Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

man atrodo , kad 10 nedave balsuoti, 6 kokius tai tikrai , o paskui jau nea.nu dar pabandysiu tuoj.Bet jei leis 10, tai sian dar 20 balsu bus is musu.Azartas ir mane pagavo mirksiukas.gif
ir tas piesinys surinkes daugiau balsu visai negrazus, skystas toks, ir spalvos blankios, musiskis mirksiukas.gif biggrin.gif tai šarmingas ir seima darni, ir mama saldainiu prisikrovus salia saves, matyt dietos ne motais, o tetis tai jau kaip ir sakiau - grazut grazutelis bigsmile.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=943575
aprasymas neblogas, bet ilgaaaas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 19 kovo 2012 - 19:04
Kalbant apie filmus, tai pasiziurejau ispeikta "Neputiovaja nevesta". O man jis patiko labiau nei "Rojaus obuoliukai" ar "Giulciataj" drinks_cheers.gif Pirmiausia, daug veiksmo, antra, nera veplu grazuoliu, su telyciu akimis, devil.gif nesugebanciu pakovoti uz savo meile,trecia, daug sodraus kaimisko humoro, o man tai patinka thumbup.gif Kaip humoristinis serialas iki "Svotu" netempia tikrai, bet pasiziurejau visas keturias serijas lengvai, su malonumu.
I kaima sunelio is seneliu pasiimti atvaziuoja vaiko motina, tokia fifa ant spilku. Seneliai netiki prabudusia motinos meile, anukelio atiduoti neketina, sugalvoja salyga, kad jei ji pora menesiu padirbs kaimisku darbu ir pasirodys esanti mylinti motina, kuri del vaiko viska istveria, vaika atiduos. Stai ir prasideda fifai kaimiska diena nuo ankstyvo ryto... Tik fifa pasirodo esanti ne is pirsto lauzta, tai protinga ir samoninga moteris, nusprendusi padeti kaimo zmonems.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 19, 22:42)

as ispeikiau po nepilnos serijos, nes nezinojau , kad toliau bus taip.Bet pradzia man tai tikrai neidomi ir nuobodi , toks kratinys. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 19, 21:42)
Kalbant apie filmus, tai pasiziurejau ispeikta "Neputiovaja nevesta". O man jis patiko

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 19, 22:06)
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 19, 22:42)

as ispeikiau po nepilnos serijos,
Bet pradzia man tai tikrai neidomi ir nuobodi , toks kratinys. cool.gif

Tai cia matyt tinka posakis- 'geriau viena kart pamatyt nei desimt kart isgirst' mirksiukas.gif
Atsakyti
Baigiau ziureti ''Ласточкино гнездо'' /2011/. Gyvenimiskas. Pasakojama šeimos gyvenimo istorija... Yra vietu pamastymams apie zmoniu likimu ir gyvenimo trapuma. Koki dideli vaidmeni zmogaus gyvenime suvaidina atsitiktinumas ar kokia gyvenimiskai reiksminga buna menkute smulkmena... Ir koks menas moketi atleisti...
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 kovo 2012 - 23:21
Labas rytas, visoms palaikančioms po 4u.gif žinau su tomis korupcijomis, kažkada draugė dirbo vilsate tai picas laimėdavome kiekvieną dieną, o dabar pamasčiau - pasaulis apvalus g.gif tongue.gif

Aš dar žiūriu Военный госпиталь, sunkiai žiūrisi, siužetas neblogas, bet labai ištemptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2012 03 20, 12:20)
Dieve, aš tokia kalta jaučiuosi, kad temą užteršiau, labai labai atsiprašau.
Žinokit, neleido balsuoti ir mano chebrai iš Ispanijos, ir iš Belgijos ne tik Lietuvoje, todėl aš irgi nesuprantu šito, o organizatoriai net nesiteikia atsakyti į laiškus.

perejau per visus kompus darbe, tai nei vienam neleido balsuoti doh.gif

vakar žiūrėjau Ящик Пандоры tai labai net patiko smile.gif

Dėl Август. Восьмого sutinku kad persistenge biski su grafika , bet šiaip pati ideja filmo man patiko ax.gif

šiandien mano planai Подари мне воскресенье
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 20 kovo 2012 - 13:21
QUOTE(natuliona @ 2012 03 20, 12:49)

ir as matau tik sita, nes is kito kompo darbe dar bandziau
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2012 03 20, 14:21)

sitas irgi mano planuose, tik vienas 'bet...' paskaicius filmo aprasyma kyla klausimas ar ne per daug 8-niu seriju? g.gif
lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif
sitas bent jau su 4-riom serijom
''Лучшее лето нашей жизни''/2011/
http://serialu.net/l...-nashej-zhizni/
jei noresis ko saldaus paziuret, tai ko gero pradesiu nuo trumpesnio mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 20 kovo 2012 - 14:36
QUOTE(Visgi @ 2012 03 20, 14:02)
sitas bent jau su 4-riom serijom
''Лучшее лето нашей жизни''/2011/
http://serialu.net/l...-nashej-zhizni/
jei noresis ko saldaus paziuret, tai ko gero pradesiu nuo trumpesnio mastau.gif

o gal ir man nuo sito pradet bigsmile.gif apsispresiu vakare biggrin.gif
aš dar prie "Giulčitaj" niekaip neprieinu doh.gif reikia ir jam rasti laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 03 20, 15:55)
o gal ir man nuo sito pradet  bigsmile.gif apsispresiu vakare  biggrin.gif
aš dar prie "Giulčitaj" niekaip neprieinu  doh.gif reikia ir jam rasti laiko  smile.gif

nepavydziu,
zinau ka reiskia kai ir ta ir ana norisi pasiziureti, o dar nauju 'paduoda'... kaip sakoma ir nezinai zmogau kuda padatsa komu adatsa
Atsakyti
Naktį nemiga kankino, tai pradėjau žiūrėt Podarok sudby. Pažiūrėjau pusantros serijos, nekabina kolkas. Labai lėtai veiksmas vystosi, ir aktoriai vyrai negražūs...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 20, 16:18)
Podarok sudby. Pažiūrėjau pusantros serijos, nekabina kolkas. Labai lėtai veiksmas vystosi, ir aktoriai vyrai negražūs...

Analogiska. Kazkada pries metus laiko paziurejau pora seriju ir del tu paciu jusu isvardintu priezasciu- meciau lauk. Kartais ir dabar net nusistebiu kaip jis gali buti ziurimas kitiems g.gif Bet prisimenu taisykle- visi mes skirtingi smile.gif
Atsakyti