Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Kiek daug tų puokščių, jau apsvaigo galva... viena už kitą gražesnės wub.gif
Ir aš pasimečiau tarp jų gausos, nebežinau kokią puokštę man rinktis, labai jau mėtausi nuo vienų gėlių, prie kitų.
Gal Jūs patarsit ax.gif
Norėjau melsvų gėlyčių, kad ir rugiagėlių, bet po to persigalvojau. Mėlynos spalvos nebus.
Dabar žinau, kad stalus puošim raudonais gvazdikais, tai gal sakau ir puokštės reikia iš gvazdikų, tik gal rožinės spalvos labiau tiktų prie šitos suknelės: user posted image
O gal nebūtina derinti su stalo gėlėmis?..
Man šiaip labai gražu frezijos, gal iš jų pasidaryti puokštę?..
Žinau, kad noriu kuklios ir neperkrautos puokštelės smile.gif
Ką patartumėte? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 06 04, 12:00)
Rinkitės kuo spalvingesnę puokštę  biggrin.gif Jos taip gaiviai ir dailiai atrodo  thumbup.gif
O galite ir prie mėlynos kitas spalvas derinti: žalia, rausva  4u.gif

user posted image

didelis dekui hi.gif kazko panasaus ir noriu. bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnaitė @ 2012 06 04, 13:17)
Kiek daug tų puokščių, jau apsvaigo galva... viena už kitą gražesnės wub.gif
Ir aš pasimečiau tarp jų gausos, nebežinau kokią puokštę man rinktis, labai jau mėtausi nuo vienų gėlių, prie kitų.
Gal Jūs patarsit ax.gif
Norėjau melsvų gėlyčių, kad ir rugiagėlių, bet po to persigalvojau. Mėlynos spalvos nebus.
Dabar žinau, kad stalus puošim raudonais gvazdikais, tai gal sakau ir puokštės reikia iš gvazdikų, tik gal rožinės spalvos labiau tiktų prie šitos suknelės: user posted image
O gal nebūtina derinti su stalo gėlėmis?..
Man šiaip labai gražu frezijos, gal iš jų pasidaryti puokštę?..
Žinau, kad noriu kuklios ir neperkrautos puokštelės smile.gif
Ką patartumėte? rolleyes.gif

Na lengvai paderinti galite, tik raudoni gvazdikai mano nuomone per daug "sunku" prie tokios suknytės. Aš siūlyčiau daryti paprastą miksą iš rausvų arba baltų gvazdikų ir baltų frezijų. Kuklu, švelnu ir manau Jums miela būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 06 04, 13:05)
Aš siūlyčiau daryti paprastą miksą iš rausvų arba baltų gvazdikų ir baltų frezijų. Kuklu, švelnu ir manau Jums miela būtų.

Ir kodėl aš nepagalvojau apie miksą?.. blush2.gif
O frezijos su gvazdikais dera? rolleyes.gif

Ačiū! bigsmile.gif
Atsakyti
Radau, kad kaip sios http://www.marthaste...e-bouquets#/end uogytes vadinasi. Baltos, kaip supratau paplitusios ir Lietuvoje, bet ar tu roziniu gauciau kur nors rugsejo viduryje?
Atsakyti
Puokstes is segiu biggrin.gif

http://www.5braskes....o.d?id=58851437

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmileta: 06 birželio 2012 - 07:55
O aš tokį labai praktinį klausimą turiu smile.gif Vestuvės rugpjūtį. Puokštė bus daroma iš tuo metu būsiančių baltų ir žalių gėlių (frezijos, fortenzijos, ornitogalai, tie pasišiaušę žali gvazdikai biggrin.gif ir pan.), tik vat bėda yra ta, jog noriu nepilnai uždengtų kotelių, tačiau ir tvirtos nenugeibusios puokštės. Puokštės "diena" prasidės gana anksti. Ar tai įmanoma kažkaip išspręsti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2012 06 06, 10:36)
O aš tokį labai praktinį klausimą turiu smile.gif Vestuvės rugpjūtį. Puokštė bus daroma iš tuo metu būsiančių baltų ir žalių gėlių (frezijos, fortenzijos, ornitogalai, tie pasišiaušę žali gvazdikai biggrin.gif ir pan.), tik vat bėda yra ta, jog noriu nepilnai uždengtų kotelių, tačiau ir tvirtos nenugeibusios puokštės. Puokštės "diena" prasidės gana anksti. Ar tai įmanoma kažkaip išspręsti...?  g.gif

Žinoma, kad įmanoma biggrin.gif Floristė turi žinoti kaip elgtis su lepesnėmis gėlėmis, kaip jas komponuoti ir kaip padaryti puokštės "sutvirtinimą" žaluma mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labutis, o kada atsiimti puokstes is floristes is vakaro ar pacia vestuviu diena ?
Atsakyti
QUOTE(adelina13 @ 2012 06 08, 21:22)
Labutis, o kada atsiimti puokstes is floristes is vakaro ar  pacia vestuviu diena ?

Puokštės pasiimamos tą pačią dieną, bet būna visokių variantų :mirksiukas:
Atsakyti
labas, as irgi noreciau patarimo, mmmune. mano suknele bus tokia, tik baltesne. Kokia puokste man tiktu? noreciau, kad joje butu auksines (jei tokiu yra) spalvos gelyciu.
http://www.caprice-b...tuvine-suknele/
Atsakyti