QUOTE(7-tulpės @ 2012 05 28, 18:24)
o nežinot kaip jurginai ir gvazdikai (jais teks keisti, jei negausim jurginų)? gal dar pasakysit, kas per chemikalas?
o kokia jusu puokstele bus (jei ne paslaptis)
as pati vis svarstau ar ringtis jurginus, ar islaiku jie neprarade savo grazios isvaizdos viena gelininke sake, kad jie labai lepus ir tikrai nepatare ringtis net nebezinau
Merginos,reikia pagalbos dėl puokščių spalvų pamergytės bus su tokiom suknelėm
galvoju daryti gelytės ant riešo, sakykim gvazdiką ir aplinkui smulkių,spalvotų eustomų ( gal), svočia bus su ilga juoda suknele, prisisegs rasuvą/violetinę gėlę.
niekaip nesuprantu kokių splavų daryti puokštes.. pykstuosi su spalvų derinimu tai juodai aš sau norėjau balta su violetinėm ( baltos rozes ir gvazdikai, violetines eustomos) , o kokią svočiai spalvų atžvilgiu? ar violetinius gvadzikus ir baltas rozes su eustomomis ( bet ar atitiks violetinių eustomų ir viol. gvazdikų atspalviai?) ar išvis,daryti pamergėm ir svočiai rausvas?
help
galvoju daryti gelytės ant riešo, sakykim gvazdiką ir aplinkui smulkių,spalvotų eustomų ( gal), svočia bus su ilga juoda suknele, prisisegs rasuvą/violetinę gėlę.
niekaip nesuprantu kokių splavų daryti puokštes.. pykstuosi su spalvų derinimu tai juodai aš sau norėjau balta su violetinėm ( baltos rozes ir gvazdikai, violetines eustomos) , o kokią svočiai spalvų atžvilgiu? ar violetinius gvadzikus ir baltas rozes su eustomomis ( bet ar atitiks violetinių eustomų ir viol. gvazdikų atspalviai?) ar išvis,daryti pamergėm ir svočiai rausvas?
help
Merginos, kokia situacija su vedrynais liepos pradzioje, ar galima ju tiketis? Nieko nenutuokiu... Man sios gelytes Aciu uz atsakyma
QUOTE(Grantee @ 2012 05 30, 16:08)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2012 05 30, 16:08)
Merginos,reikia pagalbos dėl puokščių spalvų pamergytės bus su tokiom suknelėm
help
help
Kuo puikiausiai galite žaisti su baltu, violetiniu, alyviniu ir svelniai rausvu atspalviais. Tiks visoms
Papildyta:
QUOTE(viri @ 2012 05 30, 20:04)
Merginos, kokia situacija su vedrynais liepos pradzioje, ar galima ju tiketis? Nieko nenutuokiu... Man sios gelytes Aciu uz atsakyma
Liepą vėdrynų gauti LABAI sunkum, jie pavasarinė gėlytė ir jau dabar eina į pabaigą
QUOTE(mmmune @ 2012 05 31, 08:15)
Kuo puikiausiai galite žaisti su baltu, violetiniu, alyviniu ir svelniai rausvu atspalviais. Tiks visoms
Papildyta:
Liepą vėdrynų gauti LABAI sunkum, jie pavasarinė gėlytė ir jau dabar eina į pabaigą
Papildyta:
vaje kaip blogai tai ka dabar rinktis... aciu jums
QUOTE(mmmune @ 2012 05 28, 13:39)
Na dar šią savaitę gautumtėte irisų, nes gegužė jau ir baigiasi O šiaip tai dažytos chrizantemos realiausia arba galima sus sausiukais dažytais pasižaisti. Rugiagėlių dar nėra...
rugiageliu jau yra
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 31, 16:58)
rugiageliu jau yra
Aha aš ir jau vakar mačiau pas savo tiekėjus jų parvežtų
QUOTE(mmmune @ 2012 05 31, 19:48)
O as jau kvieciu lauke maciau
Kokios ankstyvos...
O kaip su rugiageliu laikymu? Noriu daryti ant stalo rugiu varpu rutulius ir kad viduj butu rugiageles,bet kazkaip galvoju,kad jos iskart nuleips