Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos.

Mano klausimas ne apie puokštes, tačiau apie gėles, taigi, gal pakonsultuosite. smile.gif
Kokiomis gėlėmis galima puošti maistą (pvz tortą), kad jos nebūtų nuodingos ir pan?

Dėkui.
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinote, iš kur gauti šviežių skintų levandų? Rugpjūčio pradžiai reikia, geriausiai Kaune.. Apskambinau porą gėlių bazių (Draugystės g. TIK GĖLĖS ir Jurbarko g. VAIDRENA), tai sakė kad neturi.
Noriu levandų puokštelės, ir papuošimams reiktų..

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Puslyte @ 2012 06 25, 10:31)
Merginos, gal kuri žinote, iš kur gauti šviežių skintų levandų? Rugpjūčio pradžiai reikia, geriausiai Kaune.. Apskambinau porą gėlių bazių (Draugystės g. TIK GĖLĖS ir Jurbarko g. VAIDRENA), tai sakė kad neturi.

Kiek žinau su gyvomis jokių šansų. Mano nuotaka parsisiunė iš Prancūzijos džiovintas 4u.gif
Atsakyti
http://www.lavender-village.com/ Gal sis levandu ukis pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 25 birželio 2012 - 20:42
QUOTE(Soterra @ 2012 06 22, 08:01)
Na, va ir atsaket i mano klausima biggrin.gif
Kad rugiai auga pas ukininkus laukuose, pati puikiai zinau, bet jei nuspresiu darytis pati puoksteles, manau reikes susirasti ukininka ir su juo susitarti del tu keliu puokstelems reikalingu rugiu, visgi negrazu taip imti ir skinti ax.gif
Del rugiu paruosimo - aciu uz atsakyma, butent delto ir klausiau, kada ir kaip juos skinti, musu vestuvems rugpjucio vidury. Ir dar apie rugius - ar nereikia ju kazkaip specialiai isvalyti?  g.gif

Apie rugiu valyma tikrai nesu nieko girdejusi. Jei vestuves rugpjucio vidury, rugiais rupinkites liepos menesiai, nes liksite be ju.

QUOTE(Puslyte @ 2012 06 25, 09:31)

Tarp vilniaus ir moletu yra levandu ukis mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

As pakvaisus del Gladijoliu (kardeliu) wub.gif
Man tokia puokstele butu tobula wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Klausimas floristems g.gif
Ar imanoma butu jauti skintu jurginu bei astru? kaip jie laikosi ir kokia mazdaug ziedo kaina? rolleyes.gif
Beje kur gauti craspediju ar kazkaip panasiai jos vadinas? ir kokia pumpurelio kaina?
Net nezinau kur ieskot tokiu dalyku o google pasirodo nevisagalis biggrin.gif tad buciau dekinga jei nukreiptumet kokia linkme ieskot 4u.gif
Atsakyti
pasirodysiu kokia puokštelę turėjau smile.gif labai bijojau kad nuvys, nes nedėjau į mokrafoną, nenorėjau, kad svertų daug smile.gif bet ne tik kad tą dieną atlaikė, bet dar savaitę pas mane namie stovėjo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitalytia @ 2012 06 29, 18:53)
pasirodysiu kokia puokštelę turėjau smile.gif labai bijojau kad nuvys, nes nedėjau į mokrafoną, nenorėjau, kad svertų daug smile.gif bet ne tik kad tą dieną atlaikė, bet dar savaitę pas mane namie stovėjo smile.gif

labai grazi wub.gif mano buvo vien orchideju, tai irgi dar visa savaite laikiau ax.gif
mergina, pagavusi puokste, nakvojo pas mus namie, nes buvo is kito miesto, o as pasistengiau, kad ji "pamirstu" puokste, nes man ziauriai ji patiko blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti