kuo ilgiau žiūriu į įvairias kalijų puokštes, ar netgi paprastai surištas kalijas, tuo labiau imu galvoti, kad manoji puokštė bus būtent iš kalijų 3
nors savosios suknelės vis dar negaliu išsirinkti
[quote=-Vėja-,2012 06 12, 14:55]
kuo ilgiau žiūriu į įvairias kalijų puokštes, ar netgi paprastai surištas kalijas, tuo labiau imu galvoti, kad manoji puokštė bus būtent iš kalijų 3
nors savosios suknelės vis dar negaliu išsirinkti
[quote=mmmune,2012 06 12, 13:37] Žinoma, kad tiktų. Aš tik apie kalijas prakalbau dėl galimybės suformuoti ilgą puokštę.. Mano nuomone tokio stiliaus puokštė vizualiai geriausiai žiūrėtųsi Papildyta:
O iš kokių kitokių gėlių būtų galima suformuoti tokio stiliaus puokštę, kad atrodytų taip pat grakščiai ir elegantiškai?
[quote=Vilulu,2012 06 12, 15:12]
[quote=mmmune,2012 06 12, 13:37] Žinoma, kad tiktų. Aš tik apie kalijas prakalbau dėl galimybės suformuoti ilgą puokštę.. Mano nuomone tokio stiliaus puokštė vizualiai geriausiai žiūrėtųsi Papildyta:
O iš kokių kitokių gėlių būtų galima suformuoti tokio stiliaus puokštę, kad atrodytų taip pat grakščiai ir elegantiškai?
laba diena , nepatikesit, bet niekaip nerandu google kaip atrodytu melynos hortenzijos su alstromerijom baltom...gal kas turit pavyzdi? Ir kur Kaune tu hortenziju rast gal zinot? nes as jau puse Kauno aplakscius- nerandu...
Antroje tai arba jurginai arba žiauriai į juos panašios chrizantemos, bet pirmoje kas tai niekaip nesuprantu..
Eustomos, frezijos, astromerijos - prie vidutinio lepumo gėlių, na eustomos lepesnės, gležnesnės Šiaip tinkamai paruoštos ir sukomponuotos gėlytės laikys gerai, o jeigu spec laikiklyje "mikrafone" išbus visą dieną puikiai