Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 03 16, 09:49)

Na bet rimtai, su tais detektyvais ir kriminalais naktim ner kada pailset, visa savaite sapnus sapnuoju kazkokius ta linkme ir daug, siand sapnavau kad tamsu, niuru, kazkokia dulksna, ruduo ir priesais atbega uzpuolikas su kazkokiu sviesiu lietpalciu, ir sapne galvoju- tuoj blin cimbolus savo parodys, o as viena vidury kazkokio sodo, jetus kaip man baisu buvo scare.gif

lotuliukas.gif Nu kad susikvatojau balsu,net mano mažiulis,eidamas su vaikštyne, sustojo,atsisuko ir pažiūrėjo kaip į "protingą". Oi geras apibūdinimas-reik įsirašyt smegeninėn thumbup.gif
O šiaip tai tikrai-nakčiai detektyvų-kriminalų geriau nežiūrėt.Aš taip ir darau dažniausiai.Šitą žanrą dvd grotuvas man grajina virtuvėj,o va miegamojo aparatas tai komedijas ir melodramčikus leidžia,bet čia kažkaip visai netyčia gavosi,nu tai ką darysi-įsirašiau per klaidą,tai jau ir žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 15, 19:51)
Palenktyniaujam  mirksiukas.gif  Pas mane jau apie 200GB  doh.gif

Tai čia tik kompe. ax.gif O 250GB filmų diskas pilnas ax.gif
Kažkokį gerą serialą man rekomendavo. Ypatingas atvejis. Gal matėt kuri/
Dar neieškojau siųstis - neturiu dabar laiko ax.gif kažin ar ne kilometrinis g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 16, 11:07)
Tai čia tik kompe.  ax.gif  O 250GB filmų diskas pilnas  ax.gif
Kažkokį gerą serialą man rekomendavo. Ypatingas atvejis. Gal matėt kuri/
Dar neieškojau siųstis - neturiu dabar laiko  ax.gif  kažin ar ne kilometrinis g.gif  lotuliukas.gif

O kaip rusiškai,nes kinozale randu tik Laimingas atvejis,arba Nelaimingas atvejis tongue.gif
Atsakyti
Личные обстоятельства vadinasi tas filmas. Tik dar ne visas serijas randu. Bus tik 8 thumbup.gif http://www.1tv.ru/cinema/fi=7476
Sakė, labai neblogas. Bet per TV žiūrėt nesiruošiu - lauksiu visų pasirodant ax.gif
Gerai, kad papasakojo per ką žiūri ir pradžią - daugiau neleidau lotuliukas.gif tai radau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 16 kovo 2012 - 11:16
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 16, 11:14)
Личные обстоятельства vadinasi tas filmas. Tik dar ne visas serijas randu. Bus tik 8 thumbup.gif  http://www.1tv.ru/cinema/fi=7476
Sakė, labai neblogas. Bet per TV žiūrėt nesiruošiu - lauksiu visų pasirodant  ax.gif
Gerai, kad papasakojo per ką žiūri ir pradžią - daugiau neleidau  lotuliukas.gif  tai radau  ax.gif

Nu tai ar čia Ypatingas atvejis lotuliukas.gif
Kinozale jau 6 serijos sudėtos.Aš jį prižvelgiau ir,bet ir palauksiu visų serijų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 16 kovo 2012 - 11:18
Sveikos...

Oras... doh.gif nu kaip LT...sh..

Merginos, kur be seriju koks filmukas??? laukiu laukiu Dishi so mnoi...jau pavargau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 16, 11:16)
Nu tai ar čia Ypatingas atvejis  lotuliukas.gif
Kinozale jau 6 serijos sudėtos.Aš jį prižvelgiau ir,bet ir palauksiu visų serijų  ax.gif

Nu man tokį pavadinimą pasakė doh.gif lotuliukas.gif Ir kanalą,per kurį žiūri biggrin.gif Teko paiešką per programą pradėt. tongue.gif Bet radau. ax.gif
Visur tik 6 serijos. Bet po kokios savaitės, manau bus viskas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi_D @ 2012 03 16, 12:37)
Aš viena akimi žiūriu šį serialą per TV. Nepasakyčiau, kad labai jau patiktų, bet ir ne blogas. Toks neutralus, su detektyvo elementais. Mačiau to serialo pristatymą, tai sakė, kad pabaiga bus labai netikėta, tai jau lauku nesulaukiu, koks ten tas netikėtumas bus.  smile.gif

Oi, tik nepasakokit - aš nusiteikus žiūrėt ax.gif Man patinka tokie iki 12 serijų max. 16-lika jau trupučiuką daugoka ax.gif niekaip tos atomazgos neina sulaukt
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 16, 09:32)
Aš vakar išjungiau tokioj įtemptoj vietoj,kai kiniečiai per taigą bėga. Rūkas,tamsu,niūru,o dar muzika tokia įtampą kelianti,tai blyn šianakt pati po miškus nuo kažko laksčiau  doh.gif

reikes ir man vyrui atsiusti.
Be to jis prase kas atsiuscuiau "igra" turi 10 seriju,sake labai geras g.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2012 03 16, 15:30)

Laba diena 4u.gif

Mano vyrui jis ir patiko,bet aš nedažiūrėjau-man kažkaip per daug veiksmo,įtampos buvo..Nors Čystaja proba ir iš tokių,bet vat kažkaip prikaustė..Gal,kad serijų mažai,nes aš tada,atsimenu,pagalvojau,kad man dabar čia atlaikyk tą įtampą 20serijų-nefig blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2012 03 16, 15:30)

Laba diena 4u.gif

Tikrai geras, prarijau kaip smakas, kartu su vyru thumbup.gif
Atsakyti
Игра ir mums su vyru nerealiai patiko thumbup.gif tikrai vertas 4u.gif

dabar kartu planuojam ziureti Случайный свидетель smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 16 kovo 2012 - 20:09