Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 28, 13:46)
Vau, tikrai bigsmile.gif Gal greit ir mes galesim pamatyti rusiska varianta, jei lietuviai neleidzia ideti biggrin.gif

aha ir as taip pagalvojau, mazum per kaimynus gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 kovo 2012 - 12:50
Aš sau ramiai vakarais žiūriu VSEGDA GOVORI VSEGDA 7. Tiksliau,ne ramiai ,o suirzus nuo tos moteriškės visiško atsidavimo savo vyrui doh.gif Numetė jai meilužės vaiką,o toji žiūri išsisiepus schmoll.gif Hm, keista,kad Porošina taip sustambėjo,ar ten specialiai jai prigrūdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 03 28, 13:48)
aha ir as taip pagalvojau, mazum per kaimynus gal pavyks mirksiukas.gif

Ale pavadinimas koks-"Goriaceje serdso" wub.gif Is herojinio filmo padare meiles istorija su nuotykiais, tarp turtuolio ir beturcio drinks_cheers.gif
Ir dar kaip sake: "Vakaru Robinas Hudas".
Mus su Vakarais sulygino lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

maciau as ta musu Blinda,(ten tokia akimirka buvo, juokiausi biski, Blin-da, blin -net)...zodziu...siaip sau filmukas...Neveltui man rodos ziurim vis tik rusu filmus.Na nemoka taip isijausti i vaidmeni lietuvaiciai, nesvarbu, kad ikiso truputi rusu aktoriu..Na, Tatjana Liutajeva gal ir nieko, bet jos dukra...na tiek to..pasilaikysiu sau nuomone...

O Jarik gal reiks ziuret.. g.gif liudnokas, ale geriau nei bet koks...
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2012 03 28, 14:00)
bet jos dukra...na tiek to..pasilaikysiu sau nuomone...

o aš neslėpsiu,nepatinka man ji,visur vienoda ,ir mimika,ir kalbėjimo maniera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2012 03 28, 14:00)
(ten tokia akimirka buvo, juokiausi biski, Blin-da, blin -net)

man irgi sitas patiko
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 03 28, 13:53)
Aš sau ramiai vakarais žiūriu VSEGDA GOVORI VSEGDA 7. Tiksliau,ne ramiai ,o suirzus nuo tos moteriškės visiško atsidavimo savo vyrui doh.gif Numetė jai meilužės vaiką,o toji žiūri išsisiepus schmoll.gif  Hm, keista,kad Porošina taip sustambėjo,ar ten specialiai jai prigrūdo g.gif

aga, tokia subobejusi, nors ji gi jauna, jai gal 37 tik.
Atsakyti
Paziurejau "Миллионер" /2012/ Ramiam vakarui- pats tas. Siam filmui tik truksta sniego, nes primena kazkuo holivudiskus prieskaledinius filmus su stebuklu motyvais... arba galima pritaikyti posaki ''Atsargiai su norais. Jie gali išsipildyti'' smile.gif
Анонс "Миллионер" 2012
http://video.yandex....w...-93&cid=26#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 kovo 2012 - 21:53
[quote=Visgi,2012 03 28, 23:48]
Paziurejau "Миллионер" /2012/ Ramiam vakarui- pats tas. Siam filmui tik truksta sniego, nes primena kazkuo holivudiskus prieskaledinius filmus su stebuklu motyvais...

man jis panasus i 'The Family Man'.Ne turiniu , bet pamoka, pabuvimu kitam laike ir su kitais zmonem , tiesiog santykiu ir vertybiu permastymas.
Atsakyti
[quote=Ponia Delovej,2012 03 29, 08:57]
[quote=Visgi,2012 03 28, 23:48]
Paziurejau "Миллионер" /2012/ Ramiam vakarui- pats tas. Siam filmui tik truksta sniego, nes primena kazkuo holivudiskus prieskaledinius filmus su stebuklu motyvais...

man jis panasus i 'The Family Man'.Ne turiniu , bet pamoka, pabuvimu kitam laike ir su kitais zmonem , tiesiog santykiu ir vertybiu permastymas.
[/quote]
Tikrai taip. Ir nezinai zmogau kas butu buve jei butu buve...
Atsakyti
Sveikos, kuri nukniaukėt pavasarį????

Mačiau Milijonierių. Lengvas, bet su prasme...

Savaitgalį pažiūrėjau Ličnyje obstojatelstva. Filmas žiūrėjosi kaip savotitiškas penktadieninių Garliavos vaizdų tęsinys. Ir filme ir Garliavoj rodomas žmogaus bejėgiškumas prieš sistemą...Uij, kaip paveikė mane. Gerai, kad filmas baigėsi gerai - teisybė nugalėjo, visi gavo, ko nusipelnę. Pirmą kartą mačiau tą aktorių, chirurgą vaidinusį. Patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 29, 09:11)
Savaitgalį pažiūrėjau Ličnyje obstojatelstva.
rodomas žmogaus bejėgiškumas prieš sistemą...Uij, kaip paveikė mane. Gerai, kad filmas baigėsi gerai - teisybė nugalėjo, visi gavo, ko nusipelnę. Pirmą kartą mačiau tą aktorių, chirurgą vaidinusį. Patiko.

as ji ruosiuosi ziureti, tai gerai kad bent su pabaiga viskas ok, nes ir taip nesmagus tas oras toks o dar jei filmus ziuret su blogom pabaigom tai isvis kapec mastau.gif
Atsakyti