Sveikos, retai cia rasau, bet kadangi pati ir uzvedziau sita tema pries kazkiek laiko, tai ilendu vis pasisemti informacijos
Vakar iki 1val nakties ziurejau Cheriomuchas, tai kaip ir Delovej prazliumbiau, atsikeliau uztinusiom akim
Va, tokio siuzeto filmai man labiausiai patinka
Kazin paskutiniu metu dar kazko panasaus, naujo ir nematyto dar yra isleista? Gal koki dushevna praziopsojau?
''Шаповалов'' /2012/ pagal scenarijaus aprasyma turetu buti idomus, na zinoma kam patinka tokio pobudzio filmai, man- patinka. Bet palauksiu visu seriju. http://kinozal.tv/de...s.php?id=950018
Labu,
Aš atsilikėlė Vakar ir užvakar kankinau Likvidaciją. Ir gaunasi taip, kaip ir nelabai idomu būtų, ale bet išjungti negali
Aš atsilikėlė Vakar ir užvakar kankinau Likvidaciją. Ir gaunasi taip, kaip ir nelabai idomu būtų, ale bet išjungti negali
QUOTE(Visgi @ 2012 04 02, 14:16)
''Шаповалов'' /2012/ pagal scenarijaus aprasyma turetu buti idomus, na zinoma kam patinka tokio pobudzio filmai, man- patinka. Bet palauksiu visu seriju.
ir man patinka o kiek seriju bus is viso
QUOTE(natuliona @ 2012 04 02, 14:37)
ir man patinka o kiek seriju bus is viso
daug kur raso kad 8, bet radau komentaruose kad neva 16
Dar nauja uzmaciau Счастливый билет (2012), bet irgi online kol kas ner
QUOTE(maja-as @ 2012 04 02, 15:39)
Blogai. Nes tik ėsti užsinori Ir, žinoma, ne bet ko, o to, ką jie ten valgo
Visgi susiruosiau ziureti "Служебный роман" juk taip ir nesu maciusi. Ikalsiu karstos arbatos, gal numus temp ir tikiuosi neuzmigti vidury filmo
QUOTE(Ingaja @ 2012 04 01, 20:11)
Сериал Однолюбы kazin kaip sitas? Online kol kas nerandu
As irgi spelioju, bus geras ar nelabai ir truputi man siame filme mazytis trukdis, mat nelabai patinka man si aktore
Полина Сыркина
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2012 04 02, 17:36)
Visgi susiruosiau ziureti "Служебный роман" juk taip ir nesu maciusi. Ikalsiu karstos arbatos, gal numus temp ir tikiuosi neuzmigti vidury filmo
Visgi prisiruoset o cia sena ar ta nauja versija?
Del tempos uzjauciu, tikrai... Praejusia savaite ir as turejau toki 'geri'
QUOTE(natuliona @ 2012 04 02, 10:42)
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 02, 14:26)
Likvidaciją
QUOTE(maja-as @ 2012 04 02, 16:39)
Nei vieno dar neziurejau (nors ta antraji seniai jau knietejo paziureti)
Esu inykusi ziureti ''Небо в огне'' /2010/ Labai geras, itraukia kaip reikalas. Visko siame filme yra...
Tрейлер http://www.youtube.c...h?v=y6eshNHo8XI