Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Aciu labai wub.gif Turbut sitas variantas ir isspres visa galvos skausma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 23 kovo 2012 - 20:18
Sveikos, labai reikia patarimo. Gėda prisipažinti, bet gėlytėse visai nieko nesigaudau, nežinau kokių kada pats bumas, nieko... blush2.gif Vestuvės rugpjūčio 10d., suknutė paprasta, lengva, graikiško stiliaus. Labai norėčiau kokios spalvingos nelabai didelės puokštės (pati esu smulki labai), kurioje dominuotų violetinė spalva. Labai lauksiu patarimų kokias gėles rinktis ar puokščių pavyzdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlotta @ 2012 03 23, 22:30)
Sveikos, labai reikia patarimo. Gėda prisipažinti, bet gėlytėse visai nieko nesigaudau, nežinau kokių kada pats bumas, nieko... blush2.gif  Vestuvės rugpjūčio 10d., suknutė paprasta, lengva, graikiško stiliaus. Labai norėčiau kokios spalvingos nelabai didelės puokštės (pati esu smulki labai), kurioje dominuotų violetinė spalva. Labai lauksiu patarimų kokias gėles rinktis ar puokščių pavyzdžių  4u.gif

Kai užsiminėte apie spalvingą puokštę, tai būtų dailu jeigu ji būtų išties spalvinga, ne tik balta ir šiek tiek kitokios spalvos 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 23, 19:45)
[i][color=darkviolet]Mano nuomone taip  4u.gif
Tik aš siūlyčiau padaryti kokį nors labai dailų kotelio dekoriuką, kad šiek tiek prisiartintų prie suknelės  ax.gif

Labai ačiū, 4u.gif o hortenzijų jau būna birželio/liepos mėnesį? vestuvės birželio 30d. o kokios ten gėlytės smulkios baltos ir tamsesnės mėlynos spalvos? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 23, 19:12)
Gal galetumet kokia nors puokste  pasiulyti prie sios sukneles? Noriu baltu kaliju ir kazko melyno ir nenoriu,kad butu prikrauta labai daug,nes pati esu smulkute  4u.gif

user posted image

graži, subtili suknelė wink.gif
Atsakyti
Ir dar kaip laikytųsi ši puokštė? blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _magnolia_: 23 kovo 2012 - 22:27
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokios gėlės paskutinėje foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 03 23, 23:20)
Labai ačiū,  4u.gif 
* o hortenzijų jau būna birželio/liepos mėnesį? vestuvės birželio 30d. o kokios
** ten gėlytės smulkios baltos ir tamsesnės mėlynos spalvos?  4u.gif  blush2.gif

* Taip, hortenzijų jau būna 4u.gif
** Ten hortenzijos. Toks jų mėlynumas natūralus, vieni žiedeliai šviesesni, kiti tamsesni 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 03 23, 23:26)
Ir dar kaip laikytųsi ši puokštė? blush2.gif
My Webpage

Hortenzijos lepesnės gėlės, būtų gerai, kad dienos eigoje turėtumėte, kur puokštelę pasimerkti, atgaibžvinti...arba darykite į "mikrafoną", tuomet gerai išsilaikys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieeeska @ 2012 03 24, 10:50)
Kokios gėlės paskutinėje foto? 4u.gif

Jeigu galbate apie pačią paskutinę foto, tai ten rožės, kalijos ir hypericum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 24 kovo 2012 - 12:01
Proteja aciu labai smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
labai labai reikia patarimo, vestuves liepos 7 , net neisivaizduoju kokios gelytes tuomet zydi ...... noreciau paprastos, lauko geliu puokstytes smile.gif kaimisko stiliaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už puokščių nuotraukas 4u.gif

QUOTE(mmmune @ 2012 03 23, 23:11)
Kai užsiminėte apie spalvingą puokštę, tai būtų dailu jeigu ji būtų išties spalvinga, ne tik balta ir šiek tiek kitokios spalvos  4u.gif

Va būtent tokios ir noriu ax.gif
Atsakyti