Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Persikute123 @ 2012 05 20, 11:33)
Sveikos merginos, aš Persikute 123 - naujokė  ax.gif  Esu sužavėta jūsų draugiškumu ir pagalba viena kitai, tad jungiuosi prie jūsų  smile.gif

Tai va, turiu rūpestėlį.. perskaičiau turbūt visus forumus apie nuotakų puokštes, susisuko galva, todėl kreipiuosi į JUS prašydama pagalbos  blush2.gif
Mūsų vestuvės birželio 1 dieną, suknelė labai panaši į šią, tik be to tinkliuko virš krūtinės
http://www.zolotas.c...ia/Novia-49.php

Pati nesu aukšta, su kablukais gal 168 cm ir pasieksiu  biggrin.gif , ilgais tamsiais plaukais, smulkaus kūno sudėjimo. Tai va dabar ir suku galvą, kokią puokštę darytis? Ar tokios formos kaip Kate Middleton turėjo (vos krentanti nuo rankos), ar kaip Goda Sabutytė (su smilgomis į apačią)? Ta prasme, kad manęs dar labiau nesukūdintų ir nepažemintų  g.gif

Tiesa, rožės ir kalijos bei margos puokštės atkrenta (ot kokia aš bjauri, ane? biggrin.gif). Pastabėlė: pačios vestuvės vyks restorane ir pulko nebus. Kadangi šventės gėlė pavasarinis žiedas, gal tiktų tamsios pink spalvos hortenzija su frezijom?

Būsų dėkinga už bet kokį komentarą - šiandien man JŪS labai reikalingos, nes jau kelias dienas supermamose iki 2 val nakties puokštes peržiūrinėju ir apsispręst negaliu.. biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos, vestuves liepa. Norejau pasidometi, koks patvarumas plukiu. Noreciau puokstes nenaudojant mikrofono. Ar nors kiek istvertu sios geles? O palyginimui patvaresnes eustomos ar plukes? Ar nei vienos nei kitos? biggrin.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
oho koks grožis, kur zzzvimbt paskelbė Paskelbta: #347 - man labai graži pirmosios spalva.. įtariu tokias smulkiažiedes ir čiupsiu bigsmile.gif o kaip manot, ar orchidėjos draugauja su frezijom? Mano kirpėja labai nori įdėti man jų keletą į plaukus, tad kaip ir privaloma, kad puokštėj būtų.. g.gif

Ech, gaila kad mmmune kaunietė - tiek daug gražių atsiliepimų, būtų smagu ir man pasinaudoti jos paslaugom ax.gif
Atsakyti

Man sita labai patiko, tik nelabai suprantu kas ten tie melyni bumbuliukai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Išsirinkau savąja puokštę su baltom rožėm, gvazdikais ir violetinėm frezijom, bet floristė labai jau prieš frezijas,sako,kad neišlaikys net pirmos valandos doh.gif argi jos šitokios lepios? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 22, 08:33)
Išsirinkau savąja puokštę su baltom rožėm, gvazdikais ir violetinėm frezijom, bet floristė labai jau prieš frezijas,sako,kad neišlaikys net pirmos valandos  doh.gif  argi jos šitokios lepios?  verysad.gif

Nu jau tikai nemanau, jog frezijos neislaikys. Manau, jog netiesa.
Atsargumo delei, geriau det i mikrafona, arba turet prie saves vandenuko karts nuo karto imerkti.r
Papildyta:
QUOTE(LaMa00 @ 2012 05 21, 20:53)
Sveikos, vestuves liepa. Norejau pasidometi, koks patvarumas plukiu. Noreciau puokstes nenaudojant  mikrofono. Ar nors kiek istvertu sios geles? O palyginimui patvaresnes eustomos ar plukes? Ar nei vienos nei kitos? biggrin.gif Aciu smile.gif

Plukes labai nepatvarios, o be to, kur ketini ju gauti liepos men?
Eustomas geriau irgi maisyti su kazkokiom gelem, paramstyti jas, kad nenulinktu.
O seip ko to mikrafono baidytis, nereiks sukti galvos, juk juos taip pat labai ivairiai galima maskuoti
Atsakyti
Graži įdėja, puokštė su giliukais smile.gif
user posted image

O šitoj puokštėj tos rausvos gėlės - gvazdikai?
Ir kas tos žalios?
user posted image
Atsakyti
del geliu patvarumo tai manau labai daug kas priklauso nuo floristes
gera meistre sugeba paruosti geles , jas apdirbti
as issirinkau vedrynu(ranunculu) puokstele, perrista atlasine juostele , be jokiu mikrofonu
sake turi laikyti
as pasitikiu gelininke smile.gif
po 06 01 d. galesiu pasakyti kaip puokste atsilaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2012 05 20, 13:33)
Sveikos merginos, aš Persikute 123 - naujokė  ax.gif  Esu sužavėta jūsų draugiškumu ir pagalba viena kitai, tad jungiuosi prie jūsų  smile.gif

Tai va, turiu rūpestėlį.. perskaičiau turbūt visus forumus apie nuotakų puokštes, susisuko galva, todėl kreipiuosi į JUS prašydama pagalbos  blush2.gif
Mūsų vestuvės birželio 1 dieną, suknelė labai panaši į šią, tik be to tinkliuko virš krūtinės
http://www.zolotas.c...ia/Novia-49.php

Pati nesu aukšta, su kablukais gal 168 cm ir pasieksiu  biggrin.gif , ilgais tamsiais plaukais, smulkaus kūno sudėjimo. Tai va dabar ir suku galvą, kokią puokštę darytis? Ar tokios formos kaip Kate Middleton turėjo (vos krentanti nuo rankos), ar kaip Goda Sabutytė (su smilgomis į apačią)? Ta prasme, kad manęs dar labiau nesukūdintų ir nepažemintų  g.gif

Tiesa, rožės ir kalijos bei margos puokštės atkrenta (ot kokia aš bjauri, ane? biggrin.gif). Pastabėlė: pačios vestuvės vyks restorane ir pulko nebus. Kadangi šventės gėlė pavasarinis žiedas, gal tiktų tamsios pink spalvos hortenzija su frezijom?

Būsų dėkinga už bet kokį komentarą - šiandien man JŪS labai reikalingos, nes jau kelias dienas supermamose iki 2 val nakties puokštes peržiūrinėju ir apsispręst negaliu.. biggrin.gif

Sveikinimai...artejant tai ypatingai dienai 4u.gif musu diena irgi birzelio 1 d. blush2.gif 4u.gif ir manoji puoskste bus is baltu gvazdiku... wub.gif galvoju apie gvazdiku su violetiniais kantukais keliu imaisyma.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 05 20, 17:50)
Labai grazu balti gvazdikai, mano kaip tik is ju ir bus  biggrin.gif

puikus pasirinkimas thumbup.gif manoji irgi is baltu gvazdiku.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 05 22, 13:46)
del geliu patvarumo tai manau labai daug kas priklauso nuo floristes
gera meistre sugeba paruosti geles , jas apdirbti
as issirinkau vedrynu(ranunculu) puokstele, perrista atlasine juostele , be jokiu mikrofonu
sake turi laikyti
as pasitikiu  gelininke  smile.gif
po 06 01 d. galesiu pasakyti kaip puokste atsilaike  smile.gif

Visiškai pritariu jūsų nuomonei biggrin.gif
Atsakyti
labas mergaites smile.gif o as sakiau imsiu geles is musu mielos mmmune smile.gif pasitikiu ja ir tikiu kad geles issilaikys visa dienele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 22, 09:33)
Išsirinkau savąja puokštę su baltom rožėm, gvazdikais ir violetinėm frezijom, bet floristė labai jau prieš frezijas,sako,kad neišlaikys net pirmos valandos  doh.gif  argi jos šitokios lepios?  verysad.gif

as planuoju segtis gyvas geles i plaukus, kirpeja taip pat sake tik neimti freziju, nes greitai nuvys.
Atsakyti