Aciu labai Turbut sitas variantas ir isspres visa galvos skausma
Sveikos, labai reikia patarimo. Gėda prisipažinti, bet gėlytėse visai nieko nesigaudau, nežinau kokių kada pats bumas, nieko... Vestuvės rugpjūčio 10d., suknutė paprasta, lengva, graikiško stiliaus. Labai norėčiau kokios spalvingos nelabai didelės puokštės (pati esu smulki labai), kurioje dominuotų violetinė spalva. Labai lauksiu patarimų kokias gėles rinktis ar puokščių pavyzdžių
QUOTE(Charlotta @ 2012 03 23, 22:30)
Sveikos, labai reikia patarimo. Gėda prisipažinti, bet gėlytėse visai nieko nesigaudau, nežinau kokių kada pats bumas, nieko... Vestuvės rugpjūčio 10d., suknutė paprasta, lengva, graikiško stiliaus. Labai norėčiau kokios spalvingos nelabai didelės puokštės (pati esu smulki labai), kurioje dominuotų violetinė spalva. Labai lauksiu patarimų kokias gėles rinktis ar puokščių pavyzdžių
Kai užsiminėte apie spalvingą puokštę, tai būtų dailu jeigu ji būtų išties spalvinga, ne tik balta ir šiek tiek kitokios spalvos
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2012 03 23, 19:45)
[i][color=darkviolet]Mano nuomone taip
Tik aš siūlyčiau padaryti kokį nors labai dailų kotelio dekoriuką, kad šiek tiek prisiartintų prie suknelės
Tik aš siūlyčiau padaryti kokį nors labai dailų kotelio dekoriuką, kad šiek tiek prisiartintų prie suknelės
Labai ačiū, o hortenzijų jau būna birželio/liepos mėnesį? vestuvės birželio 30d. o kokios ten gėlytės smulkios baltos ir tamsesnės mėlynos spalvos?
QUOTE(beddable @ 2012 03 23, 19:12)
Gal galetumet kokia nors puokste pasiulyti prie sios sukneles? Noriu baltu kaliju ir kazko melyno ir nenoriu,kad butu prikrauta labai daug,nes pati esu smulkute
graži, subtili suknelė
Ir dar kaip laikytųsi ši puokštė?
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Kokios gėlės paskutinėje foto?
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 03 23, 23:20)
Labai ačiū,
* o hortenzijų jau būna birželio/liepos mėnesį? vestuvės birželio 30d. o kokios
** ten gėlytės smulkios baltos ir tamsesnės mėlynos spalvos?
* o hortenzijų jau būna birželio/liepos mėnesį? vestuvės birželio 30d. o kokios
** ten gėlytės smulkios baltos ir tamsesnės mėlynos spalvos?
* Taip, hortenzijų jau būna
** Ten hortenzijos. Toks jų mėlynumas natūralus, vieni žiedeliai šviesesni, kiti tamsesni
Papildyta:
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 03 23, 23:26)
Hortenzijos lepesnės gėlės, būtų gerai, kad dienos eigoje turėtumėte, kur puokštelę pasimerkti, atgaibžvinti...arba darykite į "mikrafoną", tuomet gerai išsilaikys
Papildyta:
QUOTE(agnieeeska @ 2012 03 24, 10:50)
Kokios gėlės paskutinėje foto?
Jeigu galbate apie pačią paskutinę foto, tai ten rožės, kalijos ir hypericum
Proteja aciu labai
sveikutes,
labai labai reikia patarimo, vestuves liepos 7 , net neisivaizduoju kokios gelytes tuomet zydi ...... noreciau paprastos, lauko geliu puokstytes kaimisko stiliaus
labai labai reikia patarimo, vestuves liepos 7 , net neisivaizduoju kokios gelytes tuomet zydi ...... noreciau paprastos, lauko geliu puokstytes kaimisko stiliaus
Ačiū už puokščių nuotraukas
Va būtent tokios ir noriu
QUOTE(mmmune @ 2012 03 23, 23:11)
Kai užsiminėte apie spalvingą puokštę, tai būtų dailu jeigu ji būtų išties spalvinga, ne tik balta ir šiek tiek kitokios spalvos
Va būtent tokios ir noriu