Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

O jei mane , šiandien pat galėčiau mesti savo sotų gyvenimą ir persikelti į nedemokratišką Rusiją wub.gif blush2.gif
Dar galėtų mylėti ir Mario Lopezas su Osipovu . Prie jų galėtų prisijungti ir Dovydaitis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 30 balandžio 2012 - 21:43
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 30, 22:43)
Mario Lopezas su Osipovu,    ir Dovydaitis  blush2.gif

kas cia tokie? mastau.gif moteriskas smalsumas ax.gif
laba grazu ryta
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 28, 20:04)
''Каждый за себя'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=960452

vakar paziurejau 4 serijas , lauksiu dabar likusiu bigsmile.gif sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 30, 17:42)
jeigu mane Cernysovas myletu, tai mesciau visus darzu sodinimus, langu valymus,zoles pjovimus ir i Maldyvus wub.gif  nors galeciau ir Palangon bigsmile.gif

Oi skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif einu,net pažiūrėsiu,kas čia per aktorius,nes į senatvę ko tai pavardės galvoj neužsilieka-iš matymo pažįstu aš juos...Nu nebent Galkinas ..Nu tas tai jau man tooooooooooooks vertas grieko,bet jau nespėjau sugriešyt verysad.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Nu jūs mergos duodat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ale ir aš sugriešyčiau
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 05 01, 09:49)
kas cia tokie? mastau.gif moteriskas smalsumas ax.gif
laba grazu ryta

Aktoriai smile.gif " pagaliau skambutis " ,"odna nocj liubvi " ir " pavogta meilė " nieko jums nesako ? smile.gif
P.s. Osipovas puikuojasi mano avatare .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 01 gegužės 2012 - 10:16
QUOTE(natuliona @ 2012 05 01, 08:54)
vakar paziurejau 4 serijas , lauksiu dabar likusiu  bigsmile.gif sudomino  ax.gif

Ir man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingaja @ 2012 05 01, 13:26)

nu va, o as del tam tikru aplinkybiu suspejau paziureti tik pirma serija, bet butinai ziuresiu toliau (turiu kol kas irgi tik 4-rias serijas atsisiuntus) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 05 01, 11:10)
Aktoriai  smile.gif " pagaliau skambutis" ,"odna nocj liubvi " ir " pavogta meilė " nieko jums nesako ? smile.gif

'pasake' google visagale, aciu, apsisvieciau lotuliukas.gif nu tundra as doh.gif kaip mazdaug ReNcYtEa sake 'einu, net pažiūrėsiu, kas čia per aktoriai, nes pavasaris ko tai pavardes is galvos ispute'
-----------------
o as va ka atsisiunciau, pasiziuresiu kada laisva minutele istaikius
http://kinozal.tv/de...s.php?id=961406
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 01 gegužės 2012 - 15:13
vakar paziurejau 4 serijas , lauksiu dabar likusiu  bigsmile.gif sudomino  ax.gif

ne i tema gal galima kepuriukui i eile uzsirasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 05 01, 16:36)
nu va, o as del tam tikru aplinkybiu suspejau paziureti tik pirma serija, bet butinai ziuresiu toliau (turiu kol kas irgi tik 4-rias serijas atsisiuntus) mirksiukas.gif
Papildyta:

'pasake' google visagale, aciu, apsisvieciau lotuliukas.gif nu tundra as doh.gif kaip mazdaug ReNcYtEa sake 'einu, net pažiūrėsiu, kas čia per aktoriai, nes pavasaris ko tai pavardes is galvos ispute'
-----------------
o as va ka atsisiunciau, pasiziuresiu kada laisva minutele istaikius
http://kinozal.tv/de...s.php?id=961406
user posted image

Dabar žinosit . smile.gif
Atsakyti
šiandien viena akim per TV žiūrėjau Jalta 45, patiko, tai dabar ir jums siūlau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 01, 22:50)
šiandien viena akim per TV žiūrėjau Jalta 45, patiko, tai dabar ir jums siūlau  rolleyes.gif

aciu
Butinai ziuresiu ''Ялта-45'' /2012/
Премьера 2012 1 мая Cерий 4 Ziuriu ir aktoriu geru nemazai surinktu vaidina vienoj komandoje, patinka man tokie filmai ax.gif
Atsakyti