Na štai mes jau po didžiosios dienos Žadėjau parodyti puokštę, kas man ten gavosi Sakiau daugiau niekada neužsidėsiu gaminti nieko panašaus... Bet džiaugiuosi, kad ištvėriau ir padariau, ką norėjau. Iš pradžių maniau kitokį "modelį" bet pradėjus gaminti, viskas sustojo į savo vietas visai kitaip
Saunu ir zavu ir is kur pas zmones tiek kantrybes?...
QUOTE(Anubis @ 2012 06 14, 08:05)
Kaip vadinasi tos smulkios melynos gelytes?
Ar jos buna kitokiu spalvu?
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 15, 22:23)
Saunu ir zavu ir is kur pas zmones tiek kantrybes?...
pati nustebau, kad jos tiek turėjau
QUOTE(Pufaike @ 2012 06 16, 14:51)
pati nustebau, kad jos tiek turėjau
Bet jau tikrai orginalu ir labai grazu - saunuole Uz kantrybe ir kruopstuma -
QUOTE(Pufaike @ 2012 06 15, 20:58)
Na štai mes jau po didžiosios dienos Žadėjau parodyti puokštę, kas man ten gavosi Sakiau daugiau niekada neužsidėsiu gaminti nieko panašaus... Bet džiaugiuosi, kad ištvėriau ir padariau, ką norėjau. Iš pradžių maniau kitokį "modelį" bet pradėjus gaminti, viskas sustojo į savo vietas visai kitaip
Originalu
Gal Vilniuje galit parekomenduoti kokią gerą saloną (floristę)?
QUOTE(Anubis @ 2012 06 14, 09:05)
100 balų - fantastiška puokštė
QUOTE(L'automne @ 2012 06 16, 22:49)
Gal Vilniuje galit parekomenduoti kokią gerą saloną (floristę)?
As dariaus puokste ir masinos papuosimus "geliu gaublyje", man labai patiko
Kokių gražių puokščių radau šiame forume! O sakykit, kokia apytiksliai nuotakos puokštės kaina?
Be to, gal galite man padėti? Mano suknelė greičiausiai bus tokia (radau viename salone, bet šampaninės spalvos).
Vestuvių spalvos - geltona arba mėlyna (dar neišsirinkau, o gal bus abi?)
Beje, vestuvės rugsėjį.
Kokia puokštė tiktų prie šitos suknelės?
Be to, gal galite man padėti? Mano suknelė greičiausiai bus tokia (radau viename salone, bet šampaninės spalvos).
Vestuvių spalvos - geltona arba mėlyna (dar neišsirinkau, o gal bus abi?)
Beje, vestuvės rugsėjį.
Kokia puokštė tiktų prie šitos suknelės?
Labas rytas, visoms
nuolat jusu paskaitineju ir sios temeles deka jau lyg ir buvau issirinkusi kokia puokstele darytis, taciau, kazkaip sudvejojau
busiu su tokia suknele
buvau issirinkusi spalvotu freziju puokstele, galbut dar imaisant siek tiek kaliju...bet dabar lyg ir grazu man gvazdiku puokstele esu zema ir smulki....ka patartumet jus?
nuolat jusu paskaitineju ir sios temeles deka jau lyg ir buvau issirinkusi kokia puokstele darytis, taciau, kazkaip sudvejojau
busiu su tokia suknele
buvau issirinkusi spalvotu freziju puokstele, galbut dar imaisant siek tiek kaliju...bet dabar lyg ir grazu man gvazdiku puokstele esu zema ir smulki....ka patartumet jus?