Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

A tu Svotu pirmuos dvejuos sezonuos tik po 2 serijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 04 05, 19:49)
A tu Svotu pirmuos dvejuos sezonuos tik po 2 serijas  g.gif

nesupratau, cia kuria prasme? na tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 18:56
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 19:55)
nesupratau, cia kuria prasme?

Nu tiesiogine, susirandu online ziuriu 1 sezonas 2 serijos, 2 sezonas 2 serijos, 3 sezonas 12, 4 sezonas 16 ir 5 sezonas 16 ax.gif Tai vat ir galvoju ar tu pirmu sezonu tik tiek tu seriju buvo, ar ieskot kazko daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 04 05, 19:58)
Nu tiesiogine, susirandu online ziuriu 1 sezonas 2 serijos, 2 sezonas 2 serijos

paziurejau dabar ir as- na tikrai kad raso po 2serijas, gal taip ir buvo, gal as jau nepamenu, nes pirmus sezonus seniai ziurejau g.gif gal kiti daugiau ka zino mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 05, 15:44)

Nugis šitas gražuolis  ax.gif

Nu gal ir nieko g.gif Ale aš jo niekur nemačius nesutikus.

Vakar pradėjau Čeriomuškas žiūrėt. Gal ir nieko, bet smiginėjau lovoj jau, teks dar kartą žiūrėt pirmą seriją, prasukiojant.

nenoriu pavasario, nenoriu žemės ūkio, geriau serialus žiūrėt biggrin.gif Mažu išgązdysiu tep tą užsispurusį neapsisprendžiantį pavasarį
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 12:31)
Павел Трубинер is 'Zaicevos'
user posted image

Va tas man patiko, toks liūdnų akių riteris smile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 04 05, 14:06)
Kai tik kalba pasisuka apie gražius vyrus, aš tūtkaktūt biggrin.gif

Balujevas - aišku kas. O kas yr Proninas? Googlius nei vieno gražaus nerodo ax.gif

Nugi Ponia Delovej sakė - mūsų Proninos giminaitis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O iš rimtųjų ir aš nežinojau kas jis, kol Vilioja neparodė.....
O apie svotus čia kuriuos?
Kodėl mane ignoruojat? A? Klausiau, kaip jums kotletai Svotu su burokeliais ir jogurtu apsirodė? A? Kur komentarai kokie nors? tuoj įsižeisiu kad ignoruojat tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, kol laukiau 'Shapovalovo' nauju seriju, tai paziurejau ''Тихая застава'' /2011/. Jau geriau buciau neziurejusi, tik nuotaika susigadinau verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 22:02)
Kodėl mane ignoruojat? A? Klausiau, kaip jums kotletai Svotu su burokeliais ir jogurtu apsirodė? A? Kur komentarai kokie nors? tuoj įsižeisiu kad ignoruojat tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

busiu atvira, bent jau as asmeniskai tai dar nei vienos serijos-laidos nemacius tai neturiu ka ir komentuot, tai jau dovanokit lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 22:02)
ir aš nežinojau kas jis, kol Vilioja neparodė.....

tai kad ji berods Dajulita parode... ar as cia ka maisau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 21:12
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 21:12)
tai kad ji berods Dajulita parode... ar as cia ka maisau? mirksiukas.gif

Aga, susipainiojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 17:18)
Keliu dar viena i savo perziuros sarasiuka, ''Тихая застава'' /2011/ http://kinozal.tv/de...s.php?id=837126

Man patiko šitas filmas. Rimtas.
Liūdnas, kai visi apie karą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 05, 22:27)
Man patiko šitas filmas. Rimtas.
Liūdnas, kai visi apie karą  ax.gif

Pasibaigus jam pagalvojau- jau filma apie koki Afganistano kara tai tikrai negaleciau ziureti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 21:31
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 05, 23:02)
Kodėl mane ignoruojat? A? Klausiau, kaip jums kotletai Svotu su burokeliais ir jogurtu apsirodė? A? Kur komentarai kokie nors? tuoj įsižeisiu kad ignoruojat tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

be komentaru tongue.gif , bo nemaciau , paziurejau tik kaip babulkos utkas kepe skirtingais receptais, ir Mitiajus uzpila rozes plius snapsas gamino.Iki kotletu nepriejau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 05, 22:00)
be komentaru  tongue.gif , bo nemaciau , paziurejau tik kaip babulkos utkas kepe skirtingais receptais, ir Mitiajus uzpila  rozes plius snapsas gamino.Iki kotletu nepriejau... cool.gif

Aš čia, žinai, pagal komentarus kažkurios žiūrėtojos...Kuri stūgavo, kad ji ignoruojama yra lotuliukas.gif Kad jai nieks neatsako lotuliukas.gif
Nepriimkit už rimtą, žinoma, ponios ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 05, 22:00)
be komentaru  tongue.gif , bo nemaciau , paziurejau tik kaip babulkos utkas kepe skirtingais receptais, ir Mitiajus uzpila  rozes plius snapsas gamino.Iki kotletu nepriejau... cool.gif

A kotlietai man pasirodė verti pabandymo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 balandžio 2012 - 22:24