Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 04 04, 16:38)
Vienu zodziu visu seriju nepavyko islaukti ir neapsikentus pradejau ziureti.

O veliau ko gero pradesiu ziureti ''Отрыв'' /2012/
Кино Первый канал http://www.youtube.c...h?v=3Lh4PV75wJk

Kaip nepamiršt parsiųst kai bus visos g.gif Nu, gal vėliau kas žiūrės ir ptimins. Nes mano atminčiai per didelė apkrova - prisimint ax.gif
Man čia visai neblogas aktorių derinukas atrodo. Patinka Александр Балуев
user posted image
Ir Proninas, ir Skačkovas, wub.gif

Vakar pradėjom žiūrėt "Niebo v ogne". Pažiūrėjom tik 2 serijas. Pradžia - kabina ax.gif

Labas rytas
Atsakyti
Счастливый билет toks nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2012 04 05, 04:48)
Visgi...daugoka, ale kaip sakant cia toks..kur dlia dusi... wub.gif  aciuks.gif

zinot ka, prisiminiau dabar kad as ji tuo laiku per TV ziurejau (tik aisku ne visas serijas, o tik dali ju) ir aktoriu komplektukas neblogas surinktas...
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2012 04 04, 22:15)
wau Proninas vaidina biggrin.gif einu ieskot, aciu

QUOTE(Dajulita @ 2012 04 05, 08:22)
Kaip nepamiršt parsiųst kai bus visos
Man čia visai neblogas aktorių derinukas atrodo. Patinka Александр Балуев
Ir Proninas, ir Skačkovas,  wub.gif

cia labai gerai vaidina Александр Балуев, kitam kokiam filme i ji ir demesio nebuciau atkreipusi, na Proninas savo personazuose tai aisku- visur toks islaikytas, rimtas, kuriuo pasikliauti galima ir kurio taip lengvai nepalenski savo pusen...
Tai vakar visas pirmas 6-ias serijas ir paziurejau. Oi kaip ten viskas idomiai.
Pvz:, abu kolegos kaip ir apsitrina jau bet vistiek pašpilkuoja vienas kita kandziai, bet yra ten toks virsisnkas abieju kuris turi sioki toki kompromata pries Pronina ir tuo kompromatu spaudzia ji (Pronina) kad dirbant su savo kolega (Shapovalovu) sniukstinetu ji. Na zinoma Proninui tai nepriimtina, bet nieko kito nelieka, karts nuo karto ji paseka...t.y. su kuo jis susitinka kam ten kokius vokelius perduoda ir t..t Ir kas idomiausiai per tuos sekimus jis ko gero jau greitu laiku pats Proninas issiaiskins kad vienas is tu neaiskiu susitikimu buvo su gydytoju, mat Shapovalovas serga kaip supratau nepagydoma liga...tik niekam nesako, bent jau as taip supratau, nors kas ten zino kaip is tikro yra, nes filmas toks suktas.... Vienu zodziu apart to kad abu dirba savo darba tai dar Proninas turi sekti ta savo kolega 'per jega' visai to nenoredamas. Ir kaip jis tai isrutulios su savo kolega ir tuo virsininku- kuo toliau tuo idomiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 09:40
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 05 balandžio 2012 - 09:35
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 05, 08:22)
Vakar pradėjom žiūrėt "Niebo v ogne". Pažiūrėjom tik 2 serijas. Pradžia - kabina  ax.gif

Labai geras filmas. Net kazkaip nesitikejau kad taip itrauks kai tik pradejau ziureti, ir aktoriai tokie geri surinkti, o draugu ketvertukas tai isvis puikus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 09:58
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 10:44)
o draugu ketvertukas tai isvis puikus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 05, 11:44)
Labai geras filmas. Net kazkaip nesitikejau kad taip itrauks kai tik pradejau ziureti, ir aktoriai tokie geri surinkti, o draugu ketvertukas tai isvis puikus smile.gif

o blembočki pirmi du mane veza, anie irgi nieko, bet pirmieji wub.gif
Labas, mergaites 4u.gif , ziema kokia, per tilteli eidama vos neissitiesiau , apledeje viskas, slidumelis...
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 05, 12:24)
o blembočki pirmi du mane veza, anie irgi nieko, bet pirmieji wub.gif

tai kad anie paskutiniai du zinokit cia gerai su humoru draugauja, ypatingai Артем Ткаченко, labai patiko!
yra ir kitu cia neblogu smile.gif
Павел Трубинер is 'Zaicevos'
user posted image
Егоров Андрей Павлович is 'Varenkos'
user posted image
net ir vokietis cia yra toks kuris per visa filma su Proninu rungesi kaip geri ir puikus abu lakunai- skaite viens kita lygiais priesininkais vertais viens kito... net tas vokietis kazkuria prasme Proninui gyvybe isgelbejo.
Atsakyti
Kai tik kalba pasisuka apie gražius vyrus, aš tūtkaktūt biggrin.gif

Balujevas - aišku kas. O kas yr Proninas? Googlius nei vieno gražaus nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 05, 15:06)
Kai tik kalba pasisuka apie gražius vyrus, aš tūtkaktūt biggrin.gif

Balujevas - aišku kas. O kas yr Proninas? Googlius nei vieno gražaus nerodo ax.gif

user posted image
Nugis šitas gražuolis ax.gif
Atsakyti
Keliu dar viena i savo perziuros sarasiuka, ''Тихая застава'' /2011/ http://kinozal.tv/de...s.php?id=837126
paziurejau трейлер'i ir lyg idomus turetu buti http://www.youtube.c...feature=related
kokia jaudinanti foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 balandžio 2012 - 16:25