Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ekaja @ 2012 06 18, 08:14)

Jum tinka tokio modeliuko suknyte? 4u.gif
As irgi esu zema ir smulki, tai netiko man tokio modeliuko suknytes (nors eidama matuotis butent apie tokias ir svajojau) verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 18, 08:33)
Jum tinka tokio modeliuko suknyte? 4u.gif
As irgi esu zema ir smulki, tai netiko man tokio modeliuko suknytes (nors eidama matuotis butent apie tokias ir svajojau) verysad.gif  verysad.gif

tiko smile.gif nes kur pustesnes visokios ar su daugiau detaliu, tai tiesiog pati prapuldavau tose suknelese, o cia viskas tiko, tik cia foto, tai be to pasijonio, kur i apacia plateja, o as desiuosi, nes tiesi suknele, tai dar labiau traukia ugi zemyn ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzzzzvimt: 18 birželio 2012 - 08:05
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2012 06 18, 08:58)
tiko smile.gif nes kur pustesnes visokios ar su daugiau detaliu, tai tiesiog pati prapuldavau tose suknelese, o cia viskas tiko, tik cia foto, tai be to pasijonio, kur i apacia plateja, o as desiuosi, nes tiesi suknele, tai dar labiau traukia ugi zemyn ax.gif

O man tos pustesnes (bet ne grynai tortas) graziau atrodo, nors kazkaip visai nesvajojau apie tokias doh.gif o va A formos ant manes kaip naktiniai kokie, jokio vaizdo doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 18, 09:28)

sios is toli man tuos spalvotus kopustus primena, nezinau kaip jie tiksliai vadinas. Vien tik bantos, tai nieko, bet jei tie dar zalumai, tai tikrai panasu.

Radau tuos kopustus http://www.ve.lt/nau...va---puoksteje/

QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 18, 18:05)

su vyšniom miela puokštė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 birželio 2012 - 12:29
QUOTE(perla <3 @ 2012 06 18, 17:35)
Papildyta:
su vyšniom miela puokštė  smile.gif

Neatsilaikyciau, suvalgyciau visas vysnias lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

gal galėtumėte patarti man kokio tipo puokštė tiktu prie šios suknelės?
http://www.maggiesot...keywordType=All
vestuvės rugpjūčio pabaigoje, vestuvėse dominuos ruda ir sampaninė spalva.. galva taip svaigsta nuo visų grožybių, kurias matau, bet niekaip nežinau ką išsirinkti blush2.gif nes suknelė tokia puošni, princesiška, tai norėtusi kuklios puokštės, prie tokios sukneles nelabai gal ir tiktų didelė puokštė, mano nuomone.. bet aš pati visiškai nieko nenusimanau tokiuose dalykuose blush2.gif net nežinau kokių gėlių galima gauti tokiu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalizhe @ 2012 06 18, 23:23)
sveikos,

gal galėtumėte patarti man kokio tipo puokštė tiktu prie šios suknelės?
http://www.maggiesot...keywordType=All
vestuvės rugpjūčio pabaigoje, vestuvėse dominuos ruda ir sampaninė spalva.. galva taip svaigsta nuo visų grožybių, kurias matau, bet niekaip nežinau ką išsirinkti  blush2.gif nes suknelė tokia puošni, princesiška, tai norėtusi kuklios puokštės, prie tokios sukneles nelabai gal ir tiktų didelė puokštė, mano nuomone.. bet aš pati visiškai nieko nenusimanau tokiuose dalykuose blush2.gif net nežinau kokių gėlių galima gauti tokiu metu smile.gif

Na galėtumėte kažką kuklaus iš jurginų pasirinkti arba pilnavidurių eustomų, mažutė kuklutė paprastai surišta puokštelė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikita777 @ 2012 06 17, 13:09)
Kokių gražių puokščių radau šiame forume! O sakykit, kokia apytiksliai nuotakos puokštės kaina?

Be to, gal galite man padėti? Mano suknelė greičiausiai bus tokia (radau viename salone, bet šampaninės spalvos).
user posted image
Vestuvių spalvos - geltona arba mėlyna (dar neišsirinkau, o gal bus abi?)

Beje, vestuvės rugsėjį.

Kokia puokštė tiktų prie šitos suknelės?

Na nežinau kaip Jums kalijos, bet aš siūlyčiau rinktis geltonų kalijų puokštę, iššilgintos kompozicijos blush2.gif
Atsakyti
Mmune, patarkit dar man, kas gali irgi but "ilgu" geliu puokstej, jei kaliju nenoriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 06 19, 10:33)
Mmune, patarkit dar man, kas gali irgi but "ilgu" geliu puokstej, jei kaliju nenoriu? g.gif

31 psl yra atsakymas, netingėkit pasiieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti