Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ekaja @ 2012 06 18, 08:14)
Labas rytas, visoms 4u.gif
nuolat jusu paskaitineju ir sios temeles deka jau lyg ir buvau issirinkusi kokia puokstele darytis, taciau, kazkaip sudvejojau smile.gif
busiu su tokia suknele
user posted image
buvau issirinkusi spalvotu freziju puokstele, galbut dar imaisant siek tiek kaliju...bet dabar lyg ir grazu man gvazdiku puokstele blush2.gif  esu zema ir smulki....ka patartumet jus? rolleyes.gif

O man niekas nepatars? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o ka rekomenduotumete prie tokios sukneles?
vestuves bus pievoje, kur stoves pavilijonas, bateliai kazkokie grubesni ant platformos, greiciausiai spalvoti...
buvau sumasciusi kazka su rugiais, bet prie sios sukneles manau jau rugiai nebetiks... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvegiska_slywa: 19 birželio 2012 - 19:11
as asmeniskai ziureciau pagal batelius kokios spalvos (o tuo paciu tokiu spalvu kokiu geliu buna) puokste rinktis ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ismuse ir mano laikas wub.gif noriu jusu patarimo ax.gif suknele bus tokia http://bios.weddingb...0/Dress_Pic.jpg (foto skolinta, ten ne as) vestuves rugpjucio vidury. Galvoju apie gvazdiku, freziju, gerberu ir orchideju puokste... Dar galvoju apie viena kita ziedeli irisu, nes vestuvese dominuos melyna spalva. Tik kokio tipo puokste tiktu prie tokios sukneles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2012 06 19, 21:53)
Pagaliau ismuse ir mano laikas wub.gif  noriu jusu patarimo  ax.gif  suknele bus tokia http://bios.weddingb...0/Dress_Pic.jpg (foto skolinta, ten ne as) vestuves rugpjucio vidury. Galvoju apie gvazdiku, freziju, gerberu ir orchideju puokste... Dar galvoju apie viena kita ziedeli irisu, nes vestuvese dominuos melyna spalva. Tik kokio tipo puokste tiktu prie tokios sukneles? g.gif

Suknute Jusu grazi smile.gif mano vestuves rugpjucio 4 d., as irgi masciau apie orchidejas, bet kiek klausiau florisciu, tai visos sake, kad yuo laiku su orchidejom sunku, nes jos tuo laikotrapiu "prapuola", o jeigu ju yra, tai jos neisvaizdziai atrodo verysad.gif Man atrodo Jums tiktu kokia nediduke puokstyte, lengvai svyranti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 19, 20:03)
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
labai tikiuosi, kad rugsėjį pavyks gauti kalijų... nors lyg ir ne sezonas... ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu Jusu paklausti - planuoju pati darytis kuklias puoksteles and stalu is rugiageliu ir varpu, tai noriu pasiklausti, is kur tu rugiu ar dar kitokiu varpu gauti? g.gif pirkti geliu parduotuvelej? Ar jos turi buti kazkaip specialiai apdorotos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 06 20, 07:30)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
labai tikiuosi, kad rugsėjį pavyks gauti kalijų... nors lyg ir ne sezonas...  ax.gif

Labai grazios gelytes.. as irgi renkuosi tarp kaliju ir tu tradiciniu puoksciu (eustomu, freziju visokiu misiniu biggrin.gif ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 06 19, 20:10)
o ka rekomenduotumete prie tokios sukneles?
vestuves bus pievoje, kur stoves pavilijonas, bateliai kazkokie grubesni ant platformos, greiciausiai spalvoti...

mano nuomone puokstes spalvas reiketu derinti prie bateliu bei jaunikio drabuziu spalvos, galbut tiktu kazkas tokio
user posted image user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 06 20, 06:14)
Suknute Jusu grazi  smile.gif mano vestuves rugpjucio 4 d., as irgi masciau apie orchidejas, bet kiek klausiau florisciu, tai visos sake, kad yuo laiku su orchidejom sunku, nes jos tuo laikotrapiu "prapuola", o jeigu ju yra, tai jos neisvaizdziai atrodo verysad.gif  Man atrodo Jums tiktu kokia nediduke puokstyte, lengvai svyranti..  smile.gif

Aciu 4u.gif As asmeniskai noriu paprastos orchidėjos phalaenopsio, tai ju manau yra istisus metus g.gif

Labai noreciau isgirsti mmmunes ir zzzzzvimt nuomone, del suknutes ir prie jos derancios puokstes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 06 20, 07:57)
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu Jusu paklausti - planuoju pati darytis kuklias puoksteles and stalu is rugiageliu ir varpu, tai noriu pasiklausti, is kur tu rugiu ar dar kitokiu varpu gauti? g.gif  pirkti geliu parduotuvelej? Ar jos turi buti kazkaip specialiai apdorotos? g.gif

As labai atsiprasau, bet jusu klausimas sukele sypsena. O kaip jums atrodo kur rugiai ir kiti javai auga? Esate maciusi kaip atrodo ukinku laukai? Tai va stai ten ju ir prisiskinti :-) kitas svarbus dalykas kada jusu vestuves, nes tie dalykai neauga istisus metus biggrin.gif
Tikrai nemanau,kad juos pardavineja parduotuvese.. .. cool.gif
Atsakyti