Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 04 02, 18:31)
Visgi prisiruoset mirksiukas.gif o cia sena ar ta nauja versija?
Del tempos uzjauciu, tikrai... Praejusia savaite ir as turejau toki 'geri'

Tik jau jokiu budu i mane negalima kreiptis jus biggrin.gif
Sena versija ziurejau, bet iki puses nepriartejau, uzmigau, bent temp nukrito. Vaikas vargsas, namie kirmija per mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 01, 14:26)
Aš pabaigiau Samozvankata, nutariau, kad toks tik laiko prastumimui.  schmoll.gif

o man http://kinozal.tv/de...s.php?id=949056 patiko , pirma serija ypac, o jau kokia bobulyte, su tokia ir per ugni , vandeni ir varines trubas gali eiti thumbup.gif , antra serija irgi nieko, kitos dvi neblogos, bet jau veiksmas toks issikvepes.Bondarenko blondina pamaciau , net zagtelejau , pasitikrinau ar tikrai jis, idomiai keistas, bet tamsiaplaukis grazesnis .Zodziu filmas poros seriju butu liuksiskas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 04 02, 20:31)
As irgi spelioju, bus geras ar nelabai g.gif ir truputi man siame filme mazytis trukdis, mat nelabai patinka man si aktore
Полина Сыркина

ir man ji nea schmoll.gif , kaip ir dvynes...
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 02, 21:40)
o man http://kinozal.tv/de...s.php?id=949056 patiko , pirma serija ypac, o jau kokia bobulyte, su tokia ir per ugni , vandeni ir varines trubas gali eiti thumbup.gif , antra  serija irgi nieko, kitos dvi neblogos, bet jau veiksmas toks issikvepes.Bondarenko blondina pamaciau , net zagtelejau , pasitikrinau ar tikrai jis, idomiai keistas, bet tamsiaplaukis grazesnis .Zodziu filmas poros seriju butu liuksiskas wub.gif
Papildyta:

ir man ji nea schmoll.gif , kaip  ir dvynes...

Bobulytė tai thumbup.gif
Atsakyti
Jau startavo ''Счастливый билет'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=950260

Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 04 02, 21:40)
Papildyta:

ir man ji nea schmoll.gif , kaip  ir dvynes...

o man ji net labiau 'ne' nei dvynes (ypatingai viena is dvyniu) mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2012 04 02, 21:06)
Tik jau jokiu budu i mane negalima kreiptis jus  biggrin.gif

kaip kitaip- nesugalvoju, o kazkaip 'tujint' liezuvis neapsivercia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 balandžio 2012 - 21:22
QUOTE(Visgi @ 2012 04 02, 22:07)
Jau startavo ''Счастливый билет'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=950260

nu ir vėl siunčiuosi biggrin.gif
Kai grįžau iš darbo, taip ir sėdau žiūrėt filmų.
Žiūriu podari mne voskresenje, liko dvi serijos. Gal dakalsiu šiandien.
taip ir einu į darbą nedamiegojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 02, 22:21)
taip ir einu į darbą nedamiegojus biggrin.gif

as taip pat doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiala @ 2012 04 02, 22:21)
Žiūriu podari mne voskresenje, liko dvi serijos.

Ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 02, 22:29)
as taip pat doh.gif
Papildyta:

Ir kaip?

Geras
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 02, 22:40)

Rimtai? Tuomet iterpsiu i savo sarasiuka.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 04 02, 21:21)
kaip kitaip- nesugalvoju, o kazkaip 'tujint' liezuvis neapsivercia  4u.gif

Mane drasiai galima tujinti mirksiukas.gif
Kol vaikas nemiega, ziureti pradejau "Kliuchi ot schastja", nes tiek triuksmauja, kad negirdziu "Romano" biggrin.gif
Atsakyti
Vakar parsisiuntem naujas "Internu" serijas, tai su vyru maloniai laika praleidom, pazvengem nuosirdziai thumbup.gif
O siaip siuo metu ziurim seriala "Zakrytaja skola".
Miske stovi kazkada buve vaiku namai, o dabar padaryta prestizine mokykla-pensionas vaikams nuo 1 klases iki 12, kur mokosi turtingu teveliu vaikeliai. Vieni ju nuosirdus, puikus, kiti-kaip reta bjauriukai. Ir stai netiketai vyresniuju mokiniu kompanija isuka paslaptingi ivykiai, jie tampa nepaaiskinamu ivykiu liudininkai. Randa mokyklos pozemiuose vaiku kaulus bei nuzudyta istorijos mokytoja. Mokiniai pradeda tyrima, taciau kazkas juos stebi ir kesinasi i ju gyvybes...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 04 03, 06:27)
Vakar parsisiuntem naujas "Internu" serijas, tai su vyru maloniai laika praleidom, pazvengem nuosirdziai thumbup.gif
O siaip siuo metu ziurim seriala "Zakrytaja skola".
Miske stovi kazkada buve vaiku namai, o dabar padaryta prestizine mokykla-pensionas vaikams nuo 1 klases iki 12, kur mokosi turtingu teveliu vaikeliai. Vieni ju nuosirdus, puikus, kiti-kaip reta bjauriukai. Ir stai netiketai vyresniuju mokiniu kompanija isuka paslaptingi ivykiai, jie tampa nepaaiskinamu ivykiu liudininkai. Randa mokyklos pozemiuose vaiku kaulus bei nuzudyta istorijos mokytoja. Mokiniai pradeda tyrima, taciau kazkas juos stebi ir kesinasi i ju gyvybes...

geras, geras, trečia sezoną jau žiūriu thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara,
As viena diena infarkta gausiu su tuo ziurimu ''Небо в огне'' /2010/. Ramiai be itampos neina ziureti.
Beziurint tokius filmus galvoje sukasi mintys ivairios... Dvi is ju- neduok D zmogui pergyventi kara ir gimti moterim kokioj islamu saly mastau.gif
Belieka dziaugtis kad gimiau nei per anksti nei per velai, gimiau paciu laiku (kaip toj dainoj) mirksiukas.gif
Atsakyti