Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 23:23)
Aš čia, žinai, pagal komentarus kažkurios žiūrėtojos...Kuri stūgavo, kad ji ignoruojama yra lotuliukas.gif Kad jai nieks neatsako lotuliukas.gif
Nepriimkit už rimtą, žinoma, ponios   ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

aciu kad prajuokinot pries miega lotuliukas.gif nu linksma
P.S. ponios tik dvare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 22:34
O mes Internus vėl žiūrim, naujas serijas. Nerealiai, kaip buvau pasiilgus rolleyes.gif

Sveikos.
Atsakyti
Laba nakti,
QUOTE(Song @ 2012 04 05, 22:57)
O mess Internus vėl žiūrim, naujas serijas. Nerealiai, kaip buvau pasiilgus rolleyes.gif

Situos jau paziurejau thumbup.gif
ir dar baigiau ziureti "Tarnybini romana", ir senaji ir nauja, bet naujas visiskai nepatiko.
Na ir aisku varau nauja smile.gif "Vse k luchemu"
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 05, 23:57)
O mes Internus vėl žiūrim, naujas serijas. Nerealiai, kaip buvau pasiilgus rolleyes.gif

Sveikos.

Labas rytas.
Ieškau naujų "Internų" ax.gif Gal žinot kiek serijų naujam sezone bus?
Atsakyti
Labą rytuką
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 22:02)

Kodėl mane ignoruojat? A? Klausiau, kaip jums kotletai Svotu su burokeliais ir jogurtu apsirodė? A? Kur komentarai kokie nors? tuoj įsižeisiu kad ignoruojat tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tik vakar vakare pirmą seriją pažiūrėjau,tai man ta antytė su medum labai jau "verta grieko' pasirodė.O tas rožes su šnapsu(ar šnapsą su rožėm) tai kaži ar nuryčiau g.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 23:30)
aciu kad prajuokinot pries miega lotuliukas.gif nu linksma
P.S. ponios tik dvare lotuliukas.gif

O man visai patiko po miego nuotaiką pasikelt smile.gif

QUOTE(Song @ 2012 04 05, 23:57)

Sveikos.

Vauuu..Kaip gerai,kad pasakėt,bo mes su mažiuku 5 dieneles ligoninėj gavom "pailsėt",tai kinozalo jau neneršiau atgal-būčiau pražiopsojus .Psio-einu sisųtis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 06, 07:24)
Labas rytas.
Ieškau naujų "Internų"  ax.gif  Gal žinot kiek serijų naujam sezone bus?

kinozale susimėčiau,nes įdėta 101 ir 102,o toliau 107,108. Tai va kokį komentarą radau:
Глупости не пишем, 103-106 показали в прошлом году. А вот сейчас начали показывать 101-102, 107-120.
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 06, 08:53)

kinozale susimėčiau,nes  įdėta 101 ir 102,o toliau 107,108. Tai va kokį komentarą radau:
Глупости не пишем, 103-106 показали в прошлом году. А вот сейчас начали показывать 101-102, 107-120.

lotuliukas.gif kaip tik kaip man - kvailų klausimų, kad neuždavinėčiau ar ne lotuliukas.gif
Kol kas randu tik 2 naujas serijas įdėtas. Susisiųsiu visas, tada žiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Счастливый билет . Patiko.

Эта история началась в конце 80-х годов, в непростое перестроечное время, когда страну захлестнула волна перемен. Трое неразлучных друзей Петя, Толя и Илья влюблены в красавицу Елену, подающую надежды спортсменку. Каждый из героев готов побороться за сердце любимой девушки, но изменения, происходящие в стране, вносят коррективы в их планы. Петр уезжает заграницу, поскольку считает, что только за «бугром» наконец оценят его талант писателя. Толя озабочен собственной карьерой хирурга. И лишь Илья оказывается рядом с Леной, когда она остается совсем одна, с умирающим ребенком на руках. Илья хочет помочь сыну любимой женщины и решает… продать свою почку. Тогда ему казалось, что это единственный выход. Возвращаясь к этой истории через двадцать лет, мы увидим, как сложилась жизнь у этих героев, кому улыбнулась судьба, а кто так и не поймал удачу…

Оригинал: Счастливый билет
Жанр: мелодрамы, отечественные
Страна: Россия, Украина

Вышел: 2011
Режисёр: Виталий Москаленко
Роли: Анна Миклош, Алексей Фатеев, Денис Матросов, Сергей Астахов, Антон Феоктистов, Наталия Васько, Константин Корецкий, Олег Масленников, Дмитрий Суржиков, Ада Роговцева
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja-as: 06 balandžio 2012 - 11:21
QUOTE(Ingaja @ 2012 04 05, 19:49)
A tu Svotu pirmuos dvejuos sezonuos tik po 2 serijas  g.gif

Cia visi SVATI -- http://seasonvar.ru/...i-5-season.html

Сериал Сваты: жизнь без грима онлайн--- http://seasonvar.ru/...-Svati__TV.html
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2012 04 06, 12:54)

Nu jo ta ir radau bigsmile.gif
Atsakyti
Internų 102-103 yra seniai žadėtos serijos, toks mini meno kūrinys biggrin.gif
Šiandien yra įdėta 107-109, jau pažiūrėjom. Mezgasi nauja intriga, nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
Tai ka ruosiames sventems mirksiukas.gif
''Диван для одинокого мужчины'' /2012/
http://www.youtube.c...h?v=-SWezGNXojQ
Lyg ir visai neblogas pagal anonsa...
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=952053
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 balandžio 2012 - 11:15
Sveikutes, su artejanciom 4u.gif kepu, verdu, marminu , terlinu , pfff nusibodo doh.gif
Счастливый билет paziurau net 4 serijas, nu man jis ne očen, turbut,
neziuresiu toliau , bo jauciu kad zinau pabaiga.
Atsakyti