Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 05 03, 08:18)
...ir degtinės butelis šaldytuve šventas reikalas :
Labas rytas kūmutės smile.gif

O kąąąąą? rolleyes.gif Filmo nemačius, tai kiekių nežinau, bet šiaip yr mirksiukas.gif lotuliukas.gif Na vsiakyij slučiaij biggrin.gif

Atsakyti
Labuką labuką
Vakar kvanka (čia aš apie save) niekaip nepajėgiau išsijungti teliko-beveik iki1 val žiūrėjau Dvie sestry.Na tokie jau gal kokias 8 serijas laukti įvykiai pradėjo rutuliotis,tai kur čia išjungsi doh.gif O kai aš susiruošiau miegot,tai mano pagrandukas nusprendė keltis doh.gif Tai tokia naktis buvo pilna savęs keikimo,kol neišjungiau teliko bent kokią 23 val doh.gif Nu bet paryčiais abudu pavargom ir iki 9 pamiegojom smile.gif
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 03, 07:44)
Labas rytas

Nepamenu kas rekomendavo  ax.gif "шаповалов" http://kinozal.tv/de...s.php?id=956076. Ačiū. Tikrai geras, nenuobodus. Verta žiūrėti. Man patiko, tik... turėtų būti tęsinys  g.gif  nes pabaiga...

Šitas ir mano bemiegių naktų sąraše smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 05 03, 08:18)
.
Tik truputi pagaudavau save besistebint- na kaip taip galima gerti tookiais kiekiais (kaip vandenį) blink.gif ...ir degtinės butelis šaldytuve šventas reikalas mastau.gif

Pas mane tai ir kas nors su laipsniais beveik visada šaldytuve blush2.gif Anot Vilioja,na vsiakij slučiaj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 09:24)
Pas mane tai ir kas nors su laipsniais beveik visada šaldytuve  blush2.gif  Anot Vilioja,na vsiakij slučiaj  ax.gif

Tai ir susdaužkim drinks_cheers.gif Nes iš ryto geria tik degeneratai ir.... aristikratai. bigsmile.gif

O mūsų graži šeimynėlė šiąnakt Francą+Poliną žiūrėjo. Gal ne tą formatą atsisiunčiau, ale šnekėjo arba vokiškai arba baltarusiškai doh.gif lotuliukas.gif Visa laimė, kad labai nedaug šnekėjo biggrin.gif Jau vien tai, kad neužmigau ir baigėm žiūrėt 0.30 val. liudija, kad filmas geras.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 05 03, 09:31)
Tai ir susdaužkim drinks_cheers.gif  Nes iš ryto geria tik degeneratai ir.... aristikratai. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Nu aš jau geriau į aristikrates paišytis norčiau,ale kad giminėj kraujo niekas neužmėlynavo,o va tų antrųjų yra keletas egzempliorių,ale aš ne į juos musiau atsidaviau,bo rytais tai kavą siurbčioju..Nu bet jau ne į temą...
Į temą: nesuprantu kas čia per čiudomijos su internais g.gif Radau,kad lyg su 120-ąją serija šitas sezonas lyg ir turėjo pasibaigt,o va visai netyčia užžiūrėjau,kad ir 124 įdėta unsure.gif Nu šiaip tai nepykstu-tegu deda i deda jie jas,bet va išdūrė vikipedijoj-neduok aukščiausiasis,būčiau nepastebėjus -nugis provalas abilekoks būt buvęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 12:26)

Į temą: nesuprantu kas čia per čiudomijos su internais  g.gif Radau,kad lyg su 120-ąją serija šitas sezonas lyg ir turėjo pasibaigt,o va visai netyčia užžiūrėjau,kad ir 124 įdėta  unsure.gif  Nu šiaip tai nepykstu-tegu deda i deda jie jas,bet va išdūrė vikipedijoj-neduok aukščiausiasis,būčiau nepastebėjus -nugis provalas abilekoks būt buvęs  blush2.gif

Ne į temą - ryte geriausias gėrimas arbata blush2.gif O na vsiaky slūčaj - visada namuose yra lotuliukas.gif Jaučiu iš šaldiklio tai tikrą ledą išimčiau - 2 metai tai tikrai guli g.gif biggrin.gif

Į temą. Aniaaaa? Nu šikniai tikri. Aš iki 121 pažiūrėjau ir nusprendus, kad daugiau jau TIKRAI nebus, net netikrinu doh.gif Ačiū už informaciją. Reik toliau siųst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 05 03, 06:54)

aciu sirdingai 4u.gif

GEROS DIENOS visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 05 02, 23:57)
Ne į temą: kokaim kepuriukui? gal ir man reikai?

Dar ne i tema lotuliukas.gif Paziurek jos albumely, kokia ji auksaranke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 05 03, 08:43)
O kąąąąą? rolleyes.gif Filmo nemačius, tai kiekių nežinau, bet šiaip yr mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Na vsiakyij slučiaij biggrin.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 09:24)
Pas mane tai ir kas nors su laipsniais beveik visada šaldytuve  blush2.gif  Anot Vilioja,na vsiakij slučiaj  ax.gif

QUOTE(Dajulita @ 2012 05 03, 12:42)
Ne į temą - ryte geriausias gėrimas arbata  blush2.gif  O na vsiaky slūčaj - visada namuose yra lotuliukas.gif 

Ot rudosios (lapės)! na ir išrutuliojot jūs čia lotuliukas.gif
Aš maniau, kad čia tik filmuose anuos šaldytuvuose laiko mirksiukas.gif
Na aš irgi ne šimtaprocentinė abstinentė jei ką, tai pas mane to 'gėrio' dvi geros lentynos yr, iš Maskvos atkeliavusios taip sakant ... kaip sakoma na vsiakyje pazharnyje kad mažą nepasirodytų nail.gif Kokios čia artimesnės šventės didesnės nusimato? Joninės kiba kokios, tai galėsim šventę švęst lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 03, 12:26)
Radau,kad lyg su 120-ąją serija šitas sezonas lyg ir turėjo pasibaigt,o va visai netyčia užžiūrėjau,kad ir 124 įdėta

QUOTE(Dajulita @ 2012 05 03, 12:42)
Aš iki 121 pažiūrėjau ir nusprendus, kad daugiau jau TIKRAI nebus, net netikrinu doh.gif  Ačiū už informaciją. Reik toliau siųst ax.gif

Kas čia per vienas su tokiais triženkliais skaičiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 gegužės 2012 - 18:39
QUOTE(Visgi @ 2012 05 03, 19:39)
Kas čia per vienas su tokiais triženkliais skaičiais?

Taigis ...Интерны http://kinozal.tv/br... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 03, 20:08)
Taigis ...Интерны  http://kinozal.tv/br...    ax.gif

Kaip tai žirafai doh.gif Nu brač ir daug gi jis serijų turi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 05 03, 20:13)
Kaip tai žirafai doh.gif Nu brač ir daug gi jis serijų turi blink.gif

Bet beveik visos toookios gerulės thumbup.gif
Atsakyti
Vau! pagaliau mano ilgai lauktas pasirode bigsmile.gif nai nai nai assa.gif sokiai.gif
''Шпион'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=962438
user posted image user posted image
трейлер
http://www.youtube.c...h?v=YUyzDqIC-FA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 gegužės 2012 - 21:48