Tai ka, uz lango jau tikru pavasariu kvepia
Jau labai labai nooooriu atostogu! Gyvenu atostogu laukimu, va taip
Pastaruoju metu mano ziureti:
''Шаповалов /Шапито'' /2011/ (16 cерий)
Patiko, visko ten yra.... ypac patiko subtilus humoras. Kiekvienos serijos laukiau su nekantrumu.
''Морозов'' /2007/ (12 cерий)
Taip pat patiko. Bet maziau nei pirmasis, mat cia skurdu su humoru, bet jei galima taip pasakyti, sitas 'sausesnis' toks. Yra ir nelabai maloniu netiketumu, t.y. pagrindiniu personazu netekciu.
''Всё ради тебя'' /2010/ (8 cерий)
Kadangi sito buvau nemaciusi tai pagaliau paziurejau. Toks ne visai nuspejamas.
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 25, 14:39)
Dekui
QUOTE(Visgi @ 2012 04 27, 13:44)
Nu ir aš jau siunčiuosi-pavadinimas suintrigavo Bet kada reiks žiūrėt-nežinau.jau turbūt rudeniui kaupiu atsargas,nes atšilus oram,kažka daugiau lauke būnam-filmai labai lėtai juda
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 27, 13:49)
pavadinimas suintrigavo Bet kada reiks žiūrėt-nežinau.jau turbūt rudeniui kaupiu atsargas,nes atšilus oram,kažka daugiau lauke būnam-filmai labai lėtai juda
mane irgi pavadinimas uzkabino
su ziurejimu pas mane- tas pats, nieko seniai nesisiunciau, po ilgos pertraukos va sis pirmasis 'siuntinys', nes blogesniais orais ziurejau tai ka buvau i pc prisisiuntus, nes galvoju po vasaros apskritai pamirsiu ka turiu atsisiuntus kas ziureta kas neziureta ir kai prikaupsiu tai bus vargelis
Pažiūrėjom su vyru кремень 2012 ,bajavykas,apie rusiškąjį Rembo Neblogas neblogas...
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 27, 13:49)
Nu ir aš jau siunčiuosi-pavadinimas suintrigavo Bet kada reiks žiūrėt-nežinau.jau turbūt rudeniui kaupiu atsargas,nes atšilus oram,kažka daugiau lauke būnam-filmai labai lėtai juda
Ir aš sugrįžusi iš darbo anksčiau laiko, susigundžiau. O gal ir iš karto pažiūrėsiu
QUOTE(Amiala @ 2012 04 27, 15:18)
Ir aš sugrįžusi iš darbo anksčiau laiko, susigundžiau. O gal ir iš karto pažiūrėsiu
As irgi is darbo anksciau grizusi susigundziau ir atsisiuntus pradejau ziureti. Pradzioj patiko si vieta:
Наваждение какойete. Я спать боюсь!
- Почему??
- Вы мне снитeс каждую ночь...у меня вообще нет опыта измен!....
REKOMENDUOJU
Белая медведица / 2008 / РУ
2008 m.rusu filmas apie jauna mergina, kuri gyveno su seneliu taigoj ir is savo senelio (jis kadaise buvo zymus boksininkas) ismoko boksuotis ir norejo TAI daryti suaugus, bet..senelis nlb norejo. Todel isauso diena, kai seneli aplanke seni geri draugai, kurie noredami sumedzioti miske zveri, minetos merginos buvo isvartyti kaip kokie seni kelmai Pamatysite ne tik bokso treniruotes ir nora kilti auksciau, nugaleti, buti geriausia uz kt. Filme pamatysite ir meile, ir ....
http://kinozal.tv/de...s.php?id=502225
sian paziurejau, kol dukryte miegojo pietu, labai patiko, idomus, lengvas.
Белая медведица / 2008 / РУ
2008 m.rusu filmas apie jauna mergina, kuri gyveno su seneliu taigoj ir is savo senelio (jis kadaise buvo zymus boksininkas) ismoko boksuotis ir norejo TAI daryti suaugus, bet..senelis nlb norejo. Todel isauso diena, kai seneli aplanke seni geri draugai, kurie noredami sumedzioti miske zveri, minetos merginos buvo isvartyti kaip kokie seni kelmai Pamatysite ne tik bokso treniruotes ir nora kilti auksciau, nugaleti, buti geriausia uz kt. Filme pamatysite ir meile, ir ....
http://kinozal.tv/de...s.php?id=502225
sian paziurejau, kol dukryte miegojo pietu, labai patiko, idomus, lengvas.
Labas rytas
Aš jus išdaviau šiuo gyvenimo momentu, bet netrukus grišių į "gmtuosius namus". Persimečiau ant "Giminės po 20 metų". Buvau nemačius, pažiūrėjau nertyčia 1 seriją, tai užsikabinau, dabar vakarais pet intiką žiūriu po kelias serijas
Aš jus išdaviau šiuo gyvenimo momentu, bet netrukus grišių į "gmtuosius namus". Persimečiau ant "Giminės po 20 metų". Buvau nemačius, pažiūrėjau nertyčia 1 seriją, tai užsikabinau, dabar vakarais pet intiką žiūriu po kelias serijas
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 29, 10:52)
Labas rytas
Nus ka jau cia darysi, lauksim sugristant
(p.s. as kaip tik sia savaite irgi netyciom viena serija paziurejau per TV, toj serijoj garbinga jubilieju gimines svente)
Laba ziuriu kad pradingus kur tai tamsta, dabar viskas aisku izmena taip sakant