"Мамы" kinozale jau idetas, bet as palauksiu kol online pasirodys
Мамы
Ziurim su MB dabar filma "Papasi"(tetusiai)-ir mums patinka
Is kalejimo paleidziamas 20 metu atsedejes finansiniais nusikaltimais kaltinamas nusikaltelis. Tuo paciu atleidziamas doras policininkas is darbo. Ir stai kreipiasi tas buves nusikaltelis i ta policininka del vienos priezasties: nusikaltelio dukra, suaugusia mergina jau, pries 20 metu isivaikino policininko seima. Stai ir prasideda visos linksmybes, kai po vienu stogu ima gyventi "mentas" ir "tiuriaga", bandydami tapti paciais geriausiais tetusiais dukrai, o tuo paciu vienas kito nekenciantys ir pasiryze vienas kitam gerkle perkasti. O kur dar vietines mafijos isakymas pavogti originalu paveiksla is muziejaus...
Linksmas, nuotaikingas, maloniai ziurimas filmas su humoru ir nenuobodziu veiksmu
Is kalejimo paleidziamas 20 metu atsedejes finansiniais nusikaltimais kaltinamas nusikaltelis. Tuo paciu atleidziamas doras policininkas is darbo. Ir stai kreipiasi tas buves nusikaltelis i ta policininka del vienos priezasties: nusikaltelio dukra, suaugusia mergina jau, pries 20 metu isivaikino policininko seima. Stai ir prasideda visos linksmybes, kai po vienu stogu ima gyventi "mentas" ir "tiuriaga", bandydami tapti paciais geriausiais tetusiais dukrai, o tuo paciu vienas kito nekenciantys ir pasiryze vienas kitam gerkle perkasti. O kur dar vietines mafijos isakymas pavogti originalu paveiksla is muziejaus...
Linksmas, nuotaikingas, maloniai ziurimas filmas su humoru ir nenuobodziu veiksmu
Kokias rimtas temas nagrinėjat, ciocios
Labas.
Mes šįvakar sėsim žiūrėt Мой парень - ангел Treileris kabina juodai, tikiuosi, ne camripą parsipučiau.
Labas.
Mes šįvakar sėsim žiūrėt Мой парень - ангел Treileris kabina juodai, tikiuosi, ne camripą parsipučiau.
Laba
Prisiduodu :
Свидетельница - nudnokas toks, nuspejamas, nepatko. Kazkaip tikejaus daugiau is sio filmo, nes ir aktoriai geri ir aprasymas intriguojantis.
O Казак patiko, jautrus, itemptas, tiesiog geras filmas. Toj vietoj, kai tetis skaite dukters dienorasti, gniuzulas gerklej istrigo, labai graudu buvo.
Tai tiek. Labos visoms
Prisiduodu :
Свидетельница - nudnokas toks, nuspejamas, nepatko. Kazkaip tikejaus daugiau is sio filmo, nes ir aktoriai geri ir aprasymas intriguojantis.
O Казак patiko, jautrus, itemptas, tiesiog geras filmas. Toj vietoj, kai tetis skaite dukters dienorasti, gniuzulas gerklej istrigo, labai graudu buvo.
Tai tiek. Labos visoms
QUOTE(svelni @ 2012 03 25, 00:27)
lengvas vakaro filmas, man labai patiko, todel rekomenduoju
"Счастье по контракту" (2010)
"Счастье по контракту" (2010)
man sitas labiau patiko uz pastaraji ''Жена по контракту'' /2009/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=351308
Visgi,butinai paziuresiu man tokie patinka
Na ką gi ką gi Filmas apie angelą smagus, lengvas ir kaip tik šeštadienio vakarui. Kažkuo panašus į Angelų miestą, tik su gera pabaiga. Man patiko, diedui irgi
QUOTE(Visgi @ 2012 03 25, 00:47)
perziurejau sita vakar, ilgiausiai naktinejau mintis nebloga, bet jau ta pagrindine aktore man viska gadino....nu tokia netinkanti siam vaidmeniui, ar cia ji vaidinti nemoka, bet visa filma viena veido, kalbos israiska vaidino tas pagrindinis aktorius neblogai vaidinio, bet man jo isvaizda nepatinka
Ooo ka idejo ''Коммуналка'' /2011/
as ji maciusi man patiko, dabar siuciu MB paziuret
as ji maciusi man patiko, dabar siuciu MB paziuret
Neblogas filmas ir visiskai netiketi "vingiai", net negalvojau,kad taip viskas pasisuks
filmas online
"От сердца к сердцу"
filmas online
"От сердца к сердцу"
Gal dar niekas nerekomendavo sio, o jei ir taip tai tikrai vertas demesio
Ящик Пандоры http://kinozal.tv/de...s.php?id=933762
Ящик Пандоры http://kinozal.tv/de...s.php?id=933762