuosi, atsilo , prasides aplinkos darbai... smile.gif

bet tai jas sakyciau letokai deda ar cia man taip atrodo?
kas liecia uki, oi kaip suprantu, kam pavasaris siltas o kam darbais kvepia smile.gif pasiilgau jau kapstymosi su zememis, gelytemis na ir t.t. laukiu jau pirmos pavasarines talkos taip vadinamos ax.gif apsiribos ir mano viesnage siam forume ax.gif
Atsakyti
jo , letai serijas deda,savaites pabaigoj po 3 serijas.Bet ziuresiu , man patinka.Zinokit, lauke dar salta zeme, sian apsigrebliojau , dar nagus kad ir su pirstinem kisau i zeme papurenti aplink savo dekoratyvinius augalus, nu salta gi ...
Va, ka tik paziurejau neputiovos neviestos pabaiga, nu taip ir galvojau kuo baigsis.Gal kam ir labai grazus filmas, skonio gi reikalas, as ji jau trinu lauk.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 17, 21:49)
...
Va, ka tik paziurejau neputiovos neviestos pabaiga, nu taip ir galvojau kuo baigsis.Gal kam ir labai grazus filmas, skonio gi reikalas, as ji jau trinu lauk.

nus tada nesiterliosiu, o jei kada uzsimanysiu 'aki uzmest' tai zvilgtelsiu per interneto platybes, o siust tai tikrai nesisiusiu. aciu
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 03 17, 20:36)
aha smile.gif jei paziuresit, bukit gera parasaykit- kaip jis bigsmile.gif nes iki jo mano rankos dar 'nedasiekia'

Ne stebuklas schmoll.gif is dvieju paziuretu, 1 serija is vis neidomi, 2 pusetina g.gif
Atsakyti
Lengvas vakaro filmas su laiminga pabaiga Домработница
Man visai patiko smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Na va paziurejau ir as ''Классные мужики'' biggrin.gif patiko thumbup.gif . Aciu mergaites, kurios rekomendavot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2012 03 18, 00:12)
Labas vakaras,

Na va paziurejau ir as ''Классные мужики''  biggrin.gif  patiko thumbup.gif . Aciu mergaites, kurios rekomendavot  mirksiukas.gif

wub.gif
Atsakyti