Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

Tai ka, uz lango jau tikru pavasariu kvepia bigsmile.gif
Jau labai labai nooooriu atostogu! Gyvenu atostogu laukimu, va taip

Pastaruoju metu mano ziureti:

''Шаповалов /Шапито'' /2011/ (16 cерий)
user posted image
Patiko, visko ten yra.... ypac patiko subtilus humoras. Kiekvienos serijos laukiau su nekantrumu.

''Морозов'' /2007/ (12 cерий)
user posted image
Taip pat patiko. Bet maziau nei pirmasis, mat cia skurdu su humoru, bet jei galima taip pasakyti, sitas 'sausesnis' toks. Yra ir nelabai maloniu netiketumu, t.y. pagrindiniu personazu netekciu.

''Всё ради тебя'' /2010/ (8 cерий)
Kadangi sito buvau nemaciusi tai pagaliau paziurejau. Toks ne visai nuspejamas.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 25, 14:39)
Pabuvau protinga, va, kiek Ruandai Zoluškų radau mirksiukas.gif  Net 1914 metų g.gif
http://kinozal.tv/br...

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Siunciuosi ''Отдам жену в хорошие руки'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=959943
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 27, 13:44)
Siunciuosi ''Отдам жену в хорошие руки'' /2012/

Nu ir aš jau siunčiuosi-pavadinimas suintrigavo tongue.gif Bet kada reiks žiūrėt-nežinau.jau turbūt rudeniui kaupiu atsargas,nes atšilus oram,kažka daugiau lauke būnam-filmai labai lėtai juda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 27, 13:49)
pavadinimas suintrigavo  tongue.gif  Bet kada reiks žiūrėt-nežinau.jau turbūt rudeniui kaupiu atsargas,nes atšilus oram,kažka daugiau lauke būnam-filmai labai lėtai juda  tongue.gif

mane irgi pavadinimas uzkabino
su ziurejimu pas mane- tas pats, nieko seniai nesisiunciau, po ilgos pertraukos va sis pirmasis 'siuntinys', nes blogesniais orais ziurejau tai ka buvau i pc prisisiuntus, nes galvoju po vasaros apskritai pamirsiu ka turiu atsisiuntus kas ziureta kas neziureta ir kai prikaupsiu tai bus vargelis doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjom su vyru кремень 2012 ,bajavykas,apie rusiškąjį Rembo smile.gif Neblogas neblogas...
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 27, 13:49)
Nu ir aš jau siunčiuosi-pavadinimas suintrigavo  tongue.gif  Bet kada reiks žiūrėt-nežinau.jau turbūt rudeniui kaupiu atsargas,nes atšilus oram,kažka daugiau lauke būnam-filmai labai lėtai juda  tongue.gif

Ir aš sugrįžusi iš darbo anksčiau laiko, susigundžiau. O gal ir iš karto pažiūrėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 27, 15:18)
Ir aš sugrįžusi iš darbo anksčiau laiko, susigundžiau. O gal ir iš karto pažiūrėsiu g.gif

As irgi is darbo anksciau grizusi susigundziau ir atsisiuntus pradejau ziureti. Pradzioj patiko si vieta:
Наваждение какойete. Я спать боюсь!
- Почему??
- Вы мне снитeс каждую ночь...у меня вообще нет опыта измен!....
Atsakyti
REKOMENDUOJU 4u.gif
Белая медведица / 2008 / РУ
user posted image
2008 m.rusu filmas apie jauna mergina, kuri gyveno su seneliu taigoj ir is savo senelio (jis kadaise buvo zymus boksininkas) ismoko boksuotis ir norejo TAI daryti suaugus, bet..senelis nlb norejo. Todel isauso diena, kai seneli aplanke seni geri draugai, kurie noredami sumedzioti miske zveri, minetos merginos buvo isvartyti kaip kokie seni kelmai biggrin.gif Pamatysite ne tik bokso treniruotes ir nora kilti auksciau, nugaleti, buti geriausia uz kt. Filme pamatysite ir meile, ir ....
http://kinozal.tv/de...s.php?id=502225
sian paziurejau, kol dukryte miegojo pietu, labai patiko, idomus, lengvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 27 balandžio 2012 - 17:37
''Каждый за себя'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=960452
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš jus išdaviau šiuo gyvenimo momentu, bet netrukus grišių į "gmtuosius namus". blush2.gif Persimečiau ant "Giminės po 20 metų". Buvau nemačius, pažiūrėjau nertyčia 1 seriją, tai užsikabinau, dabar vakarais pet intiką žiūriu po kelias serijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 29, 10:52)
Labas rytas 4u.gif
Aš jus išdaviau šiuo gyvenimo momentu, bet netrukus grišių į "gmtuosius namus".  blush2.gif Persimečiau ant "Giminės po 20 metų". Buvau nemačius, pažiūrėjau nertyčia 1 seriją, tai užsikabinau, dabar vakarais pet intiką žiūriu po kelias serijas  ax.gif

Nus ka jau cia darysi, lauksim sugristant mirksiukas.gif
(p.s. as kaip tik sia savaite irgi netyciom viena serija paziurejau per TV, toj serijoj garbinga jubilieju gimines svente)
Laba 4u.gif ziuriu kad pradingus kur tai tamsta, dabar viskas aisku izmena taip sakant hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 balandžio 2012 - 10:06