Matau dėl bijūnų vyksta diskusijos Aš irgi iš savo ir draugių sodų tikiuosi imt... Bet jeigu sakot kad gali būt nužydėję Mano vestuvės birželio 22 - tai galvojau, kad problemų neiškils. O čia va kai būna
QUOTE(ViduxKLP @ 2012 03 22, 19:23)
Matau dėl bijūnų vyksta diskusijos Aš irgi iš savo ir draugių sodų tikiuosi imt... Bet jeigu sakot kad gali būt nužydėję Mano vestuvės birželio 22 - tai galvojau, kad problemų neiškils. O čia va kai būna
Na šiemet gal nebus, reikia bent jau taip tikėtis
QUOTE(mmmune @ 2012 03 22, 17:41)
Žinoma, kad galima, bet bijūnų žydėjimas priklauso nuo pavasario ir pačios vasaros. Deja, bet pernai birželį jau buvo nužydėję, nes aš pati laksčiau per bobulytes jų ieškodama, tai jos išjuokė mane...
o birzelio 1 dienai manau dar nebus nuzydeja bent jau velyvieji bijunai
mane visi daugiau gazdina kad dar nezydes
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 22, 18:05)
o sioje nuotraukoje kartais nedirbtines geles
Man irgi atrodo kad dirbtinės
QUOTE(Renalta @ 2012 03 23, 09:25)
o birzelio 1 dienai manau dar nebus nuzydeja bent jau velyvieji bijunai
Papildyta:
Papildyta:
Iš gėlių viduriukų sprendžiu, kad dirbtinės..
Vat čia tikra:
O čia dirbtinė:
QUOTE(Žiemos angelas @ 2012 03 23, 16:31)
Fantastika
Ar prie šios suknelės My Webpage tiktų ši puokštė My Webpage
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 03 23, 17:29)
Mano nuomone taip
Tik aš siūlyčiau padaryti kokį nors labai dailų kotelio dekoriuką, kad šiek tiek prisiartintų prie suknelės
na kažkas tokio:
Gal galetumet kokia nors puokste pasiulyti prie sios sukneles? Noriu baltu kaliju ir kazko melyno ir nenoriu,kad butu prikrauta labai daug,nes pati esu smulkute
QUOTE(beddable @ 2012 03 23, 20:12)
Gal galetumet kokia nors puokste pasiulyti prie sios sukneles? Noriu baltu kaliju ir kazko melyno ir nenoriu,kad butu prikrauta labai daug,nes pati esu smulkute
Jeigu mylite kalijas, tai jas ir rinkitės. Nedidukė iš kokių 9 - 11 kalijų puokštytė perrišta mėlynu kaspinu ir bus Jūsų svajonių derinukas
Įkeliu pora mano mėlynai baltų nuotakų gyvų pavyzdėlių
Kalijos su mėlynu kaspinėliu
Gybsofilija ir ornitogalai taip pat su mėlynu kaspinėliu ir dar su mėlynais bateliais