Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Na štai mes jau po didžiosios dienos smile.gif Žadėjau parodyti puokštę, kas man ten gavosi smile.gif Sakiau daugiau niekada neužsidėsiu gaminti nieko panašaus... doh.gif Bet džiaugiuosi, kad ištvėriau ir padariau, ką norėjau. Iš pradžių maniau kitokį "modelį" bet pradėjus gaminti, viskas sustojo į savo vietas visai kitaip smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Saunu ir zavu thumbup.gif ir is kur pas zmones tiek kantrybes?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 06 14, 08:05)

Kaip vadinasi tos smulkios melynos gelytes?
Ar jos buna kitokiu spalvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 birželio 2012 - 12:28
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 15, 22:23)
Saunu ir zavu  thumbup.gif  ir is kur pas zmones tiek kantrybes?...  ax.gif

pati nustebau, kad jos tiek turėjau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 06 16, 14:51)
pati nustebau, kad jos tiek turėjau doh.gif  ax.gif

Bet jau tikrai orginalu ir labai grazu - saunuole thumbup.gif Uz kantrybe ir kruopstuma - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 06 15, 20:58)
Na štai mes jau po didžiosios dienos smile.gif Žadėjau parodyti puokštę, kas man ten gavosi smile.gif Sakiau daugiau niekada neužsidėsiu gaminti nieko panašaus...  doh.gif Bet džiaugiuosi, kad ištvėriau ir padariau, ką norėjau. Iš pradžių maniau kitokį "modelį" bet pradėjus gaminti, viskas sustojo į savo vietas visai kitaip smile.gif
user posted image user posted image

Originalu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parekomenduokit Klaipedoje kur galima pasidaryti tikrai grazias puokstes? 4u.gif
Atsakyti
Gal Vilniuje galit parekomenduoti kokią gerą saloną (floristę)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 06 14, 09:05)
Laba, ikeliu savo puokste pasirodyt  biggrin.gif

http://i305.photobuc...2-05-05_060.jpg

100 balų - fantastiška puokštė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 17 birželio 2012 - 09:54
QUOTE(L'automne @ 2012 06 16, 22:49)
Gal Vilniuje galit parekomenduoti kokią gerą saloną (floristę)? blush2.gif

As dariaus puokste ir masinos papuosimus "geliu gaublyje", man labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokių gražių puokščių radau šiame forume! O sakykit, kokia apytiksliai nuotakos puokštės kaina?

Be to, gal galite man padėti? Mano suknelė greičiausiai bus tokia (radau viename salone, bet šampaninės spalvos).
user posted image
Vestuvių spalvos - geltona arba mėlyna (dar neišsirinkau, o gal bus abi?)

Beje, vestuvės rugsėjį.

Kokia puokštė tiktų prie šitos suknelės?
Atsakyti
Labas rytas, visoms 4u.gif
nuolat jusu paskaitineju ir sios temeles deka jau lyg ir buvau issirinkusi kokia puokstele darytis, taciau, kazkaip sudvejojau smile.gif
busiu su tokia suknele
user posted image
buvau issirinkusi spalvotu freziju puokstele, galbut dar imaisant siek tiek kaliju...bet dabar lyg ir grazu man gvazdiku puokstele blush2.gif esu zema ir smulki....ka patartumet jus? rolleyes.gif
Atsakyti