Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 28, 14:27)
sveikutes, ka galite patarti, jei vestuves geguzes gale, o puokstes noriu baltai melynos  g.gif kokios melynos gelytes tada yra is viso? blush2.gif

Na dar šią savaitę gautumtėte irisų, nes gegužė jau ir baigiasi biggrin.gif O šiaip tai dažytos chrizantemos realiausia arba galima sus sausiukais dažytais pasižaisti. Rugiagėlių dar nėra...
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 28, 12:39)
Na dar šią savaitę gautumtėte irisų, nes gegužė jau ir baigiasi  biggrin.gif O šiaip tai dažytos chrizantemos realiausia arba galima sus sausiukais dažytais pasižaisti. Rugiagėlių dar nėra...

Cia jau ne siai geguzei biggrin.gif o kazkur maciau puokstele baltu roziu, su kazkokiais melynais isegimais, lyg spilkutem, ten ale ziedeleliai ar kazkas tokio blush2.gif ta puokstele uzvardinta kaip, bouquet bling blue, cia google vaizduose, pirma puokstele, man ja taip rodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XAlinaX: 28 gegužės 2012 - 13:52
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 28, 14:47)
Cia jau ne siai geguzei biggrin.gif o kazkur maciau puokstele baltu roziu, su kazkokiais melynais isegimais, lyg spilkutem, ten ale ziedeleliai ar kazkas tokio blush2.gif ta puokstele uzvardinta kaip, bouquet bling blue, cia google vaizduose, pirma puokstele, man ja taip rodo  blush2.gif

Aaaa... biggrin.gif aš maniau dar šią savaitėlę spėsite ištekėti tongue.gif Taip, ten segtukai su blizgiomis akutėmis, pas mus tokių florisniuose reikaliukuose nebūna, negauname bent jau kol kas tokio gėrio... unsure.gif Bet gal galima tiesiog kažko labai panašaus pasižiūrinėti, kad ir bižuterijos skyriuose, manau kuo puikiausiai galima prisiderinti dekoriukus ir iš plaukų aksesuarų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 28, 12:57)
Aaaa...  biggrin.gif  aš maniau dar šią savaitėlę spėsite ištekėti  tongue.gif  Taip, ten segtukai su blizgiomis akutėmis, pas mus tokių florisniuose reikaliukuose nebūna, negauname bent jau kol kas tokio gėrio... unsure.gif Bet gal galima tiesiog kažko labai panašaus pasižiūrinėti, kad ir bižuterijos skyriuose, manau kuo puikiausiai galima prisiderinti dekoriukus ir iš plaukų aksesuarų  mirksiukas.gif

Sia savaite jau butu sudetinga biggrin.gif per toli nuo lt esu smile.gif vat as manau kad kazko tokio noreciau tik idomu kaip realiai tai atrodo g.gif ar neatrodys laabai jau nekaip tos prisegamos gelytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 27, 15:53)
Gėles ruošiamos specialiai, tik deja, ne visas galima apipurkšti spec chemikalu, nes sureaguone ir praranda savo vaizdą. Frezijas galima - todėl galite jas rinktis  4u.gif

o nežinot kaip jurginai ir gvazdikai (jais teks keisti, jei negausim jurginų)? gal dar pasakysit, kas per chemikalas?
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 05 28, 19:24)
o nežinot kaip jurginai ir gvazdikai (jais teks keisti, jei negausim jurginų)?  gal dar pasakysit, kas per chemikalas?

Jurginų neteko purkšti, todėl nieko negaliu komentuoti, o gvazdikų nereikia - jie ir taip parvarūs. Tikrai žinau kad gerberas nudegina ir tai labai blogai, nes jos lepokos ir purškaliukas joms būtų naudingas. Vadinasi jis Clear Life iš Oasis produkcijos linijos, berots, neturiu dabar po ranka, kad pažiūrėti tongue.gif
Atsakyti
O kokios kainos rugiageliu? Ir ar ju butu rugsejo prazioj?
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(Sedotti @ 2012 05 28, 21:22)
O kokios kainos rugiageliu? Ir ar ju butu rugsejo prazioj?

Rugiagėlės toli gražu nėra rugpjūčio ar tuo labiau rusėjo gėlė. Tai birželio-liepos mėnesio gėlytė. Kainos įvairios, kai aš jas pati auginu, tai Olandiškų kainos net nežinau tongue.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

puokste

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 gegužės 2012 - 23:02
Gal žinote iš kur man gauti va tokių bijūnų rugpjūčio 18 dienai? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
puokste

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 gegužės 2012 - 23:08
QUOTE(mmmune @ 2012 05 28, 21:15)
tongue.gif
Rugiagėlės toli gražu nėra rugpjūčio ar tuo labiau rusėjo gėlė. Tai birželio-liepos mėnesio gėlytė. Kainos įvairios, kai aš jas pati auginu, tai Olandiškų kainos net nežinau  tongue.gif

O jei pasisejus rugiageles? Per kiek laiko jos uzauga? Gal iseitu taip kad ir prazydetu tik ant Rugsejo? smile.gif
Atsakyti