Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Candyfloss @ 2012 03 19, 12:08)
Sakykit ar liepos gale galima rasti bijūnų arba vėdrynų? Kokios gėlės tokiu metu būna?

Apie tai jau kalbėta ir apkalbėta... doh.gif pasiskaitykit praeitą temą, tikrai rasite ne vienoje vietoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wanileee @ 2012 03 19, 16:28)
Norėjau pasitikslinti, ar tikrai tos mėlynos gėlės yra krokai ir ar galima jų gauti liepos mėn.?Ir kuri iš šių puokščių yra mažiau opi vasaros karščiui? smile.gif
user posted image

Kiek man pavyko nužiūrėti lens.gif, tai ten dažytos frezijos.. unsure.gif
Dėl patvarumo tai panašiai abi, su frezijomis šiek tiek patvaresnė, bet man asmeniškai pas savus tiekėjus nei karto neteko matyti mėlynų frezijų... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(monceliza @ 2012 03 19, 17:06)
radau labai grazia kaliju puokstyte va cia bandau ikelti nuoroda jai iseis http://www.google.lt...b...tx=84&ty=56

Tos kalijos dirbtinės hihihi.gif
Atsakyti
[qoute]
Kiek man pavyko nužiūrėti lens.gif, tai ten dažytos frezijos.. unsure.gif
Dėl patvarumo tai panašiai abi, su frezijomis šiek tiek patvaresnė, bet man asmeniškai pas savus tiekėjus nei karto neteko matyti mėlynų frezijų... ax.gif

Bėda, vadinas gražu tik nuotraukose, realiai nelabai ir gausi... unsure.gif Teks tada daryt ne tai, ką noriu, o tai, ką rasiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 19, 18:32)
Bėda, vadinas gražu tik nuotraukose, realiai nelabai ir gausi... unsure.gif Teks tada daryt ne tai, ką noriu, o tai, ką rasiu verysad.gif

Tai rinkitės mėlynas hortenzijas 4u.gif nedažytos gėlės natūraliau atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 19, 17:45)
Tai rinkitės mėlynas hortenzijas  4u.gif nedažytos gėlės natūraliau atrodys  mirksiukas.gif

Turit omeny tą pirmąjį puokštės variantą ar paprasčiausiai mano įvardytus krokus pakeisti hortenzijomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 19, 21:00)
Turit omeny tą pirmąjį puokštės variantą ar paprasčiausiai mano įvardytus krokus pakeisti hortenzijomis? smile.gif

O jau kaip norite: gali būti pirminis, galit ir "kroksus" jomis
pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 19, 20:25)
O jau kaip norite: gali būti pirminis, galit ir "kroksus" jomis
pakeisti  mirksiukas.gif

Ačiū už info, dabar teks eiti per salonus ir klausinėti, kiek tas grožis kainuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monceliza @ 2012 03 19, 18:06)
radau labai grazia kaliju puokstyte va cia bandau ikelti nuoroda jai iseis http://www.google.lt...b...tx=84&ty=56

graži smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 18, 13:38)

gražu wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki,mmmune ,

Kokia rekomenduotumėt puokste su violetiniu atspalviu, prie tokio A tipo sukneles? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afėja @ 2012 03 21, 15:34)
Sveiki,mmmune ,

Kokia rekomenduotumėt puokste su violetiniu atspalviu, prie tokio A tipo sukneles?  ax.gif

Gėlės tiktų pačios įvairiausios (na tik netinka laukinės ir rugiai smile.gif ), forma puokštės taip pat gali būti įvairi: tradicinė pusrutulio formos, lašiukas ir netgi ilga kaskadinė (suknelės siluetas tai leidžia) 4u.gif
O čia keletas pavyzdėlių, gal kažkas užklius mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 21 kovo 2012 - 17:45
4u.gif
vau ta su orchidejom ilga thumbup.gif
Atsakyti