A tu Svotu pirmuos dvejuos sezonuos tik po 2 serijas
QUOTE(Ingaja @ 2012 04 05, 19:49)
A tu Svotu pirmuos dvejuos sezonuos tik po 2 serijas
nesupratau, cia kuria prasme? na tikrai ne
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 19:55)
nesupratau, cia kuria prasme?
Nu tiesiogine, susirandu online ziuriu 1 sezonas 2 serijos, 2 sezonas 2 serijos, 3 sezonas 12, 4 sezonas 16 ir 5 sezonas 16 Tai vat ir galvoju ar tu pirmu sezonu tik tiek tu seriju buvo, ar ieskot kazko daugiau
QUOTE(Ingaja @ 2012 04 05, 19:58)
Nu tiesiogine, susirandu online ziuriu 1 sezonas 2 serijos, 2 sezonas 2 serijos
paziurejau dabar ir as- na tikrai kad raso po 2serijas, gal taip ir buvo, gal as jau nepamenu, nes pirmus sezonus seniai ziurejau gal kiti daugiau ka zino
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 05, 15:44)
Nu gal ir nieko Ale aš jo niekur nemačius nesutikus.
Vakar pradėjau Čeriomuškas žiūrėt. Gal ir nieko, bet smiginėjau lovoj jau, teks dar kartą žiūrėt pirmą seriją, prasukiojant.
nenoriu pavasario, nenoriu žemės ūkio, geriau serialus žiūrėt Mažu išgązdysiu tep tą užsispurusį neapsisprendžiantį pavasarį
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 12:31)
Va tas man patiko, toks liūdnų akių riteris
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 05, 14:06)
Kai tik kalba pasisuka apie gražius vyrus, aš tūtkaktūt
Balujevas - aišku kas. O kas yr Proninas? Googlius nei vieno gražaus nerodo
Balujevas - aišku kas. O kas yr Proninas? Googlius nei vieno gražaus nerodo
Nugi Ponia Delovej sakė - mūsų Proninos giminaitis
O iš rimtųjų ir aš nežinojau kas jis, kol Vilioja neparodė.....
O apie svotus čia kuriuos?
Kodėl mane ignoruojat? A? Klausiau, kaip jums kotletai Svotu su burokeliais ir jogurtu apsirodė? A? Kur komentarai kokie nors? tuoj įsižeisiu kad ignoruojat
Na ka, kol laukiau 'Shapovalovo' nauju seriju, tai paziurejau ''Тихая застава'' /2011/. Jau geriau buciau neziurejusi, tik nuotaika susigadinau
Papildyta:
busiu atvira, bent jau as asmeniskai tai dar nei vienos serijos-laidos nemacius tai neturiu ka ir komentuot, tai jau dovanokit
Papildyta:
tai kad ji berods Dajulita parode... ar as cia ka maisau?
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 22:02)
Kodėl mane ignoruojat? A? Klausiau, kaip jums kotletai Svotu su burokeliais ir jogurtu apsirodė? A? Kur komentarai kokie nors? tuoj įsižeisiu kad ignoruojat
busiu atvira, bent jau as asmeniskai tai dar nei vienos serijos-laidos nemacius tai neturiu ka ir komentuot, tai jau dovanokit
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 22:02)
ir aš nežinojau kas jis, kol Vilioja neparodė.....
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 21:12)
Aga, susipainiojau
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 17:18)
Keliu dar viena i savo perziuros sarasiuka, ''Тихая застава'' /2011/ http://kinozal.tv/de...s.php?id=837126
Man patiko šitas filmas. Rimtas.
Liūdnas, kai visi apie karą
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 05, 22:27)
Pasibaigus jam pagalvojau- jau filma apie koki Afganistano kara tai tikrai negaleciau ziureti...
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 23:02)
be komentaru , bo nemaciau , paziurejau tik kaip babulkos utkas kepe skirtingais receptais, ir Mitiajus uzpila rozes plius snapsas gamino.Iki kotletu nepriejau...
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 05, 22:00)
be komentaru , bo nemaciau , paziurejau tik kaip babulkos utkas kepe skirtingais receptais, ir Mitiajus uzpila rozes plius snapsas gamino.Iki kotletu nepriejau...
Aš čia, žinai, pagal komentarus kažkurios žiūrėtojos...Kuri stūgavo, kad ji ignoruojama yra Kad jai nieks neatsako
Nepriimkit už rimtą, žinoma, ponios
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 05, 22:00)
A kotlietai man pasirodė verti pabandymo