Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2012 06 12, 12:02)

...puikiai žiūrėtųsi kalijų puokštė, tokia ilga, pabrėžianti suknelę  4u.gif

kuo ilgiau žiūriu į įvairias kalijų puokštes, ar netgi paprastai surištas kalijas, tuo labiau imu galvoti, kad manoji puokštė bus būtent iš kalijų wub.gif wub.gif 3
nors savosios suknelės vis dar negaliu išsirinkti doh.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif

Atsakyti
[quote=-Vėja-,2012 06 12, 14:55]
kuo ilgiau žiūriu į įvairias kalijų puokštes, ar netgi paprastai surištas kalijas, tuo labiau imu galvoti, kad manoji puokštė bus būtent iš kalijų wub.gif wub.gif 3
nors savosios suknelės vis dar negaliu išsirinkti doh.gif ax.gif

antroji puokstė thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mmmune,2012 06 12, 13:37]
Žinoma, kad tiktų. Aš tik apie kalijas prakalbau dėl galimybės suformuoti ilgą puokštę.. biggrin.gif Mano nuomone tokio stiliaus puokštė vizualiai geriausiai žiūrėtųsi blush2.gif
Papildyta:

O iš kokių kitokių gėlių būtų galima suformuoti tokio stiliaus puokštę, kad atrodytų taip pat grakščiai ir elegantiškai?
Atsakyti
[quote=Vilulu,2012 06 12, 15:12]
[quote=mmmune,2012 06 12, 13:37]
Žinoma, kad tiktų. Aš tik apie kalijas prakalbau dėl galimybės suformuoti ilgą puokštę.. biggrin.gif Mano nuomone tokio stiliaus puokštė vizualiai geriausiai žiūrėtųsi blush2.gif
Papildyta:

O iš kokių kitokių gėlių būtų galima suformuoti tokio stiliaus puokštę, kad atrodytų taip pat grakščiai ir elegantiškai?
[/quote]
Iš eustomų - bet iš jų tokia labiau "šluotinė" bus. Iš curucumų, ornitogalų.....na, kad ir iš rožių, bet labai tokia stagaras bus.. blink.gif
Atsakyti
Laba diena,

noreciau pasiteirauti kokia puokste tiktu prie tokios sukneles http://www.part.lt/i...ba3cc3ba547.jpg smile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif , nepatikesit, bet niekaip nerandu google kaip atrodytu melynos hortenzijos su alstromerijom baltom...gal kas turit pavyzdi? Ir kur Kaune tu hortenziju rast gal zinot? nes as jau puse Kauno aplakscius- nerandu... doh.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
labai mielos kalijos http://pinterest.com...52658100564527/
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 06 12, 10:30)
Antroje tai arba jurginai arba žiauriai į juos panašios chrizantemos, bet pirmoje kas tai niekaip nesuprantu.. blink.gif  g.gif
Eustomos, frezijos, astromerijos - prie vidutinio lepumo gėlių, na eustomos lepesnės, gležnesnės  rolleyes.gif Šiaip tinkamai paruoštos ir sukomponuotos gėlytės laikys gerai, o jeigu spec laikiklyje "mikrafone" išbus visą dieną puikiai  4u.gif

aciuks.gif mmmune

Aš galvoju kokią nors gėlę iš šių trijų dėti į plaukus.
Bet dar reikės mąstyti ką daryti. unsure.gif
Atsakyti
Dar noriu paklausti, o kaip prisegti vyrams butonjeres ( jeigu teisingai parasiau ) . 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Antroji labai wub.gif Aš svarstau apie ramunes, tik įdomu jos patvarios? Biržeio mėn gaučiau? (čia apie kitų metų birželį kalbu...)
Atsakyti