Kiek daug tų puokščių, jau apsvaigo galva... viena už kitą gražesnės
Ir aš pasimečiau tarp jų gausos, nebežinau kokią puokštę man rinktis, labai jau mėtausi nuo vienų gėlių, prie kitų.
Gal Jūs patarsit
Norėjau melsvų gėlyčių, kad ir rugiagėlių, bet po to persigalvojau. Mėlynos spalvos nebus.
Dabar žinau, kad stalus puošim raudonais gvazdikais, tai gal sakau ir puokštės reikia iš gvazdikų, tik gal rožinės spalvos labiau tiktų prie šitos suknelės:
O gal nebūtina derinti su stalo gėlėmis?..
Man šiaip labai gražu frezijos, gal iš jų pasidaryti puokštę?..
Žinau, kad noriu kuklios ir neperkrautos puokštelės
Ką patartumėte?
QUOTE(mmmune @ 2012 06 04, 12:00)
Rinkitės kuo spalvingesnę puokštę Jos taip gaiviai ir dailiai atrodo
O galite ir prie mėlynos kitas spalvas derinti: žalia, rausva
O galite ir prie mėlynos kitas spalvas derinti: žalia, rausva
didelis dekui kazko panasaus ir noriu.
QUOTE(Agnaitė @ 2012 06 04, 13:17)
Kiek daug tų puokščių, jau apsvaigo galva... viena už kitą gražesnės
Ir aš pasimečiau tarp jų gausos, nebežinau kokią puokštę man rinktis, labai jau mėtausi nuo vienų gėlių, prie kitų.
Gal Jūs patarsit
Norėjau melsvų gėlyčių, kad ir rugiagėlių, bet po to persigalvojau. Mėlynos spalvos nebus.
Dabar žinau, kad stalus puošim raudonais gvazdikais, tai gal sakau ir puokštės reikia iš gvazdikų, tik gal rožinės spalvos labiau tiktų prie šitos suknelės:
Ką patartumėte?
Gal Jūs patarsit
Ką patartumėte?
Na lengvai paderinti galite, tik raudoni gvazdikai mano nuomone per daug "sunku" prie tokios suknytės. Aš siūlyčiau daryti paprastą miksą iš rausvų arba baltų gvazdikų ir baltų frezijų. Kuklu, švelnu ir manau Jums miela būtų
QUOTE(mmmune @ 2012 06 04, 13:05)
Aš siūlyčiau daryti paprastą miksą iš rausvų arba baltų gvazdikų ir baltų frezijų. Kuklu, švelnu ir manau Jums miela būtų.
Ir kodėl aš nepagalvojau apie miksą?..
O frezijos su gvazdikais dera?
Ačiū!
Radau, kad kaip sios http://www.marthaste...e-bouquets#/end uogytes vadinasi. Baltos, kaip supratau paplitusios ir Lietuvoje, bet ar tu roziniu gauciau kur nors rugsejo viduryje?
O aš tokį labai praktinį klausimą turiu Vestuvės rugpjūtį. Puokštė bus daroma iš tuo metu būsiančių baltų ir žalių gėlių (frezijos, fortenzijos, ornitogalai, tie pasišiaušę žali gvazdikai ir pan.), tik vat bėda yra ta, jog noriu nepilnai uždengtų kotelių, tačiau ir tvirtos nenugeibusios puokštės. Puokštės "diena" prasidės gana anksti. Ar tai įmanoma kažkaip išspręsti...?
QUOTE(m.e.s @ 2012 06 06, 10:36)
O aš tokį labai praktinį klausimą turiu Vestuvės rugpjūtį. Puokštė bus daroma iš tuo metu būsiančių baltų ir žalių gėlių (frezijos, fortenzijos, ornitogalai, tie pasišiaušę žali gvazdikai ir pan.), tik vat bėda yra ta, jog noriu nepilnai uždengtų kotelių, tačiau ir tvirtos nenugeibusios puokštės. Puokštės "diena" prasidės gana anksti. Ar tai įmanoma kažkaip išspręsti...?
Žinoma, kad įmanoma Floristė turi žinoti kaip elgtis su lepesnėmis gėlėmis, kaip jas komponuoti ir kaip padaryti puokštės "sutvirtinimą" žaluma
QUOTE(adelina13 @ 2012 06 08, 21:22)
Labutis, o kada atsiimti puokstes is floristes is vakaro ar pacia vestuviu diena ?
Puokštės pasiimamos tą pačią dieną, bet būna visokių variantų :mirksiukas:
labas, as irgi noreciau patarimo, mmmune. mano suknele bus tokia, tik baltesne. Kokia puokste man tiktu? noreciau, kad joje butu auksines (jei tokiu yra) spalvos gelyciu.
http://www.caprice-b...tuvine-suknele/
http://www.caprice-b...tuvine-suknele/