Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif
Labai prašau Jūsų pagalbos 4u.gif
Vestuvės jau ne už kalnų, o niekaip neišsirenku puokštės. Galva apsisuko nuo puokščių įvairovės. doh.gif doh.gif doh.gif Mano vestuvės rugpjūčio 18 d. Vestuvių spalva - violetinė. Ką galėtumėte patarti prie tokios sukneles:
user posted image
Dėvėsiu violetinius batelius, norėtųsi puokštėje violetinių akcentų.
Atsakyti
user posted image
wub.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate cia floriste? gal galetumete patarti del tokios puokstes vestuvems? http://2.bp.blogspot...lue_orchids.jpg
nes jau apibegau keleta geliu salonu pakeliui, tai kazkaip nepavyksta man isaiskinti ko noriu, kad bent daugmaz galetu kaina pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2012 07 11, 12:41)

Man kazkaip cia manau grazu butu nedidele keliu rozeliu puokste, na ir su violetinem frezijom.
Jei netinka rozes yra irisai, jie violetiniai....
Papildyta:
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 12, 14:55)
Sveikos, gal kuri esate cia floriste? gal galetumete patarti del tokios puokstes vestuvems? http://2.bp.blogspot...lue_orchids.jpg
nes jau apibegau keleta geliu salonu pakeliui, tai kazkaip nepavyksta man isaiskinti ko noriu, kad bent daugmaz galetu kaina pasakyt  doh.gif

Kazkaip cia labai nenaturaliai ta geliu spalva atrodo. Ar nebus cia koks fotosopas.

Papildyta:
QUOTE(snekutealio @ 2012 07 09, 12:18)
Klausiu florisčių. Ar reikia kažkaip specialiai paruošti freziją į plaukus? Kadangi, pati darysiuos puoštę ir butonjetę, tai norėčiau ir pasiruošti ir gėlę į plaukus....

Be abejo reikia. Ja reikia teipuoti, nes kitaip ji nuvys ir pritvirtinti vielute, su kuria ja pritvirtins plaukuose
Atsakyti
popierines puokstes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tik idomu ar yra florisciu kurios jas daro,bet siaip atrodo labai originalu,praktiska ir grazu.
Atsakyti
puokstes is karoliuku - grazu ir originalu. puokstes is popieriniu geliu... g.gif man nelimpa schmoll.gif gal prie jos tada ir popierine vestuvine suknele rinktis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 07 13, 21:37)
puokstes is karoliuku - grazu ir originalu. puokstes is popieriniu geliu...  g.gif man nelimpa  schmoll.gif gal prie jos tada ir popierine vestuvine suknele rinktis?  biggrin.gif

na cia pagal nora ir poreiki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2012 07 11, 13:41)

Tai turėtų būti mažutė ir trapi puokštelė iš keletos baltų ir alyvinių frezijų, galima ir tą patį variantą padaryti su baltomis ir violetinėmis eustomomis (eustomų violetinė spalva sodresnė) ir kotelis suktas baltu naturaliu nėriniu wub.gif

QUOTE(yellowlady @ 2012 07 12, 15:55)

Dendrobium rūšies orchidėjų neteko niekada matyti mėlynų pas savo tiekėjus g.gif Paskutiniu metu užmačiau tik phaleanopsis nudažytas mėlynai baisiai.. schmoll.gif
Atsakyti
Dekojus Jums, merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar pas floristes įmanoma gauti meškytės uogyčių puokštės rugsėjui? Noriu raudonų uogyčių. Klausiau kelių florisčių, bet atsakymo negavau
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 07 14, 21:38)
Sveikutės, ar pas floristes įmanoma gauti meškytės uogyčių puokštės rugsėjui? Noriu raudonų uogyčių. Klausiau kelių florisčių, bet atsakymo negavau

Sunkus atvejis su jomis, bet jeigu norite raudonų uogyčių tai rinkitės - Hypericum, jų tikrai turėtumėte gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 07 14, 21:47)
Sunkus atvejis su jomis, bet jeigu norite raudonų uogyčių tai rinkitės - Hypericum, jų tikrai turėtumėte gauti  mirksiukas.gif

O kodel sunkus atvejis? sunku ju gauti? dar nebuna uogyciu? man irgi siule tas hypericum. o jei bruknes panaudociau?
Atsakyti