Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Gal kas galit padet surast daugiau puoksciu is kardeliu (gladijoliu) 4u.gif
Atsakyti
Klausiu florisčių. Ar reikia kažkaip specialiai paruošti freziją į plaukus? Kadangi, pati darysiuos puoštę ir butonjetę, tai norėčiau ir pasiruošti ir gėlę į plaukus....
Atsakyti
Gal kas parekomenduos gerą gėlių saloną Vilniuje?
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi kas jau atšoko savo vestuves.
Prieš kiek laiko užsakinėjote puokštę?
Ir kokį nebrangų saloną Vilniuje parekomenduokite. blush2.gif
Atsakyti
mane irgi domintu rekomendacijos Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 07 09, 21:07)
Pasidalinkit patirtimi kas jau atšoko savo vestuves.
Prieš kiek laiko užsakinėjote puokštę?
Ir kokį nebrangų saloną Vilniuje parekomenduokite.  blush2.gif

Dar neatsokau savo vestuviu, bet puokstes uzsakinesiu Konarskio geliu turgely smile.gif buvau ten pries sav, norejau uzsakyti, bet floristes pasake, kad geriausia atvaziuoti pries 2-1 sav ir tada uzsakyti, nes tuomet bus aisku, kokios gelytes bus kokiom kainom... O kainos ten kaip ir visur- priklauso nuo norimos puokstes dydzio, norimu geyciu ir t.t.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
grazios gelytes smile.gif koks ju pavadinimas?
Atsakyti
Noriu pasiteirauti florisčių, ar šios visos gėlės dera? Iš kurių gražiausiai puokštė atrodytų? ax.gif
Eustomos, jurginai (mažieji), kalijos, bijūnai, orchidėjos.

Aš Vilniuje užsakinėjau "Pas Lidiją". Gali padaryti pagal konkretų variantą arba iš patinkančių gėlių kažką sukomponuoti. Teigiamų ar neigiamų atsiliepimų kol kas negaliu pasakyti, nes puokštės dar tik laukiu.
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 07 09, 00:32)
Gal kas galit padet surast daugiau puoksciu is kardeliu (gladijoliu)  4u.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif aciuuuuuuu thumbup.gif
Ta su raudonais wub.gif wub.gif

ar deretu astromerijos su gladijolem g.gif ar buna astromeriju rugseji g.gif
Atsakyti
merginos skubus klausimas ar įmanoma gauti kur nors pelėžirnių žiedų? ar eina jų iš kokios olandijos užsakinėti,.
Kuri čia floristė esate? Sos.. padėkite labai noriu vestuvinės puokštės iš jų blush2.gif
Atsakyti