Sveikos ,ka ziurit ,reik man jau naujo filmo ,Dishi samnoi perziurejau,siandie i pabaiga ceriomuhos ,o zapasui turiu tik spartaka paskutini sezona ,nepatink jis man naktim ziuret ne labai malonus
Meilas serialu noriu
Apie "ceriomuhas" tai siaip sau pradzia tiek istempta tik 10 serijoi veiksmas prasideja bet jau liko tik 2 serijas perziuresiu
QUOTE(iowa @ 2012 04 20, 13:37)
Patinka "Daktaras Housas"? Pagal parasa nusprendziau
Pradejom ziureti rusu seriala "Daktaras Tyrla", tai man toks panasumas i "Daktara Housa" Paziurejom dvi serijas, visai maloniai ziurisi, idomios ligu istorijos
Dar pradejom ziureti "Soldaty", bet mums nelabai patinka jis, "Kadetai" buvo nepalyginamai geriau
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 04 20, 13:53)
Patinka "Daktaras Housas"? Pagal parasa nusprendziau
Pradejom ziureti rusu seriala "Daktaras Tyrla", tai man toks panasumas i "Daktara Housa" Paziurejom dvi serijas, visai maloniai ziurisi, idomios ligu istorijos
Dar pradejom ziureti "Soldaty", bet mums nelabai patinka jis, "Kadetai" buvo nepalyginamai geriau
Oi daktara hausa visi sezonai isziureti ir senai
o is kur gavai ta Dakataras Tyrla??? kinozale ?? as tik is ten siunciuos
sveikos,
gal galetumet kuri tu " ceriomuhu" nuoroda ikelt nu niekaip nerandu
gal galetumet kuri tu " ceriomuhu" nuoroda ikelt nu niekaip nerandu
QUOTE(iowa @ 2012 04 20, 15:40)
Oi daktara hausa visi sezonai isziureti ir senai
šita tikriausiai turėjo omeny
Доктор Тырса
http://kinozal.tv/de...s.php?id=763625
QUOTE(natuliona @ 2012 04 20, 16:09)
Raide sumaisiau
Ta tas, ir is kinozalo
Aciu
QUOTE(iowa @ 2012 04 20, 15:40)
Tas tyrsa man ir labai patiko,o ir Kostopravas į Hausą neša.Tai,Iowa,gali ir jį pabandyt
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 04 20, 13:53)
Nu va kaip skirtingai-man kaip Soldatai patiko,tai nemoku apsakyt.Nors ir Kadetai.Galas žino,kuriam aukštesnį balą duočiau,jei reiktų vertint Jaučiu vienodai o kremliovskie kursanty žiūrėjot? Čia Kadetų tęsinys
O aš vakar pabaigiau kinozale įdėtas Xvosto serijas (kaži kada likusios bus ) ir kaip tik vakar iš vyro gavau sms "parsisiųsk Moi kapitan.Tau patiks" Matyt kažkas "pavaišino" jį šituo Ogi žiūriu,kad turiu. Tai ir pradėjau žiūrėt. ir užkabino nuo pirmų minučių Jei jau turiu nuo seniau,tai matyt čia ir buvo rekomenduotas,bet jei ką,dar sykį įmetu nuorodą
http://kinozal.tv/de...s.php?id=953044
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 20, 16:48)
Tas tyrsa man ir labai patiko,o ir Kostopravas į Hausą neša.Tai,Iowa,gali ir jį pabandyt
Papildyta:
Nu va kaip skirtingai-man kaip Soldatai patiko,tai nemoku apsakyt.Nors ir Kadetai.Galas žino,kuriam aukštesnį balą duočiau,jei reiktų vertint Jaučiu vienodai o kremliovskie kursanty žiūrėjot? Čia Kadetų tęsinys
O aš vakar pabaigiau kinozale įdėtas Xvosto serijas (kaži kada likusios bus ) ir kaip tik vakar iš vyro gavau sms "parsisiųsk Moi kapitan.Tau patiks" Matyt kažkas "pavaišino" jį šituo Ogi žiūriu,kad turiu. Tai ir pradėjau žiūrėt. ir užkabino nuo pirmų minučių Jei jau turiu nuo seniau,tai matyt čia ir buvo rekomenduotas,bet jei ką,dar sykį įmetu nuorodą
Papildyta:
aciu siunciuos abu ,bus ka naktim veikt
siunciuos abu