QUOTE(ENIGMA @ 2012 03 23, 13:54)
nu kodėl ...
Ar teko žiūrėti apie rugsėjo 11 dokumentinį? labai gerai viskas pagrįsta buvo, todėl ir daugelyje šalių buvo uždraustas
Ir aš noriu nuorodos
Bet čia tai buvo nesenai, galima kažką iškapstyti. O čia - 100 metų senumo. Ką jau ten tikro galima atrasti.
nežinau. Bet ir žiūrint šitą dokumentinį (dar tik pirmoj daly esu) jaučiamas žmogiškasis klaidos faktorius, kuris pritempiamas iki "dirbtinio" nuskandinimo.
Prožektorių nėra ir t.t.
Na taip - atsisako ne vienas turtingas milijonierius nuo kelionės. Bet gali būti tik sutapimas. Vienas atsisakė - kompanija iš paskos.
Žiūriu toliau.
Papildyta:
QUOTE(egesichora @ 2012 03 23, 14:06)
Jei paviršutiniškai žiūri,negalvodamas ir neatsirinkdamas informacijos,tai ir neprileidi prie savęs. O turėdamas dar kitos info+tai kas vyksta šiuo metu pasaulyje ir viską dėliodamas atrandi ne vieną sutapimą ir tai tik papildo ir įtikina tuo kas ištikrųjų vyksta.
Visais laikais ,valdydami žmoniją galingieji (tame tarpe katalikų bažnyčia) naudojo baimę žmonių masėms suvaldyti. Dabar yra ne kitaip,tik metodai tapo išradingesni.
Su šiuo teiginiu sutinku. Bet apie tai tiesa sužinoma ne po šimtmečio.
Nesakau, kad ne, bet man mažai tikėtinas kaip ir toks faktas, apie tos anglės moters atsiradimą 1993m, berods
Panašu į fantastiką. Laiko duobėm, tuneliais, skylėm - netikiu nors tu ką.