Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VIII tema)

QUOTE(ENIGMA @ 2012 03 18, 13:33)
š šitą pirma  žiūrėčiau ''Небо в огне''  thumbup.gif

Parsiunčiau senokai - niekaip nerandu eilės pažiūrėt blush2.gif

Vakar pažiūrėjom 3 serijas Золотой капкан http://kinozal.tv/de...s.php?id=779363 Užkabino ax.gif Pirma serija nuobodoka, bet po trečios, nesinorėjo išjungti. Suintrigavo. Ne saldus filmas. Nuomonę galima pareikšti po viso peržiūrėjimo blush2.gif Bet kol kas laukiui vakaro, kad galėčiau žiūrėt - žiūrim abu su V blush2.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 18, 20:10)
ar ziurit toliau Obuoliukus ??  ax.gif as dabar siunciuosi visa.

Pabaigiau Obuoliukus. Ir Giulčataij, ir Varošilovo šaulį. Turiu Igra ir Šaman. Kažkurį ir pradėsiu. Kol šlapia ir ridikėlių sėt negalima biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, ponios 4u.gif

Žiūrėjau ''Ласточкино гнездо'' . Labai patiko, toks jautrokas, ir ką begalvočiau apie pagrindinę aktorę (kartais ji man patinka, kartais ne, nes visur ją kiša), bet jos vaidyba labai gera. Paskutinę seriją pевела как маленькая...

sekantis matyt bus eilėj ''Любви целительная сила''.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 03 18, 15:44)

''Личные обстоятельства'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=942361

Sitas geras ,nu tik taip gaila to chirurgo vaka tris serijas praziurejau unsure.gif labai jau daug per jas ivyko ,idomu ka dar per 5 serijas parodys blink.gif

O siaip atsiminiau nerealu filma wub.gif Девочка

Cia istrauka is filmo ,jos daina wub.gif http://www.youtube.c...h?v=6ah2677HioI
o cia filmas ,man tai labai patiko wub.gif kriuokiau daug wub.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=368367
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 03 17, 17:57)
Aciu sunciuosi  smile.gif man dabar tokie patinka  smile.gif

o Август. Восьмого kas ziurejo? kazkaip neradau komentaru  ax.gif

QUOTE(iowa @ 2012 03 18, 14:31)
schmoll.gif  schmoll.gif niekaip nesiulau ziuret  schmoll.gif
neziuret ,arba as durna ,bet man nepatiko  unsure.gif grafika bloga ,viskas daryta su kompu ,filmas be prasmes ,as perziurejau ant 4 greicio ,be garso ,nes nebuvo ka ziuret ,istryniau iskart  cool.gif
o kuris cia filmas apie ta chirurga ?? g.gif

Visiškai jums pritariu drinks_cheers.gif nu senai tokių nesamonių nemačiau, įvertinau,kad per kokius 5 metus pats praščiausias filmas matytas, nu toks pigus ... nors aktoriai labai neblogi surinkti, bet siužetas ir pastatymas tragiška,pati idėja dar blogiau doh.gif doh.gif doh.gif

Čistaja proba - suvalgiau, įvertinčiau 8/10, bet žiūrėti tikrai galima, visdėlto nors ir suktas bet nuo 4 serijos maždaug viskas susidėliojo į vietas,taip, kad lengvam vakarui tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 19 kovo 2012 - 09:08
QUOTE(iowa @ 2012 03 19, 09:46)
Sitas geras ,nu tik taip gaila to chirurgo vaka tris serijas praziurejau  unsure.gif  labai jau daug per jas ivyko ,idomu ka dar per 5 serijas parodys blink.gif 

Oi, dar kiek veiksmo bus thumbup.gif thumbup.gif Gal tik 7-8 serijos tokios ramesnes, mano nuomone, galejo jas ir i viena isprausti, bet cia man taip atrodo, kuri veiksma megsta, o ne ten "siusiusiu" visokius beprasmius seilejimus apie meile. biggrin.gif Bet bus ir cia meile wub.gif Ir netiketa. Ir pabaiga gera, bent laiminga nuejau miegoti, kad blogiukai gauna pagal nuopelnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 19, 10:29)
Oi, dar kiek veiksmo bus thumbup.gif  thumbup.gif Gal tik 7-8 serijos tokios ramesnes, mano nuomone, galejo jas ir i viena isprausti, bet cia man taip atrodo, kuri veiksma megsta, o ne ten "siusiusiu" visokius beprasmius seilejimus apie meile. biggrin.gif Bet bus ir cia meile wub.gif Ir netiketa. Ir pabaiga gera, bent laiminga nuejau miegoti, kad blogiukai gauna pagal nuopelnus thumbup.gif

O jetau tai dar zliumbsiu ,tas films toks gyvenimiskas ,labai jau gaila to daktaro ,visa laika galvoju kaip as elgciaus jo vietoi unsure.gif baisu ,laukiu vakaro kada galesiu ramiai toliau ziuret ,jauciu 8 jau lovoi busiu kad paziuret iki galo siandie biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 03 19, 08:46)

O siaip atsiminiau nerealu filma  wub.gif  Девочка

Cia istrauka is filmo ,jos daina  wub.gif http://www.youtube.c...h?v=6ah2677HioI 

Aha,man ir šitas labai patiko thumbup.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2012 03 19, 09:07)

Čistaja proba - suvalgiau, įvertinčiau 8/10, bet žiūrėti tikrai galima, visdėlto nors ir suktas bet nuo 4 serijos maždaug viskas susidėliojo į vietas,taip, kad lengvam vakarui tinka  ax.gif

Lengvam vakarui unsure.gif Nu aš tai nesutikčiau..Bent jau man tai toli gražu iki lengvo vakaro su šituo filmu..Man tai gana nemažai įtampos ir nuo 4 serijos aš tai dar nesudėliojau visko g.gif Aš,jei jau vertint balais,šiam filmui skirčiau 10/10.. Nu bet,kaip jau ne kartą buvo sakyta,visos mes skirtingos,skirtingai patinka,skirtingai ir vertinam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 19, 10:54)
Lengvam vakarui  unsure.gif  Nu aš tai nesutikčiau..Bent jau man tai toli gražu iki lengvo vakaro su šituo filmu..Man tai gana nemažai įtampos ir nuo 4 serijos aš tai dar nesudėliojau visko  g.gif  Aš,jei jau vertint balais,šiam filmui skirčiau 10/10..  Nu bet,kaip jau ne kartą buvo sakyta,visos mes skirtingos,skirtingai patinka,skirtingai ir vertinam  tongue.gif

Kai ji ziurejau man taip pat ramiu vakaru net is tolo nekvepejo. Man ten nuo pirmos serijos itampa pakvipo, jau nekalbu apie tolimesnes serijas. Rasiau jau kad siam filmui ne maziau 10/10 balu skiriu. Labai geras.

Atsakyti
nu sveikos 4u.gif
sian ir as pradesiu ziureti Cistaja proba,. paziuresiu kuo man ji kvepes tongue.gif
nu bet jau oras pas mus - pilkuma, niuruma, o dar juoda stiuke uzsivilkau, zodziu, tikras gedulas, mirksiukas.gif eisiu pirkti ciklameniniu spalvu saliko, va tep sumasciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 19, 09:54)
Aha,man ir šitas labai patiko  thumbup.gif
Lengvam vakarui  unsure.gif  Nu aš tai nesutikčiau..Bent jau man tai toli gražu iki lengvo vakaro su šituo filmu..Man tai gana nemažai įtampos ir nuo 4 serijos aš tai dar nesudėliojau visko  g.gif  Aš,jei jau vertint balais,šiam filmui skirčiau 10/10..  Nu bet,kaip jau ne kartą buvo sakyta,visos mes skirtingos,skirtingai patinka,skirtingai ir vertinam  tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 03 19, 10:10)
Kai ji ziurejau man taip pat ramiu vakaru net is tolo nekvepejo. Man ten nuo pirmos serijos itampa pakvipo, jau nekalbu apie tolimesnes serijas. Rasiau jau kad siam filmui ne maziau 10/10 balu skiriu. Labai geras.

Visos mes skirtingos smile.gif man kaikurie filmai paliko didesnį įspūdį, aš kai meilių seilių nežiūriu, ne mano žanras, tai ir vertinu iš savo varpinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 19, 12:14)
nu bet jau oras pas mus -  pilkuma, niuruma, o dar juoda stiuke uzsivilkau, zodziu, tikras gedulas, mirksiukas.gif

pas mus lygiai tas pats, fuj, ne pavasariu kvepia o kaip rudeniu kokiu mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 19, 10:54)
.. Nu bet,kaip jau ne kartą buvo sakyta,visos mes skirtingos,skirtingai patinka,skirtingai ir vertinam  tongue.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2012 03 19, 12:17)
Visos mes skirtingos  smile.gif 

Visiskai teisingai smile.gif
Neesu labai atsidavus tik vienam zanrui, kartais miksuoju, kartais nuo nuotaikos priklauso. Labai ivairiai. Labiau gal kategoriska esu 'koviniams' filmams, nemegstu tokio zanro tai tikrai schmoll.gif
Atsakyti