Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2012 03 21, 17:44)
[i][color=darkviolet]Gėlės tiktų pačios įvairiausios (na tik netinka laukinės ir rugiai  smile.gif ), forma puokštės taip pat gali būti įvairi: tradicinė pusrutulio formos, lašiukas ir netgi ilga kaskadinė (suknelės siluetas tai leidžia)  4u.gif

Aciu labai wub.gif Labai patiko 2-oji thumbup.gif tokia svelni, grazi, neperkrauta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afėja @ 2012 03 21, 20:17)
Aciu labai  wub.gif Labai patiko 2-oji  thumbup.gif  tokia svelni, grazi, neperkrauta  wub.gif

Ji ir labai reali visu metų laiku, kadangi joje kalijos, rožės ir eustomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 21, 19:18)
Ji ir labai reali visu metų laiku, kadangi joje kalijos, rožės ir eustomos  mirksiukas.gif

Jusu tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 16, 11:48)
Na va iškasiau savo seną vieną informaciją iš pernai metų bijūnų pirkimo. Jeigu nemaišau tai balandžio gale bijūno žiedas kainavo 8 Lt vienetas. Birželį kaina gali pakristi, bet šiaip kaina svyruoja 6-15 Lt intervale, kadangi galioja ta pati Olandų taisyklė kaip ir visoms gėlėms. Kiekvieną vežimą kaina gali skirtis, ir ji sužinoma tik perkant gėlės. Pvz.: Jums floristė gali pasakyti, kad vieno kaina bus maždaug 7 Lt, bet parvažiuos gėlės ir vienas bijūnas kainuos 12 Lt, ir tada ką, ji skambina Jums ir sako, kad tokia situacija ir finale Jums kaina nebetinka...  unsure.gif Kas belieka: Jums atsisakyti floristės paslaugų paskutiniu metu, moketi tik sutartą sumą arba sumokėti daugiau pagal esamą kainą...O kas floristei: nuostolis arba jeigu susitarsit viskas išsispręs gražiuoju...  unsure.gif
Žodžiu apibendrinant galiu pasakyti, kad su ne tokiomis populiariomis ir "einamomis" gėlėmis labai slidus reikalas, tiek užsakovui, tiek ir meistrui..reikia viską labai pasverti ir apsvartyti visus galimus variantus... 4u.gif

Papildyta:

Su tais bijūnais tikrai keistai.. aš įsivaizdavau kad birželio mėnesį jiems "pac gazas", bet ir mano floristė sako, kad didelė rizika negauti, gauti negražius (taip jai pernai nutiko) arba gauti labai brangius. norejau stalo puošimui naudoti bijūnus, bet pasitarusi su floriste pasirinkau baltus gvazdikus plius violetines eustomas (mano pačios puokštė iš eustomų bus).. gaila, bet nu ką... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zigzagas @ 2012 03 21, 21:39)
Su tais bijūnais tikrai keistai.. aš įsivaizdavau kad birželio mėnesį jiems "pac gazas", bet ir mano floristė sako, kad didelė rizika negauti, gauti negražius (taip jai pernai nutiko) arba gauti labai brangius. norejau stalo puošimui naudoti bijūnus, bet pasitarusi su floriste pasirinkau baltus gvazdikus plius violetines eustomas (mano pačios puokštė iš eustomų bus).. gaila, bet nu ką...  blink.gif

O eustomai normaliai laikosi? Jos nelepios gėlės? Buvau kartą vestuvėse, tai svočios puokštė dar nešėjus iš namų lėpo... - bet gal kad nešviežios gėlės buvo? Aš masčiau apie išeitį - gvazdikus su frezijom

p.s. irgi norėjau bijūnų, bet jau praktiškai atmetu - 7-12 Lt - per brangu už žiedą. Žinoma, yra ir brangesnių gėlių
Atsakyti
Akių "paganymui" 4u.gif
user posted image
user posted image
Šiek tiek kitokia ir neįprasta wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zigzagas @ 2012 03 21, 21:39)
Su tais bijūnais tikrai keistai.. aš įsivaizdavau kad birželio mėnesį jiems "pac gazas", bet ir mano floristė sako, kad didelė rizika negauti, gauti negražius (taip jai pernai nutiko) arba gauti labai brangius. norejau stalo puošimui naudoti bijūnus, bet pasitarusi su floriste pasirinkau baltus gvazdikus plius violetines eustomas (mano pačios puokštė iš eustomų bus).. gaila, bet nu ką...  blink.gif

jeigu vestuves birzelio men kai pats zydejimas bijunu
galite ju nusipirkti geliu turguje , musu vietiniu
as taip ir ketinu daryti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 21, 23:39)

O kokios cia geles? Amariliai gal, ar klystu? Kaip jos laikosi, kokiu metu ju galima gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afėja @ 2012 03 22, 10:11)
O kokios cia geles? Amariliai gal, ar klystu? Kaip jos laikosi, kokiu metu ju galima gauti?  bigsmile.gif

plukes, o kokiu metu jos buna, tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 03 22, 09:24)
jeigu vestuves birzelio men kai pats zydejimas bijunu
galite ju nusipirkti geliu turguje , musu vietiniu
as taip ir ketinu daryti
smile.gif

Žinoma, kad galima, bet bijūnų žydėjimas priklauso nuo pavasario ir pačios vasaros. Deja, bet pernai birželį jau buvo nužydėję, nes aš pati laksčiau per bobulytes jų ieškodama, tai jos išjuokė mane... verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti