O jei mane , šiandien pat galėčiau mesti savo sotų gyvenimą ir persikelti į nedemokratišką Rusiją
Dar galėtų mylėti ir Mario Lopezas su Osipovu . Prie jų galėtų prisijungti ir Dovydaitis
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 04 30, 22:43)
Mario Lopezas su Osipovu, ir Dovydaitis
kas cia tokie? moteriskas smalsumas
laba grazu ryta
QUOTE(Visgi @ 2012 04 28, 20:04)
vakar paziurejau 4 serijas , lauksiu dabar likusiu sudomino
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 30, 17:42)
jeigu mane Cernysovas myletu, tai mesciau visus darzu sodinimus, langu valymus,zoles pjovimus ir i Maldyvus nors galeciau ir Palangon
Oi skaniai pasijuokiau einu,net pažiūrėsiu,kas čia per aktorius,nes į senatvę ko tai pavardės galvoj neužsilieka-iš matymo pažįstu aš juos...Nu nebent Galkinas ..Nu tas tai jau man tooooooooooooks vertas grieko,bet jau nespėjau sugriešyt
Laba ryta
Nu jūs mergos duodat
Ale ir aš sugriešyčiau
Nu jūs mergos duodat
Ale ir aš sugriešyčiau
QUOTE(Visgi @ 2012 05 01, 09:49)
Aktoriai " pagaliau skambutis " ,"odna nocj liubvi " ir " pavogta meilė " nieko jums nesako ?
P.s. Osipovas puikuojasi mano avatare .
QUOTE(natuliona @ 2012 05 01, 08:54)
Ir man labai patiko
QUOTE(Ingaja @ 2012 05 01, 13:26)
nu va, o as del tam tikru aplinkybiu suspejau paziureti tik pirma serija, bet butinai ziuresiu toliau (turiu kol kas irgi tik 4-rias serijas atsisiuntus)
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 05 01, 11:10)
Aktoriai " pagaliau skambutis" ,"odna nocj liubvi " ir " pavogta meilė " nieko jums nesako ?
'pasake' google visagale, aciu, apsisvieciau nu tundra as kaip mazdaug ReNcYtEa sake 'einu, net pažiūrėsiu, kas čia per aktoriai, nes pavasaris ko tai pavardes is galvos ispute'
-----------------
o as va ka atsisiunciau, pasiziuresiu kada laisva minutele istaikius
http://kinozal.tv/de...s.php?id=961406
ne i tema gal galima kepuriukui i eile uzsirasyt
QUOTE(Visgi @ 2012 05 01, 16:36)
nu va, o as del tam tikru aplinkybiu suspejau paziureti tik pirma serija, bet butinai ziuresiu toliau (turiu kol kas irgi tik 4-rias serijas atsisiuntus)
Papildyta:
'pasake' google visagale, aciu, apsisvieciau nu tundra as kaip mazdaug ReNcYtEa sake 'einu, net pažiūrėsiu, kas čia per aktoriai, nes pavasaris ko tai pavardes is galvos ispute'
-----------------
Papildyta:
-----------------
Dabar žinosit .
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 01, 22:50)
aciu
Butinai ziuresiu ''Ялта-45'' /2012/
Премьера 2012 1 мая Cерий 4 Ziuriu ir aktoriu geru nemazai surinktu vaidina vienoj komandoje, patinka man tokie filmai