Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Merginos, kokiu gelyciu galima nebrangiai gaut per Jonines?
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 05 28, 18:24)
o nežinot kaip jurginai ir gvazdikai (jais teks keisti, jei negausim jurginų)?  gal dar pasakysit, kas per chemikalas?

o kokia jusu puokstele bus (jei ne paslaptis) smile.gif
as pati vis svarstau ar ringtis jurginus, ar islaiku jie neprarade savo grazios isvaizdos g.gif viena gelininke sake, kad jie labai lepus ir tikrai nepatare ringtis unsure.gif net nebezinau
Atsakyti
Merginos,reikia pagalbos dėl puokščių spalvų blush2.gif pamergytės bus su tokiom suknelėm user posted image
galvoju daryti gelytės ant riešo, sakykim gvazdiką ir aplinkui smulkių,spalvotų eustomų ( gal), svočia bus su ilga juoda suknele, prisisegs rasuvą/violetinę gėlę.

niekaip nesuprantu kokių splavų daryti puokštes.. verysad.gif pykstuosi su spalvų derinimu tai juodai doh.gif aš sau norėjau balta su violetinėm ( baltos rozes ir gvazdikai, violetines eustomos) , o kokią svočiai spalvų atžvilgiu? ar violetinius gvadzikus ir baltas rozes su eustomomis ( bet ar atitiks violetinių eustomų ir viol. gvazdikų atspalviai?) ar išvis,daryti pamergėm ir svočiai rausvas?

help verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 30 gegužės 2012 - 15:16
Merginos, kokia situacija su vedrynais liepos pradzioje, ar galima ju tiketis? Nieko nenutuokiu... blush2.gif Man sios gelytes wub.gif wub.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 30, 16:08)
Merginos,reikia pagalbos dėl puokščių spalvų  blush2.gif 
help  verysad.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 30, 16:08)
Merginos,reikia pagalbos dėl puokščių spalvų  blush2.gif  pamergytės bus su tokiom suknelėm user posted image
galvoju daryti gelytės ant riešo, sakykim gvazdiką ir aplinkui smulkių,spalvotų eustomų ( gal), svočia bus su ilga juoda suknele, prisisegs rasuvą/violetinę gėlę.

niekaip nesuprantu kokių splavų daryti puokštes..  verysad.gif  pykstuosi su spalvų derinimu tai juodai  doh.gif  aš sau norėjau balta su violetinėm ( baltos rozes ir gvazdikai, violetines eustomos) , o kokią svočiai spalvų atžvilgiu?  ar violetinius gvadzikus ir baltas rozes su eustomomis ( bet ar atitiks violetinių eustomų ir viol. gvazdikų atspalviai?) ar išvis,daryti pamergėm ir svočiai rausvas? 
help  verysad.gif

Kuo puikiausiai galite žaisti su baltu, violetiniu, alyviniu ir svelniai rausvu atspalviais. Tiks visoms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(viri @ 2012 05 30, 20:04)
Merginos, kokia situacija su vedrynais liepos pradzioje, ar galima ju tiketis? Nieko nenutuokiu...  blush2.gif Man sios gelytes  wub.gif  wub.gif  Aciu uz atsakyma  4u.gif

Liepą vėdrynų gauti LABAI sunkum, jie pavasarinė gėlytė ir jau dabar eina į pabaigą 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 31, 08:15)
Kuo puikiausiai galite žaisti su baltu, violetiniu, alyviniu ir svelniai rausvu atspalviais. Tiks visoms  smile.gif
Papildyta:

Liepą vėdrynų gauti LABAI sunkum, jie pavasarinė gėlytė ir jau dabar eina į pabaigą  4u.gif

vaje kaip blogai verysad.gif tai ka dabar rinktis... g.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 28, 13:39)
Na dar šią savaitę gautumtėte irisų, nes gegužė jau ir baigiasi  biggrin.gif O šiaip tai dažytos chrizantemos realiausia arba galima sus sausiukais dažytais pasižaisti. Rugiagėlių dar nėra...

rugiageliu jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 31, 16:58)
rugiageliu jau yra  mirksiukas.gif

Aha bigsmile.gif aš ir jau vakar mačiau pas savo tiekėjus jų parvežtų bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 31, 19:48)
Aha  bigsmile.gif  aš ir jau vakar mačiau pas savo tiekėjus jų parvežtų  bigsmile.gif  thumbup.gif

O as jau kvieciu lauke maciau tongue.gif smile.gif
Kokios ankstyvos...
Atsakyti
O kaip su rugiageliu laikymu? Noriu daryti ant stalo rugiu varpu rutulius ir kad viduj butu rugiageles,bet kazkaip galvoju,kad jos iskart nuleips
Atsakyti